Korisnik:Vitek/Doprinosi

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretragu

Moje doprinose možete vidjeti na stranicama hr.wiki tamo ima jedno par suradnika koji me prepisuju (pardon prevode) od A do Ž, ja sam se njih kao zajednice odrekao, al se oni mene drže ko pijavice... neka ih bar će bit nešto pametniji, možda?...
Moji najuporniji slijedbenici su;

uporno me prepisivao i Karamelo-Lončarek al to nemožete vidjeti jer su mu wiki stjuarti izbrisali sve doprinose, ali zato sad njegova nasljednica Karamelita-Lončarek sa nešto smanjenim tempom radi sličnu stvar. Dakle poštovani kolege tamo možete vidjeti što uradih do sada.

Upravo sam dovršio niz od nekih 80 turskih gradova, koji su i glavni gradovi turskih provincija. Na gotovo sve sam stavio oznaku da su nedovršeni - iako su gotovo svi daleko opširnije opisani od bilo koje ex yu wiki. Sve to možete vidjeti i sami na stranici Turske provincije - a i njih sam obradio pa sh wiki (uz sr wiki) jedina ima dokraja obrađenu tu temu.

Upravo sam evo sredio do kraja sve mletačke duždeve, tako da smo jedina ex yu wiki koja ih ima svih 120, od toga je kolega OC Ripper uredio njih 36, a ja ostale. Inače mislim da bi trebali srediti susjede koji su jako utjecali na nas, dakle Mletačku Republiku, Bizant, Osmansko Carstvo, Austriju i Ugarsku.

Kao i uvjek nešto me zanese i odvuče u krivo - pa sam se bacio na Holandiju i sredio manje više gotovo sve veće gradove i provincije (rijeke i poneki kanal) a onda me uhvatio Island - tako da sad sh wiki ima najdetaljniji i najveći opseg tekstova o Islandu, ali sam sad vidio da jako falimo sa Slovenijom - sramota.

Danas 17. 12. 2014. konačno sam prešao brojku od 10000 uređivanja.

Sad se bavim Škotskom i mislim da smo prešišali sve ostale. Kad sam ustanovio da nam fali Rumunjska - sredio sam je (još fali dosta gradova i planina) ali više nismo rupa.

Sredio sam i Švedsku, bar sve grofovije i pokrajine, a mic po mic sredit ću i sve ostalo. Već sad smo bolji (puno deskriptivniji), i nemamo samo stub, i ima toliko i toliko stanovnika, ili ona formulacija, da se napuni prazna slama u gradu živi puno stranaca - a bit ćemo apsolutno najbolji od svih ex yu wikipedija. Da danas 6. 08. 2015. smo zapravo već najbolji (iako nam fale neki ratovi i bitke) ali ukupno gledajući sh wiki ima najviše članaka o Švedskoj, koji nisu prepisani sa nekih srodnih wikica, a nisu ni botovski produkt...

E sad imamo obrađenu i Finsku i to ne samo kvantitetom već i kvalitetom, nitko od ex yu wikija nema više gradova, rijeka, jezera, općina i svega ostalog od sh wiki.

I Austriju - sad šijemo sve, još malo pa ćemo imati i sve iz njene historije - vladare itd.

Uredio sam i Mađarsku pa smo sad i za to No 1.

Uredio sam i Englesku pa smo sad i za to No 1 (imamo najviše gradova, distrikta, grofovija, rijeka, itd) a uskoro ćemo imati i najviše ostalih podataka o njoj.