Popis epizoda Dynasty

Iz Wikipedije, slobodne enciklopedije
Idi na navigaciju Idi na pretragu

Dynasty je američka televizijska sapunica koja se emitovala na kanalu ABC od 12. januara 1989. do 22. oktobra 1991. godine. Tokom prve sezone gledanost nije bila nešto naročito visoka, ali je od druge do sedme sezone bila izuzetno visoka sve dok nije opala tokom poslednje dve sezone. Kao ishod toga, serija je ukinuta, a 1991. godine je snimnjen 10 (mini) sezona.

Serija Dynasty broji 10 sezona i 224. epizode.

Pregled[uredi - уреди | uredi izvor]

Sezona epizoda Originalna premijera
Prva prikazana Posljednja prikazana
1 15 januar 12, 1981 (1981-01-12) april 20, 1981 (1981-04-20)
2 22 novembar 4, 1981 (1981-11-04) maj 4, 1982 (1982-05-04)
3 24 septembar 29, 1982 (1982-09-29) april 20, 1983 (1983-04-20)
4 27 septembar 28, 1983 (1983-09-28) maj 9, 1984 (1984-05-09)
5 29 septembar 26, 1984 (1984-09-26) maj 15, 1985 (1985-05-15)
6 31 septembar 25, 1985 (1985-09-25) maj 21, 1986 (1986-05-21)
7 28 septembar 24, 1986 (1986-09-24) maj 6, 1987 (1987-05-06)
8 22 septembar 23, 1987 (1987-09-23) mart 30, 1988 (1988-03-30)
9 22 novembar 2, 1988 (1988-11-02) maj 11, 1989 (1989-05-11)
10 4 oktobar 20, 1991 (1991-10-20) oktobar 22, 1991 (1991-10-22)


Епизоде[uredi - уреди | uredi izvor]

Sezona 1 (1981)[uredi - уреди | uredi izvor]

Glavni članak: Dynasty (sezona 1)
Br.
ukupno 
Br. u
sezoni 
Naslov  Režija  Scenario  Originalni datum prikazivanja 
11 "Nafta (1. deo)" Ralph SenenskyRichard Shapiro i Esther Shapiro12. januar 1981 (1981-01-12)
22 "Nafta (2. deo)" Ralph SenenskyRichard Shapiro i Esther Shapiro12. januar 1981 (1981-01-12)
33 "Nafta (3. deo)" Ralph SenenskyRichard Shapiro i Esther Shapiro12. januar 1981 (1981-01-12)
44 "Medeni mesec" Robert C. ThompsonSinopsis: Edward De Blasio i Chester Krumholz
Scenario: Chester Krumholz
19. januar 1981 (1981-01-19)
55 "Prijem" Don MedfordChester Krumholz26. januar 1981 (1981-01-26)
66 "Fallonina udaja" Philip LeacockSinopsis: Edward De Blasio i Norman Katkov
Scenario: Richard Shapiro
2. februar 1981 (1981-02-02)
77 "Vozač otkriva tajnu" Ralph SenenskyEdward De Blasio16. februar 1981 (1981-02-16)
88 "Javna kuća" Philip LeacockEdward De Blasio23. februar 1981 (1981-02-23)
99 "Krystleina laž" Don MedfordEdward De Blasio2. mart 1981 (1981-03-02)
1010 "Ogrlica" Philip LeacockEdward De Blasio2. mart 1981 (1981-03-02)
1111 "Batine" Don MedfordEdward De Blasio9. mart 1981 (1981-03-09)
1212 "Rođendanska proslava" Burt BrinckerhoffEdward De Blasio i Richard Shapiro16. mart 1981 (1981-03-16)
1313 "Rastava" Gabrielle BeaumontEdward De Blasio23. mart 1981 (1981-03-23)
1414 "Blake ide u zatvor" Don MedfordEdward De Blasio13. april 1981 (1981-04-13)
1515 "Iskaz" Don MedfordEdward De Blasio20. april 1981 (1981-04-20)


Sezona 2 (1981−82)[uredi - уреди | uredi izvor]

