Lud, zbunjen, normalan (sezona 1)

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretragu
Lud, zbunjen, normalan
Zemlja porijekla Bosna i Hercegovina
Broj epizoda40
Emitiranje
MrežaFederalna televizija
Originalno prikazivanje5. 9. 2007 (2007-09-05)
10. 2. 2008 (2008-02-10)
KronologijaKronologija
← Prethodna
nema
Sljedeća →
Sezona 2
Epizode iz serije "Lud, Zbunjen, Normalan"

Kratak opis[uredi | uredi kod]

Glavnu postavu čine Mustafa Nadarević, Senad Bašić, Moamer Kasumović, Jasna Žalica, Gordana Boban, Milan Pavlović, Tatjana Šojić, Saša Petrović, Zana Marjanović, Milena Dravić i Vanja Drach. Na kraju 24. epizode Zana Marjanović i Milena Dravić privremeno napuštaju glavnu postavu. U 25. epizodi serije je Žan Marolt unapređen u glavnu postavu, a Iva Šulentić i Jelisaveta Seka Sablić su popunili praznine koje su napravile Zana Marjanović i Milena Dravić. Jasna Žalica napušta seriju nakon ove sezone.

Uloge[uredi | uredi kod]

Glavne[uredi | uredi kod]

Lik Glumac Epizoda
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Izet Fazlinović Mustafa Nadarević 1-40 Glavni
Faruk Fazlinović Senad Bašić 1-40 Glavni
Damir Fazlinović Moamer Kasumović 1-40 [1] Glavni
Šefika Rondić Jasna Žalica 1-40 [2] Glavni
Enes Hadžiethemćumuruvić Žan Marolt[3] Epizodni Epizodni Epizodni Glavni
Ivana Gordana Boban[4] Glavni
Dino Mujkić Milan Pavlović[5] Glavni
Ines Gracin Iva Šulentić[6] Glavni
Marija Mrvica Tatjana Šojić[7] Glavni
Stjepan Mrvica Saša Petrović[8] Glavni
Selma Zana Marjanović[9] Glavni Epizodni Epizodni
Spomenka Vihorec Milena Dravić[10] Glavni Epizodni
Senka Vihorec Jelisaveta Sablić[11] Glavni
dr. Điđimilović Vanja Drach[12] Glavni

Epizodne[uredi | uredi kod]

  • Dragan Čmar-Miraj Grbić (Epizode 3, 13, 16, 20, 29-30, 33, 40)
  • Samir Fazlinović-Emir Hadžihafizbegović (Epizode 3, 6, 23, 26, 29, 33, 40)

Epizode[uredi | uredi kod]

Br. u
seriji
Br. u
sezoni
Naslov Scenarista Reditelj Datum emitovanja
11 "Opća zabuna" Feđa IsovićElmir Jukić2 Septembar 2007

U porodici Fazlinović nastaje totalna pometnja kada Izet iz unukove torbe izvuče video kasetu sa gej-pornićem, koja je tu dospela greškom radnice u videoteci. U studio Akord dolazi folk zvezda Nagib sa željom da snimi novi album. Međutim, Fazlinovići su zaokupljeni svojim problemom, a Nagib gubi živce uzaludno čekajući.

Prva pojava Izeta Fazlinovića, Faruka Fazlinovića, Damira Fazlinovića, Šefike Rondić, Ivane, Dina Mujkića, Marije Mrvice, Stjepana Mrvice, Selme, Spomenke Vihorec i dr. Điđimilovića. 
22 "Crni fond" Feđa IsovićElmir Jukić9 Septembar 2007
U pokušaju da obogati kućni budžet, Izet tajno daje oglas da iznajmljuje sobu sa kupatilom. Faruk se svim silama bori protiv toga, sve dok na vrata Fazlinovića ne pokuca šarmantna studentkinja iz provincije. U studiju Akord vlada uzbuđenje i iščekivanje, jer dolazi Severina. Međutim, kada tonac Dino, debeo i uvek gladan, prolije sok po mikseti, sve nade padaju u vodu, a Faruk radi sve kako bi nabavio novu opremu. 
33 "Narkomanska posla" Feđa IsovićElmir Jukić16 Septembar 2007

Izet je u novom iskušenju, jer pokušava prestati pušiti što mu teško polazi za rukom. Kada u očajničkoj potrazi za cigaretom slučajno zapali džoint, svi u kući su zatečeni njegovim čudnim ponašanjem. Ivana nema sreće u ljubavi i zbog toga je nesrećna. U nameri da joj pomogne, Faruk joj namešta rođaka Samira, ali susret se završava katastrofom.

