Datoteka:Svetidunavmini.jpg

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretragu

Svetidunavmini.jpg(39 × 57 piksela, veličina datoteke/fajla: 9 kB, MIME tip: image/jpeg)

Ova datoteka je s projekta Vikimedijina ostava i može se upotrebljavati i na drugim projektima. Ispod su prikazane informacije s njene opisne stranice.

Opis izmjene

Opis
English: Water stories, Danube’s stories and the Danube in these stories.

A simple glance to the cover of « Sveti Dunav » and you wish to get the ship, to travel on Danube. The Danube that catches us, that catches our attention when we begin to read about the travel between the Black Sea and the North Sea. Perhaps graphic is still sometimes a little bit uncertain and sometimes difficult, but it was so a big pleasure for me turn pages and read, especially went Danube also writes History, History with a big “h”. Yes, because Danube met also the Emperor Augusto and Sveti Dunav tell us this story as a normal fact, as the water currents that saw so many things and humans...

Ruggero De Pas
Српски / srpski: Posebnost projekta Sveti Dunav (do sada na engleskom i srpskom, uskoro i na francuskom) je u njegovoj uzlaznoj liniji, jer uključuje i mnogo informacija koje su interesantne i zemljama van dunavskog basena, te ujedno predstavlja snažnu vezu i široko upotrebljiv instrument za čitaoce sa različitim interesovanjima u odnosu na kulturu u širem smislu: literaturu, mitologiju, istoriju, muziku, pozorište, moderan ples…ali takođe i ekonomiju, zaštitu životne sredine, sa osobenim osvrtom na kulturološki turizam…”

“…Spuštajući se (Sv) Dunavom, okrećući stranice, napuštajući upečatljive fotografije ulazite u sasvim nepoznat svet, i shvatate da se zapravo govori o samo jednoj reci ali iz pisanih izvora toliko različitih autora…”

Luisa Pace
Hrvatski: Posebnost projekta Sveti Dunav (do sada na engleskom i srpskom, uskoro i na francuskom) je u njegovoj uzlaznoj liniji, jer uključuje i mnogo informacija koje su interesantne i zemljama van dunavskog basena, te ujedno predstavlja snažnu vezu i široko upotrebljiv instrument za čitaoce sa različitim interesovanjima u odnosu na kulturu u širem smislu: literaturu, mitologiju, istoriju, muziku, pozorište, moderan ples…ali takođe i ekonomiju, zaštitu životne sredine, sa osobenim osvrtom na kulturološki turizam…” “…Spuštajući se (Sv) Dunavom (Sveti Dunav), okrećući stranice, napuštajući upečatljive fotografije ulazite u sasvim nepoznat svet, i shvatate da se zapravo govori o samo jednoj reci ali iz pisanih izvora toliko različitih autora…”
Datum
Izvor Vlastito djelo
Autor Dnelas
Dopuštenje
(Ponovna upotreba ove datoteke)
www.svetidunav.rs
Ostale verzije Sveti Dunav logo, Saint Danube logo

Licenciranje

Ja, vlasnik autorskog prava ovog djela, ovdje ga objavljujem pod sljedećom licencom:
w:bs:Creative Commons
pripisivanje
Ova datoteka je licencirana pod Creative Commons Attribution 3.0 neportiranom licencom.
Slobodno smijete:
  • dijeliti – umnožavati, raspodjeljivati i prenositi djelo
  • prerađivati – prilagođavati djelo
Pod sljedećim uslovima:
  • pripisivanje – Morate pripisati odgovarajuće autorske zasluge, osigurati link ka licenci i naznačiti jesu li napravljene izmjene. To možete uraditi na bilo koji razumni način, ali ne tako da se sugerira da davalac licence odobrava Vas ili Vašu upotrebu njegovog djela.

Opisi

Dodajte objašnjenje u jednom redu što predstavlja ova datoteka

Predmeti pokazani na ovoj datoteci

prikazuje

Ovo svojstvo ima vrijednost, ali nije poznato

Vikimedija Srpski (transliteracija): Dnelas
skraćeno ime autora Srpski (transliteracija): Dnelas

licenca Bosanski

CC BY 3.0 Bosanski

izvor datoteke Srpski (transliteracija)

sopstveno delo Srpski (transliteracija)

Historija datoteke

Kliknite na datum/vrijeme da biste vidjeli tadašnju verziju datoteke.

Datum/vrijemeMinijaturaDimenzijeKorisnikKomentar
aktualna10:29, 7 maj 2009Minijatura verzije (10:29, 7 maj 2009)39 × 57 (9 kB)Dnelas{{Information |Description={{en|1=Water stories, Danube’s stories and the Danube in these stories. A simple glance to the cover of « Sveti Dunav » and you wish to get the ship, to travel on Danube. The Danube that catches us, that catches our attentio

Sljedeća stranica koristi ovu datoteku:

Metapodaci