Datoteka:My Melancholy Baby cover.jpg

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretragu

Izvorna datoteka(1.380 × 1.833 piksela, veličina datoteke/fajla: 688 kB, MIME tip: image/jpeg)

Ova datoteka je s projekta Vikimedijina ostava i može se upotrebljavati i na drugim projektima. Ispod su prikazane informacije s njene opisne stranice.

Opis izmjene

Opis
English: Sheet music cover of "My Melancholy Baby".
Datum

Note: From the artwork, it looks like this is a later reprinting from the 1920s. It is identified as a "fox-trot ballad", but the foxtrot was not introduced until 1914. It also shows an autographed photo of Gene Austin, who was born in 1900 and clearly is more than 12 years old in the photograph.
Izvor Library of Congress
Autor Music by Ernie Burnett, lyrics by George A. Norton. Published by Joe Morris Music Co., New York.

Licenciranje

Music

Public domain

Autor je umro 1959., tako da je ovo djelo u javnom vlasništvu u zemlji podrijetla i u drugim zemljama s rokom trajanja autorskih prava za života autora plus 60 godina ili manje.


Ovo je djelo u javnom vlasništvu u SAD-u zato jer je objavljeno (ili registrirano pri Uredu za autorska prava Sjedinjenih Američkih Država) prije 1. siječnja 1929.

Lyrics

Public domain

Autor je umro 1923., tako da je ovo djelo u javnom vlasništvu u zemlji podrijetla i u drugim zemljama s rokom trajanja autorskih prava za života autora plus 100 godina ili manje.


Ovo je djelo u javnom vlasništvu u SAD-u zato jer je objavljeno (ili registrirano pri Uredu za autorska prava Sjedinjenih Američkih Država) prije 1. siječnja 1929.

Opisi

Dodajte objašnjenje u jednom redu što predstavlja ova datoteka

Predmeti pokazani na ovoj datoteci

prikazuje

vrsta medija na Internetu Serbian (Latin script)

image/jpeg

Historija datoteke

Kliknite na datum/vrijeme da biste vidjeli tadašnju verziju datoteke.

Datum/vrijemeMinijaturaDimenzijeKorisnikKomentar
aktualna14:47, 8 decembar 2009Minijatura verzije (14:47, 8 decembar 2009)1.380 × 1.833 (688 kB)Jafeluv=={{int:filedesc}}== {{Information |Description={{en|1=Sheet music cover of "en:My Melancholy Baby".}} |Source=[http://library.duke.edu/digitalcollections/images/hasm/a/a11/a1104/a1104-1-lrg.jpeg Library of Congress] |Date=1912 |Author=Music by Erni

Sljedeća stranica koristi ovu datoteku:

Globalna upotreba datoteke

Ovu datoteku upotrebljavaju i sljedeći projekti:

Metapodaci