Prva pojava Dragana Čmara i Samira Fazlinovića. 
44 "Problemi sa stolicom" Feđa IsovićElmir Jukić23 Septembar 2007
Ivanu i dalje prate problemi. Sumnja da je trudna i poverava se Faruku, ali ne želi da to iko sazna. Međutim, u kafiću San Remo ništa ne može ostati tajna. Dino, sve pogrešno shvata i u kafiću nastaje potpuna zbrka. Izet ima problema sa stolicom, a Šefika mu kuva čudotvornu supu od sušene kamilice i ribanih jabuka. 
55 "Stara slika" Feđa IsovićElmir Jukić30 Septembar 2007
U komšiluk Fazlinovića doseljava se zgodna gospođa Spomenka Vihorec, što Izetovom oku nije moglo promaći. U želji da joj se udvara, poziva je na kafu i poklanja joj staru porodičnu sliku, koju je Faruk nameravao prodati verujući da vredi silno bogatstvo. Očajan što mu je propala još jedna prilika da se dočepa novca, Faruk provaljuje u Spomenkin stan, ali tu ga čeka neugodno iznenađenje. 
66 "Kupoprodaja slike i folcike" Feđa IsovićElmir Jukić7 Oktobar 2007

Dok Izet zadovoljno trlja ruke zbog dobro odrađenog kupoprodajnog transfera i broji hrpu novca, Faruk lista oglase tražeći auto. Kao posrednika u ovom poslu angažuje rođaka Samira, ne sluteći šta ga čeka. Spomenka prihvata Izetov poziv da se provozaju novim džipom, međutim Izetovo zadovoljstvo ne traje dugo.

Pojava Samira Fazlinovića. 
77 "Stezanje kajša" Feđa IsovićElmir Jukić14 Oktobar 2007

Izet uvodi rigorozne mere restrikcije u kući. Damir se zapošljava u San Remu, a Šefika ide na minimalac. Svi su nezadovoljni. Akord je u velikoj besparici. Faruk je prisiljen otpustiti Dinu. Međutim, Dino, preko noći postaje beskućnik i useljava se u studio, a nedugo zatim i u stan Fazlinovića. Apsurdna situacija kulminira kada Dino, nakon snimanja tona u streljani, postaje potpuno gluv.

Prva pojava Enesa Hadžiethemćumurovića. 
88 "Brotijev identitet" Feđa IsovićElmir Jukić21 Oktobar 2007
Faruk gubi svoj identitet i postaje Frančesko Broti, slikar iz Italije. Ukućani se uzalud trude dozvati ga sebi, a Izet u pomoć poziva starog prijatelja, Dr. Điđimilovića. Ambiciozni roker Đenis Đenis, gubi živce čekajući sastanak sa vlasnikom studija Akord, dok ga Ivana pokušava smiriti. Da bi spasio posao, Izet se pretvara da je Faruk. 
99 "Godišnjica mature" Feđa IsovićElmir Jukić28 Oktobar 2007
U kući Fazlinovića je užarena atmosfera. Izet organizuje godišnjicu mature. Šefika, po naređenju, peče nekoliko stotina kolača, Dino se bori za prostor u stanu i pravo na frižider. Izluđen Izetom, Dino se seli kod gospođe Spomenke. U San Remu sve je spremno za početak proslave mature. I dok gosti pristižu, jedan neočekivani susret slavlje pretvara u opštu tuču. 
1010 "Tripl randevu" Feđa IsovićElmir Jukić4 Novembar 2007
Zanesen novim momentima u svom životu, Dino kupuje verenički prsten. Ali, kupuje ga i Izet i poziva gospođu Spomenku u ekskluzivni restoran. Faruk susreće Tanju, staru i neprežaljenu ljubav, te je poziva na večeru. Damir, konačno, izlazi sa Almom. Tri generacije Fazlinovića, okupljaju se u istom restoranu. 
1111 "Uspavana ljepotica" Feđa IsovićElmir Jukić11 Novembar 2007
Na vratima Spomenkinog stana pojavljuje se Vedrana, njena ćerka koja je stigla iz Amerike. Šokirana je anonimnim telegramom koji je dobila. Spomenka priznaje da se udaje za Dinu koji je duplo mlađi od nje. Izet je očajan. U Akordu, takođe, neverica. U mraku spavaće sobe Dino, se uvlači u krevet i ne sluti da umesto Spomenke grli njenu ćerku. 
1212 "Kupoprodaja folcike" Feđa IsovićElmir Jukić18 Novembar 2007
Dino je ponovno beskućnik. U nameri da mu pomogne, Ivana mu preporučuje sobu kod svoje komšinice. No, postoji problem, jer je soba namenjena isključivo devojkama. No, to Dinu neće pokolebati. Faruk i Damir planiraju kako Izetu izmamiti pare te lažiraju krađu auta. Međutim, lukavi Izet se nađe u pogrešno vreme na pravom mestu. 
1313 "Kvar na kompjuteru" Feđa IsovićElmir Jukić25 Novembar 2007