Glavni članak: Dynasty (sezona 2)
Br.
ukupno 
Br. u
sezoni 
Naslov  Režija  Scenario  Originalni datum prikazivanja 
161 "Ulazi Alexis" Gabrielle BeaumontSinopsis: Edward De Blasio
Scenario: Eileen Mason i Robert Pollock
11. novembar 1981 (1981-11-11)
172 "Presuda" Gabrielle BeaumontSinopsis: Edward De Blasio
Scenario: Eileen Mason i Robert Pollock
18. novembar 1981 (1981-11-18)
183 "Alexisina tajna" Richard KinonSinopsis: Edward De Blasio
Scenario: Eileen Mason i Robert Pollock
25. novembar 1981 (1981-11-25)
194 "Fallonin otac" Bob SweeneySinopsis: Mann Rubin
Scenario: Eileen Mason i Robert Pollock
2. decembar 1981 (1981-12-02)
205 "Pomirenje" Bob SweeneySinopsis: Edward De Blasio
Scenario: Eileen Mason i Robert Pollock
9. decembar 1981 (1981-12-09)
216 "Živeo Las Vegas" Alf KjellinSinopsis: Edward De Blasio
Scenario: Eileen Mason i Robert Pollock
16. decembar 1981 (1981-12-16)
227 "Pobačaj" Irving J. MooreSinopsis: Edward De Blasio
Scenario: Eileen Mason i Robert Pollock
23. decembar 1981 (1981-12-23)
238 "Bliskoistočni sastanak" Gabrielle BeaumontSinopsis: Elisabeth Wilson i Richard Wilson
Scenario: Eileen Mason i Robert Pollock
6. januar 1982 (1982-01-06)
249 "Psihijatar" Irving J. MooreSinopsis: Shimon Wincelberg
Scenario: Eileen Mason i Robert Pollock
13. januar 1982 (1982-01-13)
2510 "Sammy Jo i Steven se venčavaju" Jerome CourtlandSinopsis: Edward De Blasio
Scenario: Eileen Mason i Robert Pollock
20. januar 1982 (1982-01-20)
2611 "Prasak kola" Irving J. MooreSinopsis: Edward De Blasio
Scenario: Eileen Mason i Robert Pollock
27. januar 1982 (1982-01-27)
2712 "Blakeovo slepilo" Jeff BlecknerSinopsis: Lorraine Despres
Scenario: Eileen Mason i Robert Pollock
3. februar 1982 (1982-02-03)
2813 "Saslušanje" Bob SweeneySinopsis: Shimon Wincelberg
Scenario: Eileen Mason i Robert Pollock
10. februar 1982 (1982-02-10)
2914 "Lago sindrom" Jerome Courtland i Alf KjellinSinopsis: Shimon Wincelberg
Scenario: Eileen Mason i Robert Pollock
17. februar 1982 (1982-02-17)
3015 "Žurka" Gwen ArnerSinopsis: Edward De Blasio
Scenario: Eileen Mason i Robert Pollock
24. februar 1982 (1982-02-24)
3116 "Beba" Jerome CourtlandSinopsis: Edward De Blasio
Scenario: Eileen Mason i Robert Pollock
3. mart 1982 (1982-03-03)
3217 "Majka i sin" Lawrence DobkinSinopsis: Edward De Blasio
Scenario: Eileen Mason i Robert Pollock
10. mart 1982 (1982-03-10)
3318 "Pištolj" Philip LeacockSinopsis: Edward De Blasio
Scenario: Eileen Mason i Robert Pollock
24. mart 1982 (1982-03-24)
3419 "Delić" Irving J. Moore i Edward LeddingSinopsis: Edward De Blasio
Scenario: Eileen Mason i Robert Pollock
7. april 1982 (1982-04-07)
3520 "Potres" Philip LeacockSinopsis: Edward De Blasio
Scenario: Eileen Mason i Robert Pollock
14. april 1982 (1982-04-14)
3621 "Dve kraljevkinje" Irving J. MooreSinopsis: Edward De Blasio
Scenario: Eileen Mason i Robert Pollock
28. april 1982 (1982-04-28)
3722 "Litica" Jerome CourtlandSinopsis: Edward De Blasio
Scenario: Eileen Mason i Robert Pollock
5. maj 1982 (1982-05-05)


