Popis epizoda Winx Cluba

Izvor: Wikipedia

Winx Club je talijanska animirana serija.Ima 5 sezona,svaka po 26 epizoda.Posotji originialna (Rai) verzija i,4Kids verzija i Nick verzija.U Srbiji se prikazuje po Rai,originalnoj verziji.

U prvoj sezoni upoznajemo Blum,mladu djevojku koja otkriva da je vila.Spašava vilu Stelu od ogra Nata.Upisuje se u Alfiju,školu za vile i osniva Klub Vinks(Winx).

U drugoj sezoni ,Winx upoznaju Leilu,vilu koja posle postaje član njihovog kluba.Dobivaju Pixice,mini vile s kojima se povezuju magijom.Flora upoznaje Hilija u kojeg se zaljubljuje.

U trećoj,Winx dobivaju poziv na Stelin bal princeza.Stela će dobiti maćehu što je jako iznervira.Winxice će morati dobitit Enchantix,novu transformaciju.Leila upoznaje Nabua u kojeg se kasnije zaljubljuje.

U četvrtoj sezoni,Blum slučajno probudi Lovce na vile,grupu čarobnjakaka koja uništavaju zemaljske vile.Roxy je zadnja zemaljska vila,koja ubrzo počinje u to vjerovati i postaje član Winx Cluba.Uz pomoć Florine magije,lutkice-ljubimci ožive i Winx otovore pet-šop(Trgovinu ljubimcima).

1.Sezona[uredi - уреди]

Epizoda 1:Neočekivani događaj

Epizoda 2:Dobrodošli u Magix

Epizoda 3:Alfea-škola za vile

Epizoda 4:Crna močvara

Epizoda 5:Sastanak s katsastrofom

Epizoda 6:Zadatak-Oblakov Toranj

Epizoda 7:Prijatelji u nevolji

Epizoda 8:Rastureno prijateljstvo

Epizoda 9:Izneverena

Epizoda 10:Test

Epizoda 11:Čudovište i vrba

Epizoda 12:Miss Magixa

Epizoda 13:Velika tajna je je otkrivena

Epizoda 14:Blumina tajna

Epizoda 15:Poštenje iznad svega

Epizoda 16:Crna magija

Epizoda 17:Brendonova tajna

Epizoda 18:Zbogom,Magixe!

Epizoda 19:Pad Magixa

Epizoda 20:Misija Domino

Epizoda 21:Kruna iz snova

Epizoda 22:Mračni toranj

Epizoda 23:Moćna igra

Epizoda 24:Napad vještica

Epizoda 25:Izazov

Epizoda 26:Konačna bitka

2.Sezona[uredi - уреди]

Epizoda 1(27):Feniks

Epizoda 2(28):Povratak Trixa

Epizoda 3(29):Spasilačka misija

Epizoda 4(30):Princeza Amentia

Epizoda 5(31):Magična veza

Epizoda 6(32):Odbegli mladoženja

Epizoda 7(33):Misteriozni kamen

Epizoda 8(34):Partibrejker

Epizoda 9(35):Avalonova tajna

Epizoda 10(36):Knjiga

Epizoda 11(37):Utrka s vremenom

Epizoda 12(38):Zajedno do pobede

Epizoda 13(39):Nevidljivi piksi

Epizoda 14(40):Bitka na planeti Eraklion

Epizoda 15(41):Predstava mora da se nastavi

Epizoda 16(42):Noć veštica

Epizoda 17(43):Pakt sa vešticama

Epizoda 18(44):U srcu Mračnog tornja

Epizoda 19(45):Špijun iz senke

Epizoda 20(46):Piksi selo

Epizoda 21(47):Moć Čarmiksa

Epizoda 22(48):Bitka u Divljoj Zemlji

Epizoda 23(49):Vreme za istinu

Epizoda 24(50):Darkarova zatočenica

Epizoda 25(51):Licem u lice s neprijateljem

Epizoda 26(52):Feniks je otkriven

3.Sezona[uredi - уреди]

Epizoda 1:Princezin bal

Epizoda 2:Valtorov znak

Epizoda 3:Vila i zver

Epizoda 4:Ogledalo istine

Epizoda 5:More straha

Epizoda 6:Lejlin izbor

Epizoda 7:Društvo svetla

Epizoda 8:Nelojalan protivnik

Epizoda 9:Srce i mač

Epizoda 10:Alfea pod opsadom

Epizoda 11:Zamka za vile

Epizoda 12:Suze crne vrbe

Epizoda 13:Poslednje podrhtavanje krila

Epizoda 14:Bes!