Dok Damir i Alma bezuspešno pokušavaju pokrenuti kompjuter, Izet bestidno prisluškuje šta rade i pogrešno shvata u čemu je problem. Kao i obično, spas traži od Dr. Điđimilovića. U studiju Akord i dalje vlada haos. Situaciju koristi Čombe ne bi li konačno snimio svoj album. Iznenada, pojavljuje se Rambo, ali ga u zbrci haotičnih tonova niko ne primećuje.

Pojava Dragana Čmara 
1414 "Silikonska dolina" Feđa IsovićElmir Jukić2 Decembar 2007

Ivanina prijateljica Dragana dolazi da je poseti i želi da joj se ugrade implantatne grudi, ali Faruk želi da obnovi svoj studio i Ivana ga shvata pogrešno. U međuvremenu, Izet pokušava da se polomi nogu kako bi dobio novac od osiguranja.

Pojava Enesa Hadžiethemćumurovića. 
1515 "Igre na nesreću" Feđa IsovićElmir Jukić9 Decembar 2007

Nakon što je polomio nogu, Izet se razbacuje novcem koji je naplatio od osiguravajućeg društva. Kako bi od Izeta iskamčili barem malo tog novca, Damir i Faruk smišljaju novu prevaru te mu podvaljuju lažne loto listiće. Kada dođe u Lutriju, da preuzme dobitak, Izet vidi da je prevaren. Dino je odlučan u nameri da smrša i studio pretvara u fitnes centar.

Pojava Enesa Hadžiethemćumurovića. 
1616 "Triper" Feđa IsovićElmir Jukić16 Decembar 2007

Nakon noći provedene sa prostitutkom, Dino je pokupio triper. U panici, da se ova vest ne pročuje, traži pomoć od Damira, ali dok Damir kupuje skupoceni lek u apoteci, spazi ga Dr. Điđimilović i to govori Izetu. Situacija se izokreće i uskoro cela kafana bruji o Dininom problemu.

Pojava Dragana Čmara. 
1717 "Prizivanje duhova" Feđa IsovićElmir Jukić23 Decembar 2007
Besposlica i jednolična svakodnevnica tera Faruka i Ivanu da se odvezu do njene vikendice izvan grada. Nakon nekoliko čaša vina, atmosfera postaje opuštajuća i njih dvoje provode romantično popodne. Dino je usamljen u studiju, kada se nenadano pojavi klijent sa ozbiljnom i hitnom poslovnom ponudom. U potrazi za Farukom i Ivanom, on upada u stan Fazlinovića, gde ugleda vidovitu Džemilu usred rituala. 
1818 "Ginisov rekord" Feđa IsovićElmir Jukić30 Decembar 2007
Izet je u novom pokušaju da se domogne para te pokušava pojesti 571 feferon te tako obori Ginisov rekord. No, umesto u knjigu Ginisovih rekorda, dospeva u bolnicu. Ivana i Faruk pokušavaju prekinuti započetu romansu ili je bar sakriti, ali strast je jača od toga. Jedino Dino, ništa ne razume. 
1919 "Kućna dostava" Feđa IsovićElmir Jukić6 Januar 2008
San Remo traži radnika za kućnu dostavu, a Izet je u potrazi za poslom. Kocke su se sklopile i Izet se zapošljava kao dostavljač pica. Ivana posećuje oftalmologa i dobija sočiva sa dioptrijom, ali nije vešta u njihovom stavljanju. Dok joj Faruk pokušava pomoći u tome, sočiva završavaju u čaši sa vodom, a potom i u Izetovom trbuhu. 
2020 "Švedska masaža" Feđa IsovićElmir Jukić13 Januar 2008

Hodanje po sveže uglačanom parketu ima bolne posledice za Izeta – ukleštilo ga je u leđima. Šefika mu nudi pomoć rođake Senade koja je stručnjak za "švedsku masažu". Kako nema kud, Izet unapred plaća mladu maserku. Vešta maserka Senada pošteno odrađuje svoj posao, ali masira pogrešnog Fazlinovića.

