Popis epizoda Dynasty

Iz Wikipedije, slobodne enciklopedije
Jump to navigation Jump to search

Dynasty je američka televizijska sapunica koja se emitovala na kanalu ABC od 12. januara 1989. do 22. oktobra 1991. godine. Tokom prve sezone gledanost nije bila nešto naročito visoka, ali je od druge do sedme sezone bila izuzetno visoka sve dok nije opala tokom poslednje dve sezone. Kao ishod toga, serija je ukinuta, a 1991. godine je snimnjen 10 (mini) sezona.

Serija Dynasty broji 10 sezona i 224. epizode.

Pregled[uredi - уреди | uredi izvor]

Sezona epizoda Originalna premijera
Prva prikazana Posljednja prikazana
1 15 januar 12, 1981 (1981-01-12) april 20, 1981 (1981-04-20)
2 22 novembar 4, 1981 (1981-11-04) maj 4, 1982 (1982-05-04)
3 24 septembar 29, 1982 (1982-09-29) april 20, 1983 (1983-04-20)
4 27 septembar 28, 1983 (1983-09-28) maj 9, 1984 (1984-05-09)
5 29 septembar 26, 1984 (1984-09-26) maj 15, 1985 (1985-05-15)
6 31 septembar 25, 1985 (1985-09-25) maj 21, 1986 (1986-05-21)
7 28 septembar 24, 1986 (1986-09-24) maj 6, 1987 (1987-05-06)
8 22 septembar 23, 1987 (1987-09-23) mart 30, 1988 (1988-03-30)
9 22 novembar 3, 1988 (1988-11-03) maj 11, 1989 (1989-05-11)
10 4 oktobar 20, 1991 (1991-10-20) oktobar 22, 1991 (1991-10-22)


Епизоде[uredi - уреди | uredi izvor]

Sezona 1 (1981)[uredi - уреди | uredi izvor]

Glavni članak: Dynasty (sezona 1)
Br.
ukupno 
Br. u
sezoni 
Naslov  Režija  Scenario  Originalni datum prikazivanja 
1 1 "Nafta (1. deo)" Ralph Senensky Richard Shapiro i Esther Shapiro 12. januar 1981 (1981-01-12)
2 2 "Nafta (2. deo)" Ralph Senensky Richard Shapiro i Esther Shapiro 12. januar 1981 (1981-01-12)
3 3 "Nafta (3. deo)" Ralph Senensky Richard Shapiro i Esther Shapiro 12. januar 1981 (1981-01-12)
4 4 "Medeni mesec" Robert C. Thompson Sinopsis: Edward De Blasio i Chester Krumholz
Scenario: Chester Krumholz
19. januar 1981 (1981-01-19)
5 5 "Prijem" Don Medford Chester Krumholz 26. januar 1981 (1981-01-26)
6 6 "Fallonina udaja" Philip Leacock Sinopsis: Edward De Blasio i Norman Katkov
Scenario: Richard Shapiro
2. februar 1981 (1981-02-02)
7 7 "Vozač otkriva tajnu" Ralph Senensky Edward De Blasio 16. februar 1981 (1981-02-16)
8 8 "Javna kuća" Philip Leacock Edward De Blasio 23. februar 1981 (1981-02-23)
9 9 "Krystleina laž" Don Medford Edward De Blasio 2. mart 1981 (1981-03-02)
10 10 "Ogrlica" Philip Leacock Edward De Blasio 2. mart 1981 (1981-03-02)
11 11 "Batine" Don Medford Edward De Blasio 9. mart 1981 (1981-03-09)
12 12 "Rođendanska proslava" Burt Brinckerhoff Edward De Blasio i Richard Shapiro 16. mart 1981 (1981-03-16)
13 13 "Rastava" Gabrielle Beaumont Edward De Blasio 23. mart 1981 (1981-03-23)
14 14 "Blake ide u zatvor" Don Medford Edward De Blasio 13. april 1981 (1981-04-13)
15 15 "Iskaz" Don Medford Edward De Blasio 20. april 1981 (1981-04-20)


Sezona 2 (1981−82)[uredi - уреди | uredi izvor]

