Branko Životin

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretragu
Branko Životin
Rođenje8. februara 1960
Novi Sad, AP Vojvodina, Vojvodina Socijalistička Federativna Republika Jugoslavija
PrebivališteBeograd
Zanimanjeastrolog, hiromant

Branko Životin 8. februara 1960. god. u Novom Sadu je vojvođanski astrolog, hiromant i praktikant bele magije. Napisao je nekoliko knjiga u kojima se, između ostalog, bavi odnosom astrologije i hrišćanstva, odnosno astrologije i homoseksualnosti. Bavi se isključivo pravilnom astrologijom, sa 13 Zodijačkih znakova Ophiuchus. Učenik je pokojne Milje Vujanović "Regulus". Živi i radi u Beogradu.

Biografija[uredi | uredi kod]

Rođen 8. februara 1960. god. u Novom Sadu, otac pilot putničkog aviona Arif koji je bio muslimanskog porekla, i majka Lucija (Budimka). koja je bila katoličkog porekla. Nakon razvoda roditelja provodi živeći od svoje četvrte godine u hraniteljskoj porodici u Čortanovcima. a od svoje dvanaeste godine odrastao je u Domu za nezbrinutu decu u Zrenjaninu. Osnovnu školu do petog razreda završio je u Čortanovcima a od petog razreda do srednje u Zrenjaninu. Završio je višu školu (VSS) u Beogradu hotelijerstvo smer Gastronom.

Karijera[uredi | uredi kod]

Astrolog je od 1982 god. Branka Životina je u medijske vode uvela tadašnji najbolji astrolog, hiromant Milja Vujanović "Regulus". U medije je prvi put nastupio tokom 1989.godine na Radio-televiziji Novi Sad (RTNS). Tokom 90-tih Branko Životin je na TV-u javno davao kratka tumačenja horoskopa. Poznat po izrazito direktnom i konkretnom izlaganju i jedan je od retkih astrologa koji se usudi govoriti bez dlake na jeziku. Napisao mnogo novinskih članaka i par originalnih knjiga.

Časopis[uredi | uredi kod]

Svoje prognoze je objavljivao u časopisima "Građanski List", "Dnevnik", "Eliksir", "Treće Oko", "Astrologos", "Magična Zona", "Revija D", "Bum", "Standard", "Horoskop", "Lisa", "Alo".

Zalaganja[uredi | uredi kod]

1997 – Preko Novosadskog Humanitarnog Centra humano pomagao izbeglicama, starim i bolesnim licima.

2003 - Zalagao se za sankcionisanju određene dekadentne društvene pojave u medijama kao što su TV vidovnjaci, proroci, astrolozi. Obratio se lično Republičkom ministru pravde Vladanu Batiću.

2007 – Priključuje se humanitarno da radi u Crvenom krstu Vojvodine u Novom Sadu, prikupljao pomoć za Dečije selo u Sremskoj Kamenici

2013 – Pružio azilantima u Obrenovcu humanitarnu pomoć u odeći, hrani i novcu.

Knjige[uredi | uredi kod]

Branko je objavio šest knjiga. Najprodavanija knjiga mu je bila "Istina o Gay Populaciji" 2004. Sve knjige su mu stručne iz oblasti Astrologije

Vanjske veze[uredi | uredi kod]