Razgovor sa korisnikom:Dcirovic

Izvor: Wikipedia
(Preusmjereno sa Korisnik:Dcirovic)

Nuvola kdict glass.png
Arhive ranijih razgovora


123456789101112


HHVM

[1] Ukljuci ovo sebi i na svog bota da bi unos clanaka bio brzi. Face-smile.svg --Kolega2357 (razgovor) 21:51, 28 rujan-септембар 2014 (CEST)

Salò‎

Poštovani kolega izuzetno cijenim Vaš doprinos ovoj wiki, ali mi se čini da je Vaša intervencija kod ovog artikla bila potpuno nepotrebna i čak ispala zbrčkana i pomalo smješna, jer sad u šablonu imate podatak da grad ima 8165 stanovnika, a malo dolje ispod imate podatak sa referencom (koja je točna) da ima 10707 stanovnika. Usput meni se čini da bi za talijanske gradove bila primjerenija - latinica, dakle da je ostao onakav kakav je bio - u tom slučaju imao bi i link na likere koji eto u ćirilici nema. Dakle kolega festina lente, barem kod talijanskih gradova, kojih ionako imamo puno više od svih drugih wikija i koji nisu baš nedovršeni - kao što sad nespretno stoji kod nesretnog Saloa - a što biste to Vi još dodali.
Dakle kolega pozivam Vas da sami vratite vlastitu intervenciju na stariju latinčnu varijantu, jer dodavanje svega toga zbog te dvije reference The GeoNames geographical database" i "Istituto Nazionale di Statistica" (koja je ustvari ista stvar kao i "Popolazione residente al 31 gennaio 2014" je - loš posao.
Puno pozdrava
--Vitek (razgovor) 11:18, 6 oktobar-листопад 2014 (CEST)

Poštovani kolega Dcirovic, vidio sam da ste vi članak Сало preusmjerili na latiničnu verziju - odnosno na onaj sporni - Salò. Ja sam napisao (zapravo kopirao Vaš tekst sa ćirilice i dodao ono latinica - ćirilica) mislivši da će to biti dobro da imamo 2 vrzije teksta (uh tek sad shvaćam - i Vi namjeravate napraviti isto - ali sve u jednom, a za to Vam treba vremena). Eh jesam brzoplet - ako je tako Vi ga ponovno revertirajte kad Vam to ustreba. S poštovanjem i molim Vas da se ne uzrujavate zbog smetanja.

--Vitek (razgovor) 01:14, 12 oktobar-листопад 2014 (CEST)