Sezona 3 (1982−83)[uredi - уреди | uredi izvor]

Glavni članak: Dynasty (sezona 3)
Br.
ukupno 
Br. u
sezoni 
Naslov  Režija  Scenario  Originalni datum prikazivanja 
381 "Nagodba" Irving J. MooreSinopsis: Edward De Blasio
Scenario: Eileen Mason i Robert Pollock
29. septembar 1982 (1982-09-29)
392 "Krov" Gwen ArnerSinopsis: Edward De Blasio
Scenario: Eileen Mason i Robert Pollock
6. oktobar 1982 (1982-10-06)
403 "Svadba" Irving J. MooreSinopsis: Jeffery Lane
Scenario: Eileen Mason i Robert Pollock
20. oktobar 1982 (1982-10-20)
414 "Oporuka" Gwen ArnerSinopsis: Katherine Coker
Scenario: Eileen Mason i Robert Pollock
27. oktobar 1982 (1982-10-27)
425 "U rodu" Irving J. MooreSinopsis: Daniel King Benton
Scenario: Eileen Mason i Robert Pollock
3. novembar 1982 (1982-11-03)
436 "Mark" Philip LeacockSinopsis: Edward De Blasio
Scenario: Eileen Mason i Robert Pollock
10. novembar 1982 (1982-11-10)
447 "Kirby" Irving J. MooreSinopsis: Edward De Blasio
Scenario: Eileen Mason i Robert Pollock
17. novembar 1982 (1982-11-17)
458 "La Mirage" Irving J. MooreSinopsis: Stephen Black i Henry Stern
Scenario: Eileen Mason i Robert Pollock
24. novembar 1982 (1982-11-24)
469 "Acapulco" Philip LeacockSinopsis: Leah Markus
Scenario: Eileen Mason i Robert Pollock
1. decembar 1982 (1982-12-01)
4710 "Medaljon" Jerome CourtlandSinopsis: Dick Nelson
Scenario: Eileen Mason i Robert Pollock
8. decembar 1982 (1982-12-08)
4811 "Potraga" Alf KjellinSinopsis: Edward De Blasio
Scenario: Eileen Mason i Robert Pollock
15. decembar 1982 (1982-12-15)
4912 "Samantha" Bob SweeneySinopsis: Edward De Blasio
Scenario: Eileen Mason i Robert Pollock
29. decembar 1982 (1982-12-29)
5013 "Danny" Alf KjellinSinopsis: Dick Nelson
Scenario: Eileen Mason i Robert Pollock
5. januar 1983 (1983-01-05)
5114 "Ludilo" Irving J. MooreSinopsis: Stephen Kandel
Scenario: Eileen Mason i Robert Pollock
12. januar 1983 (1983-01-12)
5215 "Dva leta za Haiti" Jerome CourtlandSinopsis: Edward De Blasio
Scenario: Eileen Mason i Robert Pollock
26. januar 1983 (1983-01-26)
5316 "Ogledalo" Philip LeacockSinopsis: Edward De Blasio
Scenario: Eileen Mason i Robert Pollock
4. februar 1983 (1983-02-04)
5417 "Borbeni redovi" Jerome CourtlandSinopsis: Dick Nelson
Scenario: Eileen Mason i Robert Pollock
16. februar 1983 (1983-02-16)
5518 "Okupljanje u Singaoreu" Gwen ArnerSinopsis: Edward De Blasio
Scenario: Eileen Mason i Robert Pollock
25. februar 1983 (1983-02-25)
5619 "Očevi i sinovi" Jerome CourtlandSinopsis: Dick Nelson
Scenario: Eileen Mason i Robert Pollock
3. mart 1983 (1983-03-03)
5720 "Dole je mlada" Philip LeacockSinopsis: Dick Nelson
Scenario: Eileen Mason i Robert Pollock
9. mart 1983 (1983-03-09)
5821 "Glasanje" Glynn R. TurmanSinopsis: Edward De Blasio
Scenario: Eileen Mason i Robert Pollock
16. mart 1983 (1983-03-16)
5922 "Večera" Philip LeacockSinopsis: Edward De Blasio
Scenario: Eileen Mason i Robert Pollock
6. april 1983 (1983-04-06)
6023 "Pretnja" Bob SweeneySinopsis: Edward De Blasio
Scenario: Eileen Mason i Robert Pollock
13. april 1983 (1983-04-13)
6124 "Brvnara" Irving J. MooreSinopsis: Edward De Blasio
Scenario: Eileen Mason i Robert Pollock
20. april 1983 (1983-04-20)


