Shootout at Wadala

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretragu
Shootout at Wadala
शूटआऊट ऍट वडाला
RežijaSanjay Gupta
ProducentSanjay Gupta
Anuradha Gupta
Ekta Kapoor
Shobha Kapoor
ScenarioSanjay Gupta
Sanjay Bhatia
Abhijit Deshpande
UlogeJohn Abraham
Anil Kapoor
Kangana Ranaut
MuzikaAnu Malik
StudioBalaji Motion Pictures
Datum(i) premijere
3. 5. 2013 (2013-05-03) (Indija)
Trajanje151 min.
Zemlja Indija
Jezikhindi

Shootout at Wadala je indijski igrani film snimljen 2013. na hindiju u režiji Sanjay Guptaa.

Radnja[uredi | uredi kod]

U policijskom kombi, Afaaque Baaghran sluša priču koju pripovijeda gangster, Manya Surve, koji je ozbiljno ozlijeđen tijelom s bulletom. Surve je pristojan student na školi Kirti, Dadar. Zaljubljen je u Vidya Joshi i odvede ju svojoj majci da razgovara o svom braku. Manya ima starijeg brata pod imenom Bhargav Surve, koji je gangster nakon podzemlja don naziva Bhatkar.

Uskoro, Bhatkarovi napadači napadaju i pretuku Bhargav. Manya korača da ga spasi. Dok Manya Surve spusti jednog od neprijatelja, Bhargav ubije ljuticu i umire na licu mjesta. Na dan mnogih ispitnih rezultata, prije nego što otkrije svoje ocjene, Manya i njegov brat uhićeni su i javno poniženi na fakultetu od strane inspektora Ambolkar i završavaju u zatvoru u Yerwadi. U zatvoru, još jedan osuđenik zvan Munir sprema Manya da bude napadnut od strane guštera po imenu Potya za vrijeme ručka. Tijekom tog napada Bhargav je ubijen. Munir spaja Manya i još jednog osuđenika pod nazivom Veera. Veera trenira Manya da postane jači. Manya vlakovi, a potom potiče Potya. Potya ga napada iza sebe i pobjeđuje Manyu, na što Manya odgovara ubodenjem Potyama do smrti.

Kasnije, Botha i Munir bježale su iz zatvora dok rade na željezničkoj pruzi i pokušavaju se pridružiti rukama s dvojicom braće koja vladaju Mumbaijinim poslovima. Prvi brat, Zubair Imtiaz Haksar, cool je i mnogi impresionirani. Međutim, drugi brat, Dilawar ne odobrava Manya i mu se ne sviđa. Nakon toga, Manya formira svoju banda koja se sastoji od njega, Munir, Veera i Gyancho, snajpera koju je donio Munir. Uskoro, Manya završi s Bhatkarom (gangster koji je uhapsio njega i njegovog brata). Također se pridružuje i Jamal, Bhatkarov tjelohranitelj. Zatim, Manya donosi Ambolkar na koljena tako što ga muči brutalno u javnosti. Sljedeća vijest pokazuje smrt Sadikata, beskrupuloznog novinara Mastana. Ovo razbija borbu između braće Haskar i Mastana. Zbog toga se Haji Maqsood poziva na primirje. Sporazum je kratko življen, jer Maqsood traži Manya Surve da dovrši Zubair. Nakon Zubairovog atentata, Dilawar ubija Gyancho uz pomoć Jamala. Namjerava ubiti Munira kada ga Manya spasi. Kasnije se Afaaque traži da ubije Manya od Dilawar. Čak i nakon njegova odbijanja, prvo se slaže kada ga zapovjednik policije zapovijeda. Priča završava nakon pucnjave i mnogih ubojstva policije.

Uloge[uredi | uredi kod]

Item songs

Izvori[uredi | uredi kod]

  1. 1,0 1,1 1,2 1,3 „Shootout at Wadala: Guns, girls and goggles”. The Hindu. 
  2. „One dead, one caught”. Hindustan Times. 22 October 2006. Arhivirano iz originala na datum 2013-04-30. Pristupljeno 2018-02-06. 

Vanjske veze[uredi | uredi kod]