We Can't Stop

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretragu
“We Can't Stop”
“We Can't Stop” cover
Singlica Miley Cyrus
iz albuma Bangerz
izdana 3. 6. 2013 (2013-06-03)
Format
Žanr
Dužina 3:51
Izdavač RCA
Pisac
Producent
Miley Cyrus kronologija singlica
  • "We Can't Stop"
  • (2013)

"We Can't Stop" je pjesma koju je snimila američka pjevačica Miley Cyrus za svoj četvrti studijski album Bangerz iz 2013. godine. 3. juna 2013. ju je izdala RCA Records kao glavnu singlicu sa albuma album. Pjesmu su napisali i producirali Mike Will Made It, P-Nasty i Rock City, uz dodatnu pomoć Cyrus, Douga E. Fresha i Slick Ricka. "We Can't Stop" je pop, R&B i dance pjesma koja govori o kućnoj zabavi i rekreativnog korištenju droge. Kasnije je Perez Hilton otkrio da je ideju za pjesmu dao Eminem.

"We Can't Stop" je dobila miješane kritike od muzičkih kritičara, koji su hvalili produkciju i originalnu zamisao, ali bili ambivalentni prema tekstu. Došla je na drugo mjesto američke top-liste Billboard Hot 100, postavši dotada najviše plasirana pjesma Miley Cyrus; u SAD je prodano dva miliona nosača zvuka. Pjesma je imala različit uspjeh izvan granica SAD; dosegla je vrh top-lista u zemljama kao što su Novi Zeland, Škotska i UK, te je imala umjereni uspjeh u Evropi.

Video-spot za "We Can't Stop" je izdan 19. juna 2013. Uglavnom je dobio miješane recenzije od kritičara, koji su bili podijeljeni oko provokativnog imidža Cyrus. U prva 24 sata nakon objave je pregledan 10,7 miliona puta, pa je postigao rekord na Vevo platformama; nakon što je dosegao broj od 100 miliona pregleda u trideset sedam dana, postao je najbrži muzički video-spot koji je dobio Vevo certifikat. (Oba rekorda je razbio sljedeći singl Cyrus' pod naslovom "Wrecking Ball" u septembru 2013.) "We Can't Stop" je dobio dodatnu promociju zahvaljujući kontroverznoj izvedbi Miley Cyrus na dodjeli nagrada MTV za najbolji muzički video-spot.

Izvori[uredi | uredi kod]

Vanjske veze[uredi | uredi kod]