Sezona 4 (1983−84)[uredi - уреди | uredi izvor]

Glavni članak: Dynasty (sezona 4)
Br.
ukupno 
Br. u
sezoni 
Naslov  Režija  Scenario  Originalni datum prikazivanja 
621 "Hapšenje" Irving J. MooreEdward De Blasio28. septembar 1983 (1983-09-28)
632 "Bungalov" Alf KjellinEdward De Blasio5. oktobar 1983 (1983-10-05)
643 "Poruka" Jerome CourtlandEdward De Blasio19. oktobar 1983 (1983-10-19)
654 "Saslušanje (1. deo)" Robert ScheererEdward De Blasio26. oktobar 1983 (1983-10-26)
665 "Saslušanje (2. deo)" Irving J. MooreEdward De Blasio2. novembar 1983 (1983-11-02)
676 "Nežni drugovi" Philip LeacockEdward De Blasio9. novembar 1983 (1983-11-09)
687 "Tracy" Philip LeacockFrank Salisbury16. novembar 1983 (1983-11-16)
698 "Dex" Lorraine Senna FerraraDennis Turner23. novembar 1983 (1983-11-23)
709 "Peter De Vilbis" Jerome CourtlandEdward De Blasio30. novembar 1983 (1983-11-30)
7110 "Prosidba" Curtis HarringtonDennis Turner7. decembar 1983 (1983-12-07)
7211 "Vrteška" Philip LeacockEdward De Blasio21. decembar 1983 (1983-12-21)
7312 "Venčanje" Irving J. MooreMichael Russnow28. decembar 1983 (1983-12-28)
7413 "Prsten" Curtis HarringtonDennis Turner4. januar 1984 (1984-01-04)
7514 "Lancelot" Irving J. MooreMilee Taggart11. januar 1984 (1984-01-11)
7615 "Napad" Georg Stanford BrownDennis Turner18. januar 1984 (1984-01-18)
7716 "Devojčica" Irving J. MooreEdward De Blasio1. februar 1984 (1984-02-01)
7817 "Nesreća" Jerome CourtlandPriscilla English22. februar 1984 (1984-02-22)
7918 "Bdenje" Philip LeacockDennis Turner i Michael Russnow29. februar 1984 (1984-02-29)
8019 "Koraci" Irving J. MooreDennis Turner7. mart 1984 (1984-03-07)
8120 "Glas (1. deo)" Georg Stanford BrownEdward De Blasio14. mart 1984 (1984-03-14)
8221 "Glas (2. deo)" Jerome CourtlandEdward De Blasio21. mart 1984 (1984-03-21)
8322 "Glas (3. deo)" Irving J. MooreEdward De Blasio28. mart 1984 (1984-03-28)
8423 "Rođendan" Kim FriedmanSusan Miller4. april 1984 (1984-04-04)
8524 "Priznanica" Jerome CourtlandDennis Turner11. april 1984 (1984-04-11)
8625 "Veridba" Irving J. MooreDennis Turner25. april 1984 (1984-04-25)
8726 "Nova dama u gradu" Jerome CourtlandEdward De Blasio2. maj 1984 (1984-05-02)
8827 "Košmar" Irving J. MooreEdward De Blasio9. maj 1984 (1984-05-09)


Sezona 5 (1984−85)[uredi - уреди | uredi izvor]

