Razgovor:Zaljubi.com

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretragu
Ovo je stranica za razgovor za raspravu o poboljšanjima na članku Zaljubi.com.
Rad na člancima


Članak zaljubi.com sam napravio iz prostog razloga zato što želim da pretstavim svoj sajt kao što su tu mogućnost dobili bezbroj sajtova širom sveta. Na primer sajtovi krstarica.com, MyLOL, eHarmony, Chemistry.com, i još hiljade drugih internet sajtova.

Ako svi ti članci o svim tim sajtovima na wikipediji nisu okarakterisani kao reklame ne vidim razloga zašto bi moj članak o mom sajtu bio okarakterisan kao reklama?

Ukoliko postoje neke proceduralne greške, ili gramatičke, ili bilo kakve vezane za članak nadam se da ne bi trebalo to uzrokovati brisanje članka. Ostavio sam mogućnost da se dograđuje članak i ispravlja, pa izvolite ispraviti greške bilo koje vrste.

Ukoliko je srpski deo wikipedije u rukama ljudi koji poseduju svoje sajtove, i ujedno drže administrativni deo wikipedije, i žele da brišu konkurentske članke sajtova onda bih voleo to da mi se napomene ako može negde kako bih znao da odustanem zauvek od pisanja bilo kakvih članaka na wikipediji. Brisanje mog ĉlanka zaljubi.com može biti samo zbog nečijeg hira i monopola jer ne vidim ni jedan drugi realan razlog.