Prva pojava Senade Fukić, pojava Dragana Čmara. 
2121 "Umro predsjednik, živio predsjednik" Feđa IsovićElmir Jukić20 Januar 2008
Izet se nakon smrti komšije Muradifa kandiduje za novog predsednika kućnog saveta. Organizuje kampanju i brojno glasačko telo, ali to nije dovoljno da pobedi svog protukandidata Milorada. No, u zadnjem trenutku, iz Amerike stiže Spomenka i svoj glas daje Izetu. 
2121 "Umro predsjednik, živio predsjednik" Feđa IsovićElmir Jukić20 Januar 2008
Izet se nakon smrti komšije Muradifa kandiduje za novog predsednika kućnog saveta. Organizuje kampanju i brojno glasačko telo, ali to nije dovoljno da pobedi svog protukandidata Milorada. No, u zadnjem trenutku, iz Amerike stiže Spomenka i svoj glas daje Izetu. 
2222 "Prepotentna situacija" Feđa IsovićElmir Jukić27 Januar 2008
Neuspešna noć sa Spomenkom dovodi Izeta do očaja, te u pomoć zove starog prijatelja, Dr. Điđimilovića. On mu preporučuje upotrebu Vijagre. Kako bi "spasonosne" tablete sakrio od ukućana, presipa ih u praznu kutiju od Analgetika. U Akordu je nered nakon pijanke. Dino i Faruk su mamurni od posledica pozamašne količine alkohola. Kako bi se rešili glavobolje, uzimaju Analgetik iz pogrešne kutije. 
2323 "Testament" Feđa IsovićElmir Jukić3 Februar 2008

Nakon ultrazvučnog pregleda Dino saznaje da je medicinski fenomen jer ima tri bubrega. Angažuje Samira da mu nađe pacijenta kome bi prodao treći bubreg i konačno se domogao para. Damir i Faruk pronalaze Izetov testament u kojoj su ostali bez prebijene pare, pa angažuju Samira da tetament "okrene" u njihovu korist. No, Samiru je jedino važno da on prođe najbolje.

Pojava Enesa Hadžiethemćumurovića i Samira Fazlinovića. 
2424 "Edin il' Edina" Feđa IsovićElmir Jukić10 Februar 2008

Kada u San Remu ugleda Edinu, Dino joj se počinje udvarati. Sve ide svojim tokom do trenutka kada Faruk ugleda Edinu. Izet je na mukama zbog proširenih vena, pa mu Damir kupuje steznike. U Akord stiže gospodin Sake, privatnik koji želi snimiti reklamni spot. Muzički studio otvara novu stranicu u svojoj delatnosti.

Poslednja stalna pojava Selme i Spomenke Vihorec. 
2525 "Grupni seks" Feđa IsovićElmir Jukić17 Februar 2008

Nakon nesporazuma sa Izetom, Spomenka ponovo odlazi u Ameriku, a u njen stan privremeno useljava njena rođakinja Senka. Posle slučajnog susreta u haustoru, Izet postaje zaokupljen novom komšinicom, te od silne zanesenosti ne može spavati. Doktor Điđimilović mu prepisuje pozamašnu dozu sedativa, kako bi ga rešio nesanice, ali tablete dospevaju u pogrešne ruke.

Prva pojava Ines Gracin i Senke Vihorec

Napomena:Žan Marolt je unapređen u glavnu postavu u ovoj epizodi. 
2626 "Kroatiše pupi" Feđa IsovićElmir Jukić24 Februar 2008
Zatečen lepim belim psom koji luta ulicama grada, Damir ga dovodi u carstvo Fazlinovića. Međutim, Izetu je to novi napad na kućni budžet i želi ga se što pre rešiti. Ali, kada u haustoru sretne Senku, koja se oduševi prelepim stvorenjem, menja odluku. I sve bi bilo kako se samo poželeti može, da pravi vlasnik nije ponudio primamljivu nagradu pronalazaču njegovog ljubimca. 
2727 "Ptičija gripa-priča prva" Feđa IsovićElmir Jukić2 Mart 2008

U stan preko puta Fazlinovića doseljava novi sused, ambiciozni lokalni političar. Ivana odlazi nekoliko dana na more, a Faruku ostavlja svog kućnog ljubimca, papagaja po imenu Ogledalce. Kako bi bio na sigurnom, Faruk ga donosi kući, ne sluteći da je Izet tog jutra razradio strategiju odbrane od ptičijeg gripa. U sumanutoj borbi "protiv peradi", Ogledalce izvlači deblji kraj, a novopečeni sused ne može verovati u kakav se lud komšiluk doselio.