Glavni članak: Dynasty (sezona 5)
Br.
ukupno 
Br. u
sezoni 
Naslov  Režija  Scenario  Originalni datum prikazivanja 
891 "Nestanak" Irving J. MooreEdward De Blasio26. septembar 1984 (1984-09-26)
902 "Hipoteka" Jerome CourtlandDennis Turner10. oktobar 1984 (1984-10-10)
913 "Fallon" Gwen ArnerEdward De Blasio17. oktobar 1984 (1984-10-17)
924 "Spas" Irving J. MooreDennis Turner24. oktobar 1984 (1984-10-24)
935 "Suđenje" Gwen ArnerPaul Savage31. oktobar 1984 (1984-10-31)
946 "Presuda" Jerome CourtlandStephen Karpf i Elinor Karpf7. novembar 1984 (1984-11-07)
957 "Amanda" Irving J. MooreEdward De Blasio14. novembar 1984 (1984-11-14)
968 "Tajna" Jerome CourtlandDennis Turner21. novembar 1984 (1984-11-21)
979 "Domaća spletka" Irving J. MooreEdward De Blasio28. novembar 1984 (1984-11-28)
9810 "Krystina" Jerome CourtlandWill Lorin5. decembar 1984 (1984-12-05)
9911 "Počišćeni" Irving J. MooreDennis Turner12. decembar 1984 (1984-12-12)
10012 "Praznični duh" Curtis HarringtonEdward De Blasio19. decembar 1984 (1984-12-19)
10113 "Osvetnica" Irving J. MooreDennis Turner2. januar 1985 (1985-01-02)
10214 "Oporuka" Nancy MaloneNoreen Stone9. januar 1985 (1985-01-09)
10315 "Blago" Curtis HarringtonStephen Karpf i Elinor Karpf16. januar 1985 (1985-01-16)
10416 "Spoljni poslovi" Kim FriedmanEdward De Blasio23. januar 1985 (1985-01-23)
10517 "Trouglovi" Irving J. MooreDennis Turner30. januar 1985 (1985-01-30)
10618 "Bal" Jerome CourtlandJohn Pleshette6. februar 1985 (1985-02-06)
10719 "Posredni dokaz" Curtis HarringtonEdward De Blasio13. februar 1985 (1985-02-13)
10820 "Kolaps" John PattersonDonald R. Boyle20. februar 1985 (1985-02-20)
10921 "Život i smrt" Irving J. MooreDennis Turner27. februar 1985 (1985-02-27)
11022 "Pristanak roditelja" Kim FriedmanEdward De Blasio6. mart 1985 (1985-03-06)
11123 "Završnica" Robert ScheererSusan Miller13. mart 1985 (1985-03-13)
11224 "Pad" Irving J. MooreDennis Turner20. mart 1985 (1985-03-20)
11325 "Pomirenje" Nancy MaloneEdward De Blasio27. mart 1985 (1985-03-27)
11426 "Sammy Jo" Irving J. MooreDennis Turner3. april 1985 (1985-04-03)
11527 "Otmica" Jerome CourtlandDennis Turner10. april 1985 (1985-04-10)
11628 "Naslednica" Irving J. MooreEdward De Blasio8. maj 1985 (1985-05-08)
11729 "Kraljevska svadba" Jerome CourtlandEdward De Blasio15. maj 1985 (1985-05-15)


Sezona 6 (1985−86)[uredi - уреди | uredi izvor]