Glavni članak: Dynasty (sezona 2)
Br.
ukupno 
Br. u
sezoni 
Naslov  Režija  Scenario  Originalni datum prikazivanja 
16 1 "Ulazi Alexis" Gabrielle Beaumont Sinopsis: Edward De Blasio
Scenario: Eileen Mason i Robert Pollock
11. novembar 1981 (1981-11-11)
17 2 "Presuda" Gabrielle Beaumont Sinopsis: Edward De Blasio
Scenario: Eileen Mason i Robert Pollock
18. novembar 1981 (1981-11-18)
18 3 "Alexisina tajna" Richard Kinon Sinopsis: Edward De Blasio
Scenario: Eileen Mason i Robert Pollock
25. novembar 1981 (1981-11-25)
19 4 "Fallonin otac" Bob Sweeney Sinopsis: Mann Rubin
Scenario: Eileen Mason i Robert Pollock
2. decembar 1981 (1981-12-02)
20 5 "Pomirenje" Bob Sweeney Sinopsis: Edward De Blasio
Scenario: Eileen Mason i Robert Pollock
9. decembar 1981 (1981-12-09)
21 6 "Živeo Las Vegas" Alf Kjellin Sinopsis: Edward De Blasio
Scenario: Eileen Mason i Robert Pollock
16. decembar 1981 (1981-12-16)
22 7 "Pobačaj" Irving J. Moore Sinopsis: Edward De Blasio
Scenario: Eileen Mason i Robert Pollock
23. decembar 1981 (1981-12-23)
23 8 "Bliskoistočni sastanak" Gabrielle Beaumont Sinopsis: Elisabeth Wilson i Richard Wilson
Scenario: Eileen Mason i Robert Pollock
6. januar 1982 (1982-01-06)
24 9 "Psihijatar" Irving J. Moore Sinopsis: Shimon Wincelberg
Scenario: Eileen Mason i Robert Pollock
13. januar 1982 (1982-01-13)
25 10 "Sammy Jo i Steven se venčavaju" Jerome Courtland Sinopsis: Edward De Blasio
Scenario: Eileen Mason i Robert Pollock
20. januar 1982 (1982-01-20)
26 11 "Prasak kola" Irving J. Moore Sinopsis: Edward De Blasio
Scenario: Eileen Mason i Robert Pollock
27. januar 1982 (1982-01-27)
27 12 "Blakeovo slepilo" Jeff Bleckner Sinopsis: Lorraine Despres
Scenario: Eileen Mason i Robert Pollock
3. februar 1982 (1982-02-03)
28 13 "Saslušanje" Bob Sweeney Sinopsis: Shimon Wincelberg
Scenario: Eileen Mason i Robert Pollock
10. februar 1982 (1982-02-10)
29 14 "Lago sindrom" Jerome Courtland i Alf Kjellin Sinopsis: Shimon Wincelberg
Scenario: Eileen Mason i Robert Pollock
17. februar 1982 (1982-02-17)
30 15 "Žurka" Gwen Arner Sinopsis: Edward De Blasio
Scenario: Eileen Mason i Robert Pollock
24. februar 1982 (1982-02-24)
31 16 "Beba" Jerome Courtland Sinopsis: Edward De Blasio
Scenario: Eileen Mason i Robert Pollock
3. mart 1982 (1982-03-03)
32 17 "Majka i sin" Lawrence Dobkin Sinopsis: Edward De Blasio
Scenario: Eileen Mason i Robert Pollock
10. mart 1982 (1982-03-10)
33 18 "Pištolj" Philip Leacock Sinopsis: Edward De Blasio
Scenario: Eileen Mason i Robert Pollock
24. mart 1982 (1982-03-24)
34 19 "Delić" Irving J. Moore i Edward Ledding Sinopsis: Edward De Blasio
Scenario: Eileen Mason i Robert Pollock
7. april 1982 (1982-04-07)
35 20 "Potres" Philip Leacock Sinopsis: Edward De Blasio
Scenario: Eileen Mason i Robert Pollock
14. april 1982 (1982-04-14)
36 21 "Dve kraljevkinje" Irving J. Moore Sinopsis: Edward De Blasio
Scenario: Eileen Mason i Robert Pollock
28. april 1982 (1982-04-28)
37 22 "Litica" Jerome Courtland Sinopsis: Edward De Blasio
Scenario: Eileen Mason i Robert Pollock
5. maj 1982 (1982-05-05)


Sezona 3 (1982−83)[uredi - уреди | uredi izvor]

