Svi javni dnevnici

Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretragu

Skupni prikaz svih dnevnika ovog projekta. Možete suziti prikaz biranjem specifičnog dnevnika, korisničkog imena (s razlikovanjem velikih i malih slova) ili stranice (također s razlikovanjem slova).

Dnevnici
  • 16:50, 28 decembar 2023 Mala Maka razgovor doprinos izrađuje stranicu Edita Kadirić (Nova stranica: <big>'''Edita Kadirić'''</big> (Banja Luka, tadašnja Jugoslavija, 02. januar 1976) je cenjena vizuelna umetnica čiji se radovi baziraju na storytelling i teatralonost. Likovnu akademiju je završila u Novom Sadu, master iz oblasti intermedija i produkcije u Barseloni, a postdiplomske studije završila je u Beogradu. Njen rad se nalazi u mnogim kako privatnim kolekcijama, tako i u institucijama širom Evrope i Amerike. Trenutno živi i radi na relaciji Francuska…)
  • 23:31, 27 decembar 2023 Mala Maka razgovor doprinos izrađuje stranicu Edita Kadirić (Nova stranica: <big>'''Edita Kadirić'''</big> (Banja Luka, tadašnja Jugoslavija, 02. januar 1976) je cenjena vizuelna umetnica čiji se radovi baziraju na storytelling i teatralonost. Likovnu akademiju je završila u Novom Sadu, master iz oblasti intermedija i produkcije u Barseloni, a postdiplomske studije završila je u Beogradu. Njen rad se nalazi u mnogim kako privatnim kolekcijama, tako i u institucijama širom Evrope i Amerike. Trenutno živi i radi na relaciji Francuska…)
  • 03:28, 25 decembar 2023 Mala Maka razgovor doprinos izrađuje stranicu Edita Kadirić (Nova stranica: <big>'''Edita Kadirić'''</big> (Banja Luka, tadašnja Jugoslavija, 02. januar 1976) je cenjena vizuelna umetnica čiji se radovi baziraju na storytelling i teatralonost. Likovnu akademiju je završila u Novom Sadu, master iz oblasti intermedija i produkcije u Barseloni, a postdiplomske studije završila je u Beogradu. Njen rad se nalazi u mnogim kako privatnim kolekcijama, tako i u institucijama širom Evrope i Amerike. Trenutno živi i radi na relaciji Francuska…)
  • 04:30, 16 decembar 2023 Mala Maka razgovor doprinos izrađuje stranicu Edita Kadirić (Nova stranica: <big>'''Edita Kadirić'''</big> (Banja Luka, tadašnja Jugoslavija, 02. januar 1976) je veoma cenjena vizuelna umetnica čiji se radovi baziraju na storytelling i teatralonost. Likovnu akademiju je završila u Novom Sadu, master iz oblasti intermedija i produkcije u Barseloni, a postdiplomske studije završila je u Beogradu. Njen rad se nalazi u mnogim kako privatnim kolekcijama, tako i u institucijama širom Evrope i Amerike. Trenutno živi i radi na relaciji Francuska - Š…) oznaka: vizualno uređivanje: prebačeno
  • 02:15, 16 decembar 2023 Račun Mala Maka razgovor doprinos automatski je izrađen