Razgovor:Tito (TV serija)

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretragu
Ovo je stranica za razgovor za raspravu o poboljšanjima na članku Tito (TV serija).
Rad na člancima


Broj epizoda[uredi kod]

Vrdoljak bi htio da serija ima 12 epizoda (umjesto dogovorenih 6), pa je nastao sav onaj cirkus sa otkazivanjem emitiranja. To treba ubaciti u članak. --OC Ripper 10:56, 25 april-травањ 2010 (CEST)

Bog zna da li će na kraju biti 6 ili 12 epizoda, pa ćemo morati čekati ili je negdje izašlo da će biti "samo" 6 epizoda ?
Tekst sam uzeo s hrvatske wiki, samo što sam dodao dio o lažima u seriji pošto sam imao novine pri ruci--Rjecina2 11:07, 25 april-травањ 2010 (CEST)

Budem stavio 6 epizoda, te ću dodati infokutiju. --OC Ripper 11:13, 25 april-травањ 2010 (CEST)

Ono spominjanje Banca je lagano problematično jer se cijela serija do sada temelji na interpretacijama Pere Simića bivšeg predsjednika Saveza socijalističke omladine Srbije, a tijekom vladavine Miloševića direktora i glavnog urednika Večernjih novosti [1] što je sve u svemu smješno za hrvatsku seriju. Od njega su oni genijalni zaključci o grobu titove djece i puno drugih stvari
Po pitanju Banca kritika govori:
"U seriji izostaju relevantni sugovornici ili se njih poput Banca uopće ne koristi za teme gdje bi ih se primarno moglo koristiti, ali je ogroman prostor dobio Simić".
Poanta ovoga glasi da bi u tekst trebalo pisati kako glavnu ulogu ima Simića, dok su minorne dobili relevantni sugovornici Banac i Bilandžić (koliko je Bilandžić relevantan ??).
U kritici se o Bilanždiću govori da on naknadno pametuje--Rjecina2 11:35, 25 april-травањ 2010 (CEST)