Razgovor:Jugoslav Petrušić

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretragu

Ovaj članak treba doradu i, ponajviše, pojašnjenje.

  1. U članku piše da je dotični bio "jedan od glavnih organizatora kontraobaveštajnih operacija tokom ratova u bivšoj Jugoslaviji, kao i učesnik tokom operacije u Srebrenici", ali za to nema izvora. Isto tako, pitanje je, kakvih operacija?
  2. Izvori su jako slabi. Jedan je link na website "Daleko od posla", koji se bavi angažmanima za putovanja i novogodišnja slavlja, te je kao takav neprikladan kao izvor. Ovaj izvor [1] pak vodi tek na jedan forum. Po meni, jedino je Vreme valjan izvor, dok bi kredibilitet ispovijesti za nedjeljni telegraf rado ostavio drugima da procijene.
  3. U tekstu nije jasno što je dotični radio, osim što je bio agent. Ako je nekog likvidirao, tko je to bio? To u tekstu ne piše, što je konfuzno. Tu su i poveznice na raspad Jugoslavije, ratove u RH i BiH, Srebrenicu i drugo, ali se u članku te teme ne spominju, te njihove povezanost s dotičnim - i njegova uloga, ako ju je imao - nije jasna. Stoga, ovo treba pojasniti i poboljšati po Wiki kriterijima. --Seiya (razgovor) 18:29, 16 decembar-просинац 2014 (CET)