Glavni članak: Dynasty (sezona 6)
Br.
ukupno 
Br. u
sezoni 
Naslov  Režija  Scenario  Originalni datum prikazivanja 
1181 "Posledice" Robert ScheererEdward De Blasio25. septembar 1985 (1985-09-25)
1192 "Povratak kući" Kim FriedmanDennis Turner2. oktobar 1985 (1985-10-02)
1203 "Californianci" Gwen ArnerEdward De Blasio9. oktobar 1985 (1985-10-09)
1214 "Čovek" Don MedfordDennis Turner16. oktobar 1985 (1985-10-16)
1225 "Venčanica" Robert ScheererDennis Turner23. oktobar 1985 (1985-10-23)
1236 "Titani (1. deo)" Irving J. MooreEdward De Blasio13. novembar 1985 (1985-11-13)
1247 "Titani (2. deo)" Irving J. MooreEdward De Blasio13. novembar 1985 (1985-11-13)
1258 "Odluka" Gwen ArnerRobert Seidenberg20. novembar 1985 (1985-11-20)
1269 "Prosidba" Robert ScheererEdward De Blasio27. novembar 1985 (1985-11-27)
12710 "Blizak poziv" Irving J. MooreDiana Gould4. decembar 1985 (1985-12-04)
12811 "Četvorouglovi" Kim FriedmanDennis Turner11. decembar 1985 (1985-12-11)
12912 "Konak" Jerome CourtlandEdward De Blasio18. decembar 1985 (1985-12-18)
13013 "Rešenje" Irving J. MooreRobert Seidenberg25. decembar 1985 (1985-12-25)
13114 "Sumnje" Nancy MaloneDiana Gould8. januar 1986 (1986-01-08)
13215 "Uzbuna" Kim FriedmanEdward De Blasio15. januar 1986 (1986-01-15)
13316 "Bdenje" Irving J. MooreDennis Turner22. januar 1986 (1986-01-22)
13417 "Nesreća" Kim FriedmanEdward De Blasio29. januar 1986 (1986-01-29)
13518 "Uspomene" Robert ScheererDiana Gould5. februar 1986 (1986-02-05)
13619 "Razvod" Irving J. MooreSusan Baskin12. februar 1986 (1986-02-12)
13720 "Otkaz" Irving J. MooreDennis Turner19. februar 1986 (1986-02-19)
13821 "Ben" Kim FriedmanEdward De Blasio26. februar 1986 (1986-02-26)
13922 "Bal" Jerome CourtlandRobert Seidenberg5. mart 1986 (1986-03-05)
14023 "Sudski pozivi" Irving J. MooreEdward De Blasio12. mart 1986 (1986-03-12)
14124 "Suđenje (1. deo)" Michel HugoDennis Turner19. mart 1986 (1986-03-19)
14225 "Suđenje (2. deo)" Don MedfordDennis Turner26. mart 1986 (1986-03-26)
14326 "Daštanje" Irving J. MooreEdward De Blasio2. april 1986 (1986-04-02)
14427 "Upozorenje" Don MedfordDiana Gould9. april 1986 (1986-04-09)
14528 "Plač" Irving J. MooreScott Hamner16. april 1986 (1986-04-16)
14629 "Spašavanje" Nancy MaloneDennis Turner30. april 1986 (1986-04-30)
14730 "Prevara" Don MedfordDiana Gould14. maj 1986 (1986-05-14)
14831 "Izbor (iliti) osveta" Irving J. MooreEdward De Blasio21. maj 1986 (1986-05-21)


Sezona 7 (1986−87)[uredi - уреди | uredi izvor]

Glavni članak: Dynasty (sezona 7)
Br.
ukupno 
Br. u
sezoni 
Naslov  Režija  Scenario  Originalni datum prikazivanja 
1491 "Pobeda" Don MedfordEdward De Blasio24. septembar 1986 (1986-09-24)
1502 "Udarac" Gwen ArnerEdward De Blasio1. oktobar 1986 (1986-10-01)
1513 "Žiža" Don MedfordJames W. Kearns22. oktobar 1986 (1986-10-22)
1524 "Nagrada" Irving J. MooreHarold Stone29. oktobar 1986 (1986-10-29)
1535 "Dogovor" Georg Stanford BrownDennis Turner5. novembar 1986 (1986-11-05)
1546 "Romantika" Nancy MaloneMart Crowley12. novembar 1986 (1986-11-12)
1557 "Zadatak" Don MedfordEdward De Blasio19. novembar 1986 (1986-11-19)
1568 "Izbor" Irving J. MooreHarold Stone26. novembar 1986 (1986-11-26)
1579 "Tajna" Don MedfordDennis Turner3. decembar 1986 (1986-12-03)
15810 "Pismo" Georg Stanford BrownEdward De Blasio10. decembar 1986 (1986-12-10)
15911 "Bal" Nancy MaloneEdward De Blasio17. decembar 1986 (1986-12-17)
16012 "Strah" Michel HugoDennis Turner31. decembar 1986 (1986-12-31)
16113 "Bušotina" Irving J. MooreHarold Stone7. januar 1987 (1987-01-07)
16214 "Ljubav za pamćenje (1. deo)" Robert ScheererEdwards De Blasio14. januar 1987 (1987-01-14)
16315 "Ljubav za pamćenje (2. deo)" Irving J. MooreEdwards De Blasio21. januar 1987 (1987-01-21)
16416 "Portret" Nancy MaloneEdward De Blasio i Joanna Emerson28. januar 1987 (1987-01-28)
16517 "Rođendan" Robert ScheererDennis Turner4. februar 1987 (1987-02-04)
16618 "Ispit" Nancy MaloneDennis Turner11. februar 1987 (1987-02-11)
16719 "Majke" Irving J. MooreEdward De Blasio25. februar 1987 (1987-02-25)
16820 "Operacija" Gwen ArnerFrank V. Furino4. mart 1987 (1987-03-04)
16921 "Garaža" Don MedfordEdward De Blasio11. mart 1987 (1987-03-11)
17022 "Tuš" Irving J. MooreJoanna Emerson18. mart 1987 (1987-03-18)
17123 "Haljina" Gwen ArnerFrank V. Furino25. mart 1987 (1987-03-25)
17224 "Vrednost" Nancy MaloneDennis Turner1. april 1987 (1987-04-01)
17325 "Podzakup" Don MedfordEdward De Blasio8. april 1987 (1987-04-08)
17426 "Piznanje" Irving J. MooreA.J. Russel22. april 1987 (1987-04-22)
17527 "Preljuba" Don MedfordFrank V. Furino29. april 1987 (1987-04-29)
17628 "Igra senki" Irving J. MooreEdward De Blasio6. maj 1987 (1987-05-06)


