Razgovor s korisnikom:Xabac

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretragu

Anonimnost[uredi kod]

Neupitno je da Vaše kritike našeg vrednog korisnika Viteka imaju nekakvu logiku, ali istovremeno Vaše skrivanje iza anonimnost tu Vašu kritiku bezpotrebno uništava pa ona neće biti uzeta na razmatranje--Rjecina2 (razgovor) 07:36, 11 april-травањ 2012 (CEST)

Pošto pretpostavljam da nećemo ništa izgubiti tvojim blokom koji je zaslužen vređanjem sh wiki (korupcija:"mićenje drangulijama")kao i poštenog i moralnog korisnika koji je odbio te kako ih ti nazivaš drangulije....
Čujemo se na žalost za "samo" negde 7 dana ako to u međuvremenu ne ubrzaš ili potpuno odustaneš od igranja na sh wiki...--Rjecina2 (razgovor) 13:53, 11 april-травањ 2012 (CEST)

Mali odgovor na Vašu kritiku - Vitekovo ponašanje i jezičko nasilje[uredi kod]

Poštovani kolega kako da Vam odgovorim, a da ne ispadnem suviše dug i dosadan. Ja nisam promjenio ništa kod teksta - Magelanov moreuz, već ga samo preusmjerio na Magellanov tjesnac i tako taj tekst radi za obadvije varijante hrvatskosrspskog ili srpskohrvatskog - kako Vam već drago. Iako sam ga trebao doraditi (da sam imao vremena i volje) - jer je on prilično tanak i loš, i zapravo sran... da opet ne upotrijebim onu riječ za koju s pravom kažete da se nebi trebala upotrebljavati, no dobro za to se izvinjavam i pazit ću da to više ne upotrebljavam.

A za sve one druge izmjene za koje me na finoj srpskohrvatskoj varijanti jezika upozoravate da nije u redu da ih mijenjam; prosinac/decembar, zemljopis/geografija, povijest/historija, stoljeće/vijek, europljan/evropljanin, tijek/tok, bojnik/major, gospodarstvo/ privreda, tisuća/hiljada - pa to Vas nebi trebalo smetati ili se Vi lažno predstavljate pa Vas smeta kad se mijenjaju novohrvatske jezične inovacije. Iako ih ruku na srce i nisam trebao mijenjati (taj tekst Vam je ionako moj na obadvije wiki - ja sam Vam dakle redigirao samog sebe).

Čitava Vaša kritika mi izgleda kao ponavljanje basne Vuk i janje, ja doista ne znam tko provodi jezično nasilje dali oni koji govore po starom, ili oni koji bi najrađe fizički eliminirali one koji ne žele upotrebljavati njihove nove umotvorine.

Za ono da postoje i Jevreji i Židovi, nisam ni znao - ali bi to onda trebalo preusmjeriti a jedne obrisati - jer se radi o jednom te istom narodu. Zadovoljni!
--Vitek (razgovor) 11:55, 11 april-травањ 2012 (CEST)

Etiopija[uredi kod]

Poštovani kolega - kolegice
Točno malo sam se zeznuo, nisam baš ni ja idealan, ne pamtim sve baš u dlaku, ali nije poenta u tome dali je Etiopija moj članak ili ne. (ja sam inače dosta toga napisao o Etiopiji, pa sam se valjda zbog tog i zeznuo) Članak je loš, jer mu nedostaje puno bitnih stvari, a ukazuje na nebitne stvari (recimo u članku se jako naglašavalo da je Etiopija bila katolička zemlja, iako je to bio vrlo mali period, i odnosio se samo na dvor) a uopće se nije spominjalo Kraljevstvo Damot iz kog se ta ista Etiopija kasnije razvila). Ja sam ga onako na brzinu malo popravio (dodao sam mu nešto, i stavio neke linkove koji su mu nedostajali) ali je on i nadalje loš, bez obzira na jezičnu varijantu. Po meni je poštovana kolegice/kolega sadržaj ipak bitniji od forme, i zato ću ja čitav članak preraditi, a ne pada mi na pamet da ga revertiram na varijantu u kojem nema praktički nijednog linka, a ima gomila netočnosti i krivo akcentiranih stvari. Krimeni koje meni pripisujete su tako minorne prirode, da je bolje o tome ne raspravljati - sve to vrijedi za čitavu vašu daljnju eksplikaciju o mom lošem radu i zločestim namjerama,- ma kome sam ja upropastio članak i učinio ga lošijim?
--Vitek (razgovor) 02:08, 12 april-травањ 2012 (CEST)