Razgovor sa korisnikom:Dcirovic

Izvor: Wikipedia
(Preusmjereno sa Korisnik:Dcirovic)

Nuvola kdict glass.png
Arhive ranijih razgovora


123456789101112


HHVM

[1] Ukljuci ovo sebi i na svog bota da bi unos clanaka bio brzi. Face-smile.svg --Kolega2357 (razgovor) 21:51, 28 rujan-септембар 2014 (CEST)

Salò‎

Poštovani kolega izuzetno cijenim Vaš doprinos ovoj wiki, ali mi se čini da je Vaša intervencija kod ovog artikla bila potpuno nepotrebna i čak ispala zbrčkana i pomalo smješna, jer sad u šablonu imate podatak da grad ima 8165 stanovnika, a malo dolje ispod imate podatak sa referencom (koja je točna) da ima 10707 stanovnika. Usput meni se čini da bi za talijanske gradove bila primjerenija - latinica, dakle da je ostao onakav kakav je bio - u tom slučaju imao bi i link na likere koji eto u ćirilici nema. Dakle kolega festina lente, barem kod talijanskih gradova, kojih ionako imamo puno više od svih drugih wikija i koji nisu baš nedovršeni - kao što sad nespretno stoji kod nesretnog Saloa - a što biste to Vi još dodali.
Dakle kolega pozivam Vas da sami vratite vlastitu intervenciju na stariju latinčnu varijantu, jer dodavanje svega toga zbog te dvije reference The GeoNames geographical database" i "Istituto Nazionale di Statistica" (koja je ustvari ista stvar kao i "Popolazione residente al 31 gennaio 2014" je - loš posao.
Puno pozdrava
--Vitek (razgovor) 11:18, 6 oktobar-листопад 2014 (CEST)

Poštovani kolega Dcirovic, vidio sam da ste vi članak Сало preusmjerili na latiničnu verziju - odnosno na onaj sporni - Salò. Ja sam napisao (zapravo kopirao Vaš tekst sa ćirilice i dodao ono latinica - ćirilica) mislivši da će to biti dobro da imamo 2 vrzije teksta (uh tek sad shvaćam - i Vi namjeravate napraviti isto - ali sve u jednom, a za to Vam treba vremena). Eh jesam brzoplet - ako je tako Vi ga ponovno revertirajte kad Vam to ustreba. S poštovanjem i molim Vas da se ne uzrujavate zbog smetanja.

--Vitek (razgovor) 01:14, 12 oktobar-листопад 2014 (CEST)

šablon:radovi

Molim te obrazloži poništavanje moje izmene na stranici za razgovor. Ja sam se potrudio ispoštovati proceduru, ispoštuj i ti minimum dijaloga. Unapred hvala. --Mladifilozof (razgovor) 11:47, 25 oktobar-листопад 2014 (CEST)

Франсоа (Sen Meksan l'Ekol-1, Поату Шарант)‎;

Nema potrebe za ovakvim preusmerenjen, jerbo niko normalan nece mesati cirilicu i latinicu --BokicaK (razgovor) 12:39, 4 студени-novembar 2014 (CET)

Zahtev za deblokiranje

Zahtevam od vas da pod hitno poništite blokadu od mesec dana na srpskoj Vikipediji jer ste neosniovano me blokirali. Ovo vaše blokiranje mene samo dokazuje da su moje tvrdnje iznete na dotičnoj administrativnoj tabli istinite o ovom sajtu tako se administratori zahvaljuju urednicima koji preko dve godine uređuju na ovom sajtu ako vi i dotični administratoru mislite da će to proći nekažnjeno onda se varate jer bar danas lako može svako da locitra vaš indentitet i mesto sanovanja pa da se lično objasni sa vama.--Dardaneli799 (razgovor) 02:02, 14 студени-novembar 2014 (CET)