Glavni članak: Dynasty (sezona 3)
Br.
ukupno 
Br. u
sezoni 
Naslov  Režija  Scenario  Originalni datum prikazivanja 
38 1 "Nagodba" Irving J. Moore Sinopsis: Edward De Blasio
Scenario: Eileen Mason i Robert Pollock
29. septembar 1982 (1982-09-29)
39 2 "Krov" Gwen Arner Sinopsis: Edward De Blasio
Scenario: Eileen Mason i Robert Pollock
6. oktobar 1982 (1982-10-06)
40 3 "Svadba" Irving J. Moore Sinopsis: Jeffery Lane
Scenario: Eileen Mason i Robert Pollock
20. oktobar 1982 (1982-10-20)
41 4 "Oporuka" Gwen Arner Sinopsis: Katherine Coker
Scenario: Eileen Mason i Robert Pollock
27. oktobar 1982 (1982-10-27)
42 5 "U rodu" Irving J. Moore Sinopsis: Daniel King Benton
Scenario: Eileen Mason i Robert Pollock
3. novembar 1982 (1982-11-03)
43 6 "Mark" Philip Leacock Sinopsis: Edward De Blasio
Scenario: Eileen Mason i Robert Pollock
10. novembar 1982 (1982-11-10)
44 7 "Kirby" Irving J. Moore Sinopsis: Edward De Blasio
Scenario: Eileen Mason i Robert Pollock
17. novembar 1982 (1982-11-17)
45 8 "La Mirage" Irving J. Moore Sinopsis: Stephen Black i Henry Stern
Scenario: Eileen Mason i Robert Pollock
24. novembar 1982 (1982-11-24)
46 9 "Acapulco" Philip Leacock Sinopsis: Leah Markus
Scenario: Eileen Mason i Robert Pollock
1. decembar 1982 (1982-12-01)
47 10 "Medaljon" Jerome Courtland Sinopsis: Dick Nelson
Scenario: Eileen Mason i Robert Pollock
8. decembar 1982 (1982-12-08)
48 11 "Potraga" Alf Kjellin Sinopsis: Edward De Blasio
Scenario: Eileen Mason i Robert Pollock
15. decembar 1982 (1982-12-15)
49 12 "Samantha" Bob Sweeney Sinopsis: Edward De Blasio
Scenario: Eileen Mason i Robert Pollock
29. decembar 1982 (1982-12-29)
50 13 "Danny" Alf Kjellin Sinopsis: Dick Nelson
Scenario: Eileen Mason i Robert Pollock
5. januar 1983 (1983-01-05)
51 14 "Ludilo" Irving J. Moore Sinopsis: Stephen Kandel
Scenario: Eileen Mason i Robert Pollock
12. januar 1983 (1983-01-12)
52 15 "Dva leta za Haiti" Jerome Courtland Sinopsis: Edward De Blasio
Scenario: Eileen Mason i Robert Pollock
26. januar 1983 (1983-01-26)
53 16 "Ogledalo" Philip Leacock Sinopsis: Edward De Blasio
Scenario: Eileen Mason i Robert Pollock
4. februar 1983 (1983-02-04)
54 17 "Borbeni redovi" Jerome Courtland Sinopsis: Dick Nelson
Scenario: Eileen Mason i Robert Pollock
16. februar 1983 (1983-02-16)
55 18 "Okupljanje u Singaoreu" Gwen Arner Sinopsis: Edward De Blasio
Scenario: Eileen Mason i Robert Pollock
25. februar 1983 (1983-02-25)
56 19 "Očevi i sinovi" Jerome Courtland Sinopsis: Dick Nelson
Scenario: Eileen Mason i Robert Pollock
3. mart 1983 (1983-03-03)
57 20 "Dole je mlada" Philip Leacock Sinopsis: Dick Nelson
Scenario: Eileen Mason i Robert Pollock
9. mart 1983 (1983-03-09)
58 21 "Glasanje" Glynn R. Turman Sinopsis: Edward De Blasio
Scenario: Eileen Mason i Robert Pollock
16. mart 1983 (1983-03-16)
59 22 "Večera" Philip Leacock Sinopsis: Edward De Blasio
Scenario: Eileen Mason i Robert Pollock
6. april 1983 (1983-04-06)
60 23 "Pretnja" Bob Sweeney Sinopsis: Edward De Blasio
Scenario: Eileen Mason i Robert Pollock
13. april 1983 (1983-04-13)
61 24 "Brvnara" Irving J. Moore Sinopsis: Edward De Blasio
Scenario: Eileen Mason i Robert Pollock
20. april 1983 (1983-04-20)


Sezona 4 (1983−84)[uredi - уреди | uredi izvor]

