Svi javni dnevnici

Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretragu

Skupni prikaz svih dnevnika ovog projekta. Možete suziti prikaz biranjem specifičnog dnevnika, korisničkog imena (s razlikovanjem velikih i malih slova) ili stranice (također s razlikovanjem slova).

Dnevnici
  • 12:19, 6 novembar 2023 Pdavinic razgovor doprinos izrađuje stranicu Nacrt:Dnevni najam (Nova stranica: Praksa iznajmljivanja stanova ili apartmana na dnevnoj osnovi datira unazad mnogo decenija, ali je postala šire prihvaćena tek sa pojavom interneta i web platformi za deljenje smeštaja poput [https://www.airbnb.com/ Airbnb], [https://www.booking.rs/ Booking.com] i sličnih. Ove platforme omogućavaju vlasnicima stanova da lako ponude svoje prostore putnicima, dok putnici mogu brzo i jednostavno rezervisati smeštaj po svojim potrebama. == Prednosti == Dnevni najam apartm…)
  • 14:59, 27 oktobar 2023 Pdavinic razgovor doprinos izrađuje stranicu Stan na dan (Nova stranica: Stan na dan je termin koji se koristi za stan tj. [https://sr.wikipedia.org/wiki/Apartman apartman] koji se izdaje na kraći vremenski period. To je najčešće stan u zgradi u kojoj se ostali stanovi ne izdaju kao stan na dan ili je to stan u okviru objekta gde se ostali stanovi izdaju takođe na kratak vremenski period i čine grupu apartmana ili neku vrstu hotela. == Vrste boravka == Stan na dan se najčešće izdaje na period od nekoliko sati do jednog ili par noćenja.…)
  • 11:23, 27 oktobar 2023 Pdavinic razgovor doprinos izrađuje stranicu Korisnik:Pdavinic/igralište (Nova stranica: = Stan na dan = Stan na dan je termin koji se koristi za stan tj. apartman koji se izdaje na kraći vremenski period. To je najčešće stan u zgradi u kojoj se ostali stanovi ne izdaju kao stan na dan ili je to stan u okviru objekta gde se ostali stanovi izdaju takođe na kratak vremenski period i čine grupu apartmana ili neku vrstu hotela. Stan na dan se najčešće izdaje na period od nekoliko sati do jednog ili par noćenja. U engleskom jeziku ovaj termin se najčešće…) oznaka: vizualno uređivanje: prebačeno
  • 09:51, 27 oktobar 2023 Pdavinic razgovor doprinos otvara korisnički račun