Pojava Samir Fazlinovića. 
2828 "Ptičija gripa-priča druga" Feđa IsovićElmir Jukić9 Mart 2008

Izet ne odustaje od borbe protiv peradi. Opsednut "ptičijim gripom", razrađuje plan kako se zaštiti, ali i obogatiti od epidemije novog doba. Međutim, ne može to sam te se udružuje sa doktorom Điđimilovićem i susedom Enesom. Sve bi možda i moglo proći bez problema, da se u posao nije uvukao i Samir. A gde je Samir, tu je i nova prevara.

Pojava Selme. 
2929 "Oktobarska revolucija" Feđa IsovićElmir Jukić16 Mart 2008

Nakon telegrama čudnog sadržaja, u stanu Fazlinovića vlada opsadno stanje. Izet uspaničeno iščekuje dolazak tajanstvenog gosta za kojeg ga vežu zajedničke revolucionarne ambicije. Za razliku od njega, ambicije komšije Hadžiedhemćumurovića usmerene su na pripremanje predizborne kampanje, a on taj posao poverava studiju Akord.

Pojava Dragana Čmara i Samira Fazlinovića. 
3030 "Kurs engleskok" Feđa IsovićElmir Jukić23 Mart 2008

Izet želi da nauči engleski i kupuje knjigu. Dino kupuje pivo jer želi da osvoji karte za koncert "Roling Stounsa" i da vodi Faruka, ali je on ljut na njega i Dino odlučuje da vodi Ivanu i na kraju je dobio nagradu. Damir ima primavljivu ponudu za Izeta. Njemu i Ines trebaju pare i u zamenu za to daje Izetu časove engleskog. On im daje pare. I još Čombe vodi Faruka. Svi idu na koncert u Austriju i svi se nalaze u istom autobusu.

Pojava Dragana Čmara. 
3131 "Povratak broja 1" Feđa IsovićElmir Jukić30 Mart 2008

U ekskluzivnom sarajevskom hotelu odseda multimilioner iz SAD, stariji gospodin narušenog zdravlja, koji poslednjim atomima snage pokušava pronaći svoje potomke – Fazlinoviće. Ali, kada ih konačno pronađe, previše uzbuđenja loše utiče na njegovo zdravlje. Sused Enes ne odustaje od Šefike, a Izet se i dalje služi prevarama u pokušaju da se svidi Senki. Posledice su umalo tragične.

Pojava Samira Fazlinovića. 
3232 "Turnir" Feđa IsovićElmir Jukić6 April 2008

Faruk i Dino skupljaju ekipu za lokalni turnir u fudbalu u nadi da će osvojiti prvo mesto i nagradu od pet hiljada maraka. Uz Izetovu "malu intervenciju", dolaze do finala i sve izgleda kao da je nagrada već u njihovim rukama. U kladionicama sve su šanse na strani "Akorda". Ali, u odlučujućoj utakmici ništa ne ide kako treba. Šefika i Enes provode ugodno prepodne u bioskopu, ali nakon neočekivanog poklona, Šefika počinje sumnjati u Enesove namere.

Pojava Samira Fazlinovića i Selme. 
3333 "Uhvatite dilera" Feđa IsovićElmir Jukić13 April 2008

Kada se za šankom sretnu Izet i Čombe, u trenu se rađa "prljava" poslovna kombinacija. Izet, koji je uvek gladan novca i ne sluteći, uzima paketić sa drogom. U studiju Akord konačno dobra poslovna prilika. No, dok gost čeka da počne sa snimanjem, nastaje zbrka oko sumnjivog paketića, koji ponovo dospeva kod Čombeta. Međutim, sve se to dogodi u pogrešnom trenutku.

