Yeh Lamhe Judaai Ke

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretragu
Yeh Lamhe Judaai Ke
RežijaBirendra Nath Tiwari
ProducentRitesh G Nayyar
ScenarioAnirudh Tiwari
UlogeShahrukh Khan
Raveena Tandon
FotografijaManish Bhatt
Masood Quereshi
DistribucijaR.G. Nayyar Films
Datum(i) premijere
9. 4. 2004 (2004-04-09)
Jezikhindi
Yeh Lamhe Judaai Ke na Internet Movie Database

Yeh Lamhe Judaai Ke (prevod: "Trenuci razdvojenosti") je bolivudski film premijerno prikazan 2004. godine. Snimljen je 1994. godine u režiji Birendra Nath Tiwarija, a glavne uloge su tumačili Shahrukh Khan, Raveena Tandon, Navneet Nishan, Divya Desai, Mohnish Behl i Kiran Kumar.

Sadržaj[uredi | uredi kod]

Dushant je dječak koji je uvijek želio da postane poznati pjevač, a uzgred i ima talenta za to. Njegova najbolja drugarica Jaya živi sa sestrom i roditeljima i oni su jako bogati. Zahvaljujući njoj, on će u tome i uspjeti. Poslije nekog vremena, njoj majka umire, i one ostaju da žive same sa ocem. Ona je uvijek voljela njega, baš kao i on nju.

Ali kako on postaje poznat sve manje vremena provodi sa njom, jer je vječito u obavezama i njoj to smeta. Dushantov prijatelj jedne večeri vodi Dushanta kod Sheetal, i ona se zbližuje sa njim. Oni prave zamku, i govore Dushantu kako Jaya želi da joj vrati sve što je uložila u njega. On njoj daje kofer sa novcima, i ona odlazi sva skrhkana. Nju udara auto i ona umire. Nishina sestra smatra da je auto nije ubilo iz nehata, već namjerno. Policijski inspektor istražuje njenu smrt, a u to vrijeme se dešavaju i druge smrti. Đe umiru Sheetal kao i Rahul. Na kraju se ispostavlja, da je ubica Jayin otac, koji želi da osveti smrt njene kćerke, a glavnog krivca za njenu smrt on smatra Dushmanta. Međutim, on biva uhapšen.

Uloge[uredi | uredi kod]

Zanimljivosti[uredi | uredi kod]

  • Shahrukh Khanov glas je sinhronizovan u ovom filmu.
  • Jadoo je bio prvi naziv filma, što znači Magija.

Eksterni linkovi[uredi | uredi kod]