Epizoda 15:Ostrvo zmajeva

Epizoda 16:Iz pepela

Epizoda 17:U zmijskome leglu

Epizoda 18:Valtorova kutija

Epizoda 19:U zadnji trenutak

Epizoda 20:Napad piksija

Epizoda 21:Crveni toranj

Epizoda 22:Kristalni labirint

Epizoda 23:Čarobnjakov izazov

Epizoda 24:Veštičje otkrivenje

Epizoda 25:Čarobnjakov bes

Epizoda 26:Novi početak

4.Sezona[uredi - уреди]

Epizoda 1:Lovci na vile

Epizoda 2:Drvo života

Epizoda 3:Zadnja vila na zemlji

Epizoda 4:Magični vilinski ljubimci/Ljubav i ljubimac

Epizoda 5:Micin poklon

Epizoda 6:Vila u nevolji

Epizoda 7:Winx i moći Believixa/Vinks Biliviks

Epizoda 8:Beli krug

Epizoda 9:Nebjula

Epizoda 10:Mjuzina pesma

Epizoda 11:Winx Klub zauvek!

Epizoda 12:Tata,ja sam vila!!!

Epizoda 13:Napad čarobnjaka

Epizoda 14:7-Savršen broj

Epizoda 15:Časovi magije

Epizoda 16:Virtualni svet

Epizoda 17:Začarano ostrvo

Epizoda 18:Bes prirode

Epizoda 19:Dianino kraljevstvo

Epizoda 20:Darovi sudbine

Epizoda 21:Sibilina pećina

Epizoda 22:Ledena kula

Epizoda 23:Blumina borba

Epizoda 24:Dan za pravdu

Epizoda 25:Morganine tajne

Epizoda 26:Led i vatra

5.Sezona[uredi - уреди]

Epizoda 1:Prosuta nafta

Epizoda 2:Izbavljenje Tritona

Epizoda 3:Povratak u Alfiju

Epizoda 4:Sirenix Knjiga

Epizoda 5:Lilo

Epizoda 6:Moć Harmoniksa

Epizoda 7:Svetlucave školjke

Epizoda 8:Tajna rubin grebena

Epizoda 9:Dragulj saosećanja

Epizoda 10:Magični Božić

Epizoda 11:Trikovi Triksa

Epizoda 12:Test hrabrosti

Epizoda 13:Sireniks

Epizoda 14:Carev tron

Epizoda 15:Stub svetlosti

Epizoda 16:Pomračenje

Epizoda 17:Daleka razmišljanja

Epiozda 18:Proždrljivac

Epizoda 19:Pevanje kitova

Epizoda 20:Ljubavni problemi

Epizoda 21:Savrseni sastanak

Epizoda 22:Slušaj svoje srce

Epizoda 23:Ajkuline oči

Epizoda 24:Spašavanje zaliva raja

Epizoda 25:Poslednje otkriće

Epizoda 26:Pad Tritona

6.Sezona[uredi - уреди]

Sezona 6 će se u Americi prikazivati od 2013.do 2014.godine.Moguće je da u Srbiju dođe 2015.

1:Inspiracija Sireniksa

2:Legendarijum

3:Leteća škola

4:Moć Blumiksa

5:Zlatni Auditorium

6:Vrtlog plamenova

7:Izgubljena biblioteka

8:Napad Sfinge

9:Hram zelenog zmaja

10:Tajni staklenik

11:Slomljeni snovi

12:Svetlucanje u senci

13:Dobra vila

14:Mitiks

15:Misterija Kalevera

16:Invazija zombija

17:Kletva Firvuda

18:Totem magije

19:Kraljica za jedan dan

20:Banket Solarije

21:Monstruozna ljubav

22:Muzicki kafe

23:Himna Alfije

24:Sudar sampiona

25:Aseron

26:Vinks zauvek

Filmovi[uredi - уреди]

Pored mnogih epizoda postoje dva filma:

  • Winx Club:Il Segreto Del Regno Perdugto(Vinks:Tajna izgubljenog Kraljestva)
  • Winx Club:Magica Avventura 3D(Vinks:Čarobna Avantura u 3D-u)
  • Winx Club:The Mystery of The Abyss(Vinks:Misterija Ambisa)

Zanimljivosti[uredi - уреди]

  • Treća epizoda se ustvari zove L'anello di Stella(Stelin prsten) ali ga u prevode kao Alfia škola za vile.
  • 'Magični Lilo' je u mnogim zemljama prikazan kao prva epizoda pete sezone.
  • Pola pete sezone biće u 2D tehnologiji,a pola u 3D.3D deo prikazat će se 2013.godine.
  • Tritanus se u Srbiji prevodi kao 'Triton',Nereus kao 'Nerej' a Ligea kao 'Ležea'.