Big Time Rush (bend)

Izvor: Wikipedia

Big Time Rush

Accéder aux informations sur cette image commentée ci-après.

(slijeva nadesno) Logan Henderson, James Maslow, Kendall Schmidt i Carlos PenaVega.

Opće informacije
Alias BTR
Porijeklo Los Angeles, Kalifornija, SAD
Muzički žanr pop
Period aktivnosti 2009 (2009)
Diskografska kuća Columbia, Nick
Sastav grupe
Članovi/ce Kendall Schmidt
James Maslow
Carlos PenaVega
Logan Henderson

btrband.com


Big Time Rush (također poznat pod skraćenicom BTR) je američki boy band osnovan 2009. godine za potrebe istoimene TV-serije za djecu. Čine je Kendall Schmidt, James Maslow, Carlos Pena, Jr. i Logan Henderson. Prilikom osnivanja su potpisali ugovor sa diskografskom kućom Nick Records, ali danas su pod ugovorom sa Columbijom.

Do godine 2014. je Big Time Rush širom svijeta prodao 21 milion nosača zvuka, što ga čini jednim od najuspješnijih boy bandova u historiji popularne muzike.


Kako je nastao BTR[uredi - уреди]

Kendall Schmidt, James Maslow, Carlos Pena Jr. i Logan Henderson su 4 hokejaša koja su posle audicije kod Gustava Roque-a Postali bend. Gledali su TV i bila je reklama za audiciju i brzo su otisli tamo ali samo je James hteo da postane pevac ali je Gustavo izabrao Kendalla, a Kendall nije hteo da bude solo nego da od njih napravi bend. Bend je nastao 28.11.2009. godine. Do sada su idali 4 albuma "BTR", "Elevate", "Windows down" i "24/seven" sa brojnim hitovima. Prvi album "BTR" je izdan 2010. godine, drugi "Elevate" 2011. godine, treći "Windows down" 2012. godine i četvrti "24/seven" 2013. godine, i sad rade na novom koji ce, kako su ono najavili, biti najbolji do sada. Snimili su 3 sezone serije za decu i jedan film po imenu "Big Time Movie". Njihovi menadžeri su napravili i crtać o njima, što ih čini najpopularnijim boy bendom na svetu!

Vanjske veze[uredi - уреди]