Pojava Dragana Čmara. 
3434 "Proka pronalazač" Feđa IsovićElmir Jukić20 April 2008
Inventivni Izet fasciniran je idejom bežične struje, te se baca na posao. Dino je uporan u pokušajima da od Marije izmami koji komad pite na veresuju ili da ga se na neki način dočepa. Damir i Ines bezuspešno traže prostor gde bi mogli biti sami. Prilika im se ukaže kada gospođa Senka otputuje, a ključ ostavlja kod Šefike. No, Senka zakasni na autobus, vraća se kući u trenutku kada Izet primenjuje svoj izum i celi grad ostavlja bez struje. 
3535 "Snimak pluća" Feđa IsovićElmir Jukić27 April 2008
Verujući da je Izet teško bolestan i da mu je ostalo svega pet, šest dana života, Faruk i Damir se utrkuju oko njega, trudeći se ispuniti mu svaku želju. Ni Šefika ne zaostaje za njima, a Izetove želje nisu skromne. Jedna od njih je i luksuzna maserska fotelja, za koju Faruk daje zadnji novčić sa računa, nakon što je Akord konačno nešto i zaradio. Međutim, problematični snimak pluća, koji je prouzrokovao paniku kod Fazlinovića, uopšte nije Izetova. 
3636 "Bilo jednom u Sarajevu" Feđa IsovićElmir Jukić4 Maj 2008
Damir traži od Izeta i Faruka istinu o svojoj majci, koju nikada nije video. Vraćajući se u vreme pre dvadesetak godina, otac i deda obnavljaju sećanja. Međutim, svaki od njih ima svoju verziju istog događaja. I dok prisećanja traju u nedogled, na vratima Frazlinovića se pojavljuje tajanstvena žena. 
3737 "DNK analiza" Feđa IsovićElmir Jukić11 Maj 2008
Nevenin iznenadni dolazak i prisećanje događaja iz prošlosti, izaziva dilemu kod Fazlinovića, u kojoj nije sigurno da li je Damir uopšte Farukov sin. U haotičnu priču o potencijalnom ocu upliće se i Dino sa svojom verzijom događaja koji su se zbili pre dvadeset godina. I dok svi sa neskrivenom nervozom iščekuju rezultate DNK analize, Nevena se pokušava videti sa Damirom, kako bi ispravila greške iz mladosti. Međutim, Izet je opet brži. 
3838 "Doktor Fazlinović" Feđa IsovićElmir Jukić18 Maj 2008
Iznenada bogat, Izet uživa u trošenju novca te kupuje odelo i periku i potpuno menja izgled. Tako izmenjenog izgleda, zbunjuje sve oko sebe. Kada se nađe u doktorskoj ordinaciji u pogrešno vreme, uspaničeni Enes ga zamenjuje sa uvaženim doktorom iz Rusije i predstavlja odabranom doktorskom auditorijumu. Pravi doktor se ipak pojavljuje, ali niko mu ne veruje. 
3939 "Novi računar" Feđa IsovićElmir Jukić25 Maj 2008
Damir pokušava na sve načine smotati Izeta da mu kupi novi kompjuter, ali Izet za takvim troškom ne vidi potrebu. Kada konačno pristaje, kompjuter prilagođava svojim potrebama. Faruk upoznaje Inesinu mamu u garderobi pozorišta dok se ona priprema za izlazak na scenu, te joj pomaže u uvežbavanju teksta. Ne znajući o čemu se radi, u strasnoj ljubavnoj konverzaciji zateknu ih Ines i Damir. 
4040 "Eh, kad se sjetim" Feđa IsovićElmir Jukić1 Jun 2008

Ova epizoda serijala vodi nas kroz vremeplov porodice Fazlinović i najzanimljivije događaje iz njihovog okruženja. Uz pozamašnu količinu alkohola i pomešana sećanja, Izet i Faruk se prisećaju uspomena na minule dane i godine te nikad ostvarene ambicije i neostvarene želje.

Poslednja pojava Šefike Rondić, pojava Spomenke Vihorec, Dragana Čmara i Samira Fazlinovića. 

Odsutnost glumaca[uredi | uredi kod]

  1. Moamer Kasumović: 19-20.
  2. Jasna Žalica: 16,22,29 i 36
  3. Žan Marolt: 25-26,30,34,36-37.
  4. Gordana Boban: 23,25,31 i 38.
  5. Milan Pavolvić: 25 i 38.
  6. Iva Šulentić: 25,27-28,31-33,35 i 37.
  7. Tatjana Šojić: 5-6,8,10,14-15,17,19-25,30-31,35,38.
  8. Saša Petrović: 5,10,15,17,22-23,25-26,28,31,35,38-39.
  9. Zana Marjanović: 5-7,9-12,14-17,20-22.
  10. Milena Dravić: 1-4,7-8,12-20,24.
  11. Jelisaveta Sablić: 27-30,32-33,35-39.
  12. Vanja Drach: 1-7,9-11,14-15,17-21,23-24,26-27,30-31,33,35-36,39

Vanjske veze[uredi | uredi kod]