Razgovor:Bruna Esih

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretragu

Brisanja članka Bruna Esih[uredi kod]

  • 01:04, 22. IV. 2017. Edgar Allan Poe (razgovor | doprinosi) je obrisao stranicu Bruna Esih (pod jedan, nema ona veze s terminom znanstvenica, a pod dva, prenesen polupamfletni članak s hr.wiki, što je protivno internom dogovoru)
  • 10:52, 22. IV. 2017. OC Ripper (razgovor | doprinosi) je vratio stranicu Bruna Esih (o sadržaju i tonu se može razgovarati, ali tema je legitimna)
  • 14:21, 22. IV. 2017. Edgar Allan Poe (razgovor | doprinosi) je obrisao stranicu Bruna Esih (ovo je, kao što sam rekao, pizdarija; budem ja napisao nešto kako spada; čisto da se iz povijesti izmjena ne vidi da smo prenijeli to s hr.wiki).

Sve se lijepo vidi u historiji promjena članka Bruna Esih iz kojih je evidencijã/zapisnikã/dnevnikã vidljivo da si kreiranje članka prisvojio sebi umjesto da je iz historije svakom sve odmah vidljivo. Ovako se i dalje ne može sakriti historijat, a ni postupci Edgara Allana Poa. Molim da se cio historijat stranice/strane/članka vrati. − Anonimni (razgovor) 23:01, 24 april 2017 (CEST)[odgovori]

Ne prisvajam članak sebi. Onaj članak je bilo epopejsko trabunjanje s hr.wiki koje ne udovoljava standarde ove Wikipedije, a i suprotan je neformalnom dogovoru o neprenošenju članaka s regionalnih Wikipedija koji se tiču osjetljivih nacionalnih pitanja. Ako ti, kao IP, želiš zasluge, ja ti ih u potpunosti prepuštam; dapače, s takvom jednom spodobom ne želim imati prevelikog posla, ali sam morao napisati tekst kako ne bi stajalo ono što je stajalo ranije --E.A.Poe 23:11, 24 april 2017 (CEST)[odgovori]