Sezona 8 (1987−88)[uredi - уреди | uredi izvor]

Glavni članak: Dynasty (sezona 8)
Br.
ukupno 
Br. u
sezoni 
Naslov  Režija  Scenario  Originalni datum prikazivanja 
1771 "Opsada (1. deo)" Don MedfordEdward De Blasio23. septembar 1987 (1987-09-23)
1782 "Opsada (2. deo)" Don MedfordEdward De Blasio30. septembar 1987 (1987-09-30)
1793 "Posle" Irving J. MooreFrank V. Furino7. oktobar 1987 (1987-10-07)
1804 "Najava" Don MedfordFrank V. Furino14. oktobar 1987 (1987-10-14)
1815 "Zamena (1. deo)" Nancy MaloneJames Harmon Brown i Barbara Esensten28. oktobar 1987 (1987-10-28)
1826 "Zamena (2. deo)" Nancy MaloneJames Harmon Brown i Barbara Esensten4. novembar 1987 (1987-11-04)
1837 "Prvenstvo" Irving J. MooreEdward De Blasio18. novembar 1987 (1987-11-18)
1848 "Proba" Don MedfordEdward De Blasio25. novembar 1987 (1987-11-25)
1859 "Nameštanje" Harry FalkJames Harmon Brown i Barbara Esensten2. decembar 1987 (1987-12-02)
18610 "Poštenje" Don MedfordJames Harmon Brown i Barbara Esensten9. decembar 1987 (1987-12-09)
18711 "Novi preduzetnici" Irving J. MooreFrank V. Furino23. decembar 1987 (1987-12-23)
18812 "Rasplet" Nancy MaloneFrank V. Furino30. decembar 1987 (1987-12-30)
18913 "Izjava" Don MedfordEdward De Blasio6. januar 1988 (1988-01-06)
19014 "Slike" Harry FalkFrank V. Furino13. januar 1988 (1988-01-13)
19115 "Rafal" Don MedfordFrank V. Furino20. januar 1988 (1988-01-20)
19216 "Narukvica" Irving J. MooreFrank V. Furino27. januar 1988 (1988-01-27)
19317 "Upozorenje" Don MedfordJames Harmon Brown i Barbara Esensten3. februar 1988 (1988-02-03)
19418 "Adamov sin" Nancy MaloneEdward De Blasio10. februar 1988 (1988-02-10)
19519 "Bruka" Irving J. MooreFrank V. Furino2. mart 1988 (1988-03-02)
19620 "Parnica" Ray DantonJames Harmon Brown i Barbara Esensten9. mart 1988 (1988-03-09)
19721 "Prošnja" Don MedfordFrank V. Furino16. mart 1988 (1988-03-16)
19822 "Rulet u Coloradu" Irving J. MooreEdward De Blasio30. mart 1988 (1988-03-30)


Sezona 9 (1988−89)[uredi - уреди | uredi izvor]