Glavni članak: Dynasty (sezona 4)
Br.
ukupno 
Br. u
sezoni 
Naslov  Režija  Scenario  Originalni datum prikazivanja 
62 1 "Hapšenje" Irving J. Moore Edward De Blasio 28. septembar 1983 (1983-09-28)
63 2 "Bungalov" Alf Kjellin Edward De Blasio 5. oktobar 1983 (1983-10-05)
64 3 "Poruka" Jerome Courtland Edward De Blasio 19. oktobar 1983 (1983-10-19)
65 4 "Saslušanje (1. deo)" Robert Scheerer Edward De Blasio 26. oktobar 1983 (1983-10-26)
66 5 "Saslušanje (2. deo)" Irving J. Moore Edward De Blasio 2. novembar 1983 (1983-11-02)
67 6 "Nežni drugovi" Philip Leacock Edward De Blasio 9. novembar 1983 (1983-11-09)
68 7 "Tracy" Philip Leacock Frank Salisbury 16. novembar 1983 (1983-11-16)
69 8 "Dex" Lorraine Senna Ferrara Dennis Turner 23. novembar 1983 (1983-11-23)
70 9 "Peter De Vilbis" Jerome Courtland Edward De Blasio 30. novembar 1983 (1983-11-30)
71 10 "Prosidba" Curtis Harrington Dennis Turner 7. decembar 1983 (1983-12-07)
72 11 "Vrteška" Philip Leacock Edward De Blasio 21. decembar 1983 (1983-12-21)
73 12 "Venčanje" Irving J. Moore Michael Russnow 28. decembar 1983 (1983-12-28)
74 13 "Prsten" Curtis Harrington Dennis Turner 4. januar 1984 (1984-01-04)
75 14 "Lancelot" Irving J. Moore Milee Taggart 11. januar 1984 (1984-01-11)
76 15 "Napad" Georg Stanford Brown Dennis Turner 18. januar 1984 (1984-01-18)
77 16 "Devojčica" Irving J. Moore Edward De Blasio 1. februar 1984 (1984-02-01)
78 17 "Nesreća" Jerome Courtland Priscilla English 22. februar 1984 (1984-02-22)
79 18 "Bdenje" Philip Leacock Dennis Turner i Michael Russnow 29. februar 1984 (1984-02-29)
80 19 "Koraci" Irving J. Moore Dennis Turner 7. mart 1984 (1984-03-07)
81 20 "Glas (1. deo)" Georg Stanford Brown Edward De Blasio 14. mart 1984 (1984-03-14)
82 21 "Glas (2. deo)" Jerome Courtland Edward De Blasio 21. mart 1984 (1984-03-21)
83 22 "Glas (3. deo)" Irving J. Moore Edward De Blasio 28. mart 1984 (1984-03-28)


Sezona 5 (1984−85)[uredi - уреди | uredi izvor]

Glavni članak: Dynasty (sezona 5)

Dynasty (sezona 5)

Sezona 6 (1985−86)[uredi - уреди | uredi izvor]

Glavni članak: Dynasty (sezona 6)

Dynasty (sezona 6)

Sezona 7 (1986−87)[uredi - уреди | uredi izvor]

Glavni članak: Dynasty (sezona 7)

Dynasty (sezona 7)

Sezona 8 (1987−88)[uredi - уреди | uredi izvor]

Glavni članak: Dynasty (sezona 8)

Dynasty (sezona 8)

Sezona 9 (1988−89)[uredi - уреди | uredi izvor]

Glavni članak: Dynasty (sezona 9)

Dynasty (sezona 9)

Sezona 10 (1991)[uredi - уреди | uredi izvor]

Glavni članak: Dynasty (sezona 10)
Br.
ukupno 
Br. u
sezoni 
Naslov  Režija  Scenario  Originalni datum prikazivanja  Prod.
kod 
221 1 "Na okupu (1. deo)" Irving J. Moore Richard Shapiro, Esther Shapiro, Eileen Pollock, Robert Polock
i Edward De Blasio
oktobar 20, 1991 (1991-10-20) 101
222 2 "Na okupu (2. deo)" Irving J. Moore Richard Shapiro, Esther Shapiro, Eileen Pollock, Robert Polock
i Edward De Blasio
oktobar 20, 1991 (1991-10-20) 101
223 3 "Na okupu (3. deo)" Irving J. Moore Richard Shapiro, Esther Shapiro, Eileen Pollock, Robert Polock
i Edward De Blasio
oktobar 22, 1991 (1991-10-22) 102
224 4 "Na okupu (4. deo)" Irving J. Moore Richard Shapiro, Esther Shapiro, Eileen Pollock, Robert Polock
i Edward De Blasio
oktobar 22, 1991 (1991-10-22) 102

Vanjske veze[uredi - уреди | uredi izvor]