Šablon:Kršenje autorskih prava

Iz Wikipedije, slobodne enciklopedije

Moguće kršenje autorskih prava

Ako ste Vi upravo obeležili ovu stranicu kao moguće kršenje autorskih prava, dodajte link na Wikipedia:Problemi s autorskim pravima#novembar 28.
Copyright.svg

Prethodni sadržaj ove stranice je možda prekršio autorska prava teksta sa sledeće adrese:

{{{url}}}

Stranica se sada nalazi na Wikipedia:Problemi s autorskim pravima.

  1. Nemojte menjati ovu stranicu za sada
  2. Ako vi imate autorska prava na ovaj materijal, ili imate dozvolu da ga koristite pod našom licencom, obavestite nas na razgovoru ove stranice i pod unosom ove stranice na Wikipedia:Problemi s autorskim pravima.
  3. Nemojte ponovo slati materijal koji se ovde nalazio. Biće izbrisan. Ovaj članak će se vratiti ako se sazna da Wikipedia ima autorska prava.
  4. Ako u međuvremenu želite da radite na ovom članku, napišite novi članak na privremenoj stranici i naglasite da ste to uradili na na razgovoru ove stranice.
  5. Ukoliko se ne raščisti status autorskih prava, ova stranica će biti izbrisana nedelju dana nakon prijave. Ako je napisan novi članak, zameniće ovu poruku.
  • Postavljanje zaštićenog materijala bez izričite dozvole vlasnika autorskih prava je kršenje zakona i našeg pravila o autorskim pravima. Oni koji u više navrata nastave da šalju zaštićeni materijal će biti blokirani od budućeg pisanja.
  • Originalan tekst je i dalje dostupan kroz istoriju ove stranice.