Glavni članak: Dynasty (sezona 9)
Br.
ukupno 
Br. u
sezoni 
Naslov  Režija  Scenario  Originalni datum prikazivanja 
1991 "Slomljena Krystle" Irving J. MooreJames Harmon Brown i Barbara Esensten2. novembar 1988 (1988-11-02)
2002 "Dodir Sable" Irving J. MooreRon Renauld10. novembar 1988 (1988-11-10)
2013 "Vratila se" Nancy MaloneJames Harmon Brown i Barbara Esensten1. decembar 1988 (1988-12-01)
2024 "Problematični leš" Dwight AdairTita Bell i Robert Wolfe8. decembar 1988 (1988-12-08)
2035 "Alexis u Zemlji grešnosti" Nancy MaloneRon Renauld15. decembar 1988 (1988-12-15)
2046 "Svaka slika priča priču" Bruce BilsonJames Harmon Brown i Barbara Esensten22. decembar 1988 (1988-12-22)
2057 "Poslednje ura" Dwight AdairTita Bell i Robert Wolfe5. januar 1989 (1989-01-05)
2068 "Ženidba" Jerry JamesonTita Bell i Robert Wolfe12. januar 1989 (1989-01-12)
2079 "Pucketanje đumbira" Kate Swofford TilleyClyde Ware26. januar 1989 (1989-01-26)
20810 "Ušće jada" Dwight AdairDon Heckman2. februar 1989 (1989-02-02)
20911 "Tankeri, na sreću leš" Kate Swofford TilleyRoberto Loiederman9. februar 1989 (1989-02-09)
21012 "Sve na Dexa" Dwight AdairDon Heckman16. februar 1989 (1989-02-16)
21113 "Virginia odlučuje" Bruce BilsonJames Harmon Brown i Barbara Esensten23. februar 1989 (1989-02-23)
21214 "Kuća propalog sina" Alan MyersonRon Renauld2. mart 1989 (1989-03-02)
21315 "I sin se uzdiže" Ron SatlofRoberto Loiederman16. mart 1989 (1989-03-16)
21416 "Grimes i kazna" Nancy MaloneTita Bell i Robert Wolfe23. mart 1989 (1989-03-23)
21517 "Gresi oca" Bruce BilsonJames Harmon Brown i Barbara Esensten30. mart 1989 (1989-03-30)
21618 "Priča o traci" Dwight AdairRoberto Loiederman13. april 1989 (1989-04-13)
21719 "Tu nema kostiju" Michael LangeTita Bell i Robert Wolfe20. april 1989 (1989-04-20)
21820 "Evo ga sin" Jerry JamesonJames Harmon Brown i Barbara Esensten27. april 1989 (1989-04-27)
21921 "Bljesak iz prošlosti" David PaulsenTita Bell i Robert Wolfe4. maj 1989 (1989-05-04)
22022 "Caka 22" David PaulsenSamuel J. Pelovitz11. maj 1989 (1989-05-11)


Sezona 10 (1991)[uredi - уреди | uredi izvor]

Glavni članak: Dynasty (sezona 10)
Br.
ukupno 
Br. u
sezoni 
Naslov  Režija  Scenario  Originalni datum prikazivanja  Prod.
kod 
2211 "Na okupu (1. deo)" Irving J. MooreRichard Shapiro, Esther Shapiro, Eileen Pollock, Robert Polock
i Edward De Blasio
oktobar 20, 1991 (1991-10-20)101
2222 "Na okupu (2. deo)" Irving J. MooreRichard Shapiro, Esther Shapiro, Eileen Pollock, Robert Polock
i Edward De Blasio
oktobar 20, 1991 (1991-10-20)101
2233 "Na okupu (3. deo)" Irving J. MooreRichard Shapiro, Esther Shapiro, Eileen Pollock, Robert Polock
i Edward De Blasio
oktobar 22, 1991 (1991-10-22)102
2244 "Na okupu (4. deo)" Irving J. MooreRichard Shapiro, Esther Shapiro, Eileen Pollock, Robert Polock
i Edward De Blasio
oktobar 22, 1991 (1991-10-22)102


Vanjske veze[uredi - уреди | uredi izvor]