Datoteka:Fonislogo.png

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretragu

Fonislogo.png(800 × 181 piksela, veličina datoteke/fajla: 17 kB, MIME tip: image/png)

Sažetak - Сажетак[uredi | uredi kod]

Preuzeto sa sajta udruženja studenata informatike FONIS sa ciljem ilustracije Wiki članka i neće biti korišćena u druge svrhe. Slika predstavlja Logotip udruženja.

Opis

Logo Udruženja studenata informatike FONIS.

Izvor

Slika je preuzeta sa sajta Udruženja: http://fonis.rs/.

Datum

Logotip je nastao tokom 2009 godine kada je Udruženje reorganizovano. Prvi put se na internet stranici mogao pronaći 27. juna 2009. godine

Autor

Autori logotipa su članovi Upravnog odbora udruženja koji su vršili te funkcije tokom 2009. godine

Objašnjenje

Slika je preuzeta uz saglasnost Upravnog odbora koji u trenutku postavljanja slike obavlja funkcije upravljanja Udruženjem radi ilustracije članka o organizaciji.

Licenciranje[uredi | uredi kod]

   Ovo je logo organizacije, objekta ili događaja i zaštićen je ili autorskim pravom ili kao registrirani zaštitni znak. Vjeruje se da se korištenje slika loga u niskoj rezoluciji:

dozvoljeno sukladno pravilima poštene upotrebe propisanim u zakonu o autorskim pravima Sjedinjenih Država. Bilo koja druga upotreba ove slike, na Wikipediji ili drugdje, može biti kršenje autorskih prava. Pogledajte Wikipedia:Poštena upotreba.

Korištenje loga ovdje ne povlači podršku organizaciji od strane bilo Wikipedije bilo Zaklade Wikimedia, niti znači/zahtjeva podršku Wikipedije ili Zaklade Wikimedia od strane te organizacije.


Napomena pošiljatelju: Molimo dodajte detaljno objašnjenje poštene upotrebe za svaku upotrebu, kao što je opisano na Wikipedia:Korištenje slika, kao i izvor djela i podatke o autorskim pravima. Sve slike koje u roku od pet dana od postavljanja ne budu imale sve potrebne podatke o objašnjenju, izvoru i autorskim pravima, bit će brisane.


Historija datoteke

Kliknite na datum/vrijeme da biste vidjeli tadašnju verziju datoteke.

Datum/vrijemeMinijaturaDimenzijeKorisnikKomentar
aktualna12:17, 17 mart 2013Minijatura verzije (12:17, 17 mart 2013)800 × 181 (17 kB)VukSrb (razgovor | doprinos)Preuzeto sa sajta udruženja studenata informatike FONIS sa ciljem ilustracije Wiki članka i neće biti korišćena u druge svrhe. Slika predstavlja Logotip udruženja.

Sljedeća stranica koristi ovu datoteku:

Metapodaci