Šablon:Brzo brisanje

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretragu
Ova stranica predložena je za brzo brisanje. Predlagatelj nije naveo konkretan razlog. Ako se ne slažete s brisanjem, dodajte šablon {{Osporeno brisanje}} i obrazložite svoj stav na stranici za razgovor.
Administratori, nemojte zaboraviti da provjerite šta vodi ovamo, historiju izmjena stranice i njenu stranicu za razgovor.


Ikona za dokumentaciju Dokumentacija šablona[pogledaj] [uredi] [istorija] [osvježi]

Ovaj šablon se koristi za predlaganje stranica koji zadovoljavaju Wikipedijine kriterije za brzo brisanje. Šablon stavlja stranice u Kategoriju:Kandidati za brzo brisanje.

Upotreba

Radi najveće vidljivosti, šablon se postavlja pri vrhu ili na sam vrh stranice. Prvim parametrom se može dodati konkretno objašnjenje kako stranica zadovoljava kriterije za brzo brisanje stranica, ako to možda nije na prvi pogled očigledno.

Primjer

S navedenim razlogom {{brzo brisanje|Reklama}}:

Ova stranica predložena je za brzo brisanje. Naveden je sljedeći razlog: Reklama. Ako se ne slažete s brisanjem, dodajte šablon {{Osporeno brisanje}} i obrazložite svoj stav na stranici za razgovor.
Administratori, nemojte zaboraviti da provjerite šta vodi ovamo, historiju izmjena stranice i njenu stranicu za razgovor.