Sonic the Hedgehog 2 (film)

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretragu
Sonic the Hedgehog 2
RežijaJeff Fowler
Producent
Scenario
sinopsis:
  • Pat Casey
  • Josh Miller
Uloge
MuzikaTom Holkenborg
FotografijaBrandon Trost
MontažaJim May
Studio
DistribucijaParamount Pictures
Datum(i) premijere
8. 4. 2022 (2022-04-08) (Sjedinjene Države)[1]
Zemlja Sjedinjene Države
 Japan
Jezikengleski
Kronologija
Prethodi: Sl(ij)edi:
Sonic the Hedgehog (2020)

Sonic the Hedgehog 2 (sh. Sonikov film 2, jap. ソニック・ザ・ムービー/ソニック VS ナックルズ) je nadolazeća avanturistička komedija koju je režirao Džef Fauler, a napisali su Pet Kejsi, Džoš Miler i Džon Viington, zasnovan na istoimenoj franšizi video igrica koju je objavila Sega i nastavku Sonikov film (2020.) U njemu igraju Ben Švarc, Kolin O'Šonesi, Idris Elba, Džejms Marsden, Tika Sampter, Nataša Rotvel, Adam Pali, Šemar Mur i Jim Carrei. To je drugi deo serije filmova Sonic the Hedgehog. Film prati Sonika i Tejlsa dok pokušavaju da spreče doktora Egmana i Ehidnu Naklsa da pronađu majstora Emerald. Nakon uspeha prvog filma, i sa planovima za filmsku seriju, Paramount Pictures je najavio nastavak u maju 2020. Snimanje je trajalo od marta do juna 2021. u Vankuveru i na Havajima. Sonic the Hedgehog 2 je zakazan za bioskopsko prikazivanje u Sjedinjenim Državama 8. aprila 2022. od strane Paramount Pictures u saradnji sa Sega Sammi Group. 15. februara 2022., Paramount Pictures je zvanično potvrdio da su Sonic 3 i spin-off serija fokusirana na Knuckles u razvoju.

Premisa[uredi | uredi kod]

Nakon događaja iz prvog filma, Sonic je odlučan da ostavi trag kao heroj i odlučuje da ostane u Grin Hilsu dok Tom i Medi odu na odmor. Kada se doktor Eggman vrati sa planete pečuraka u potrazi za Majstorskim smaragdom da osvoji svet i osveti se Soniku uz pomoć Ehidne Naklsa, Sonik i njegov novi prijatelj Majls "Tails" Prover kreću da pronađu smaragd pre nego što padne. u pogrešne ruke.[2]

Uloge[uredi | uredi kod]

Glumac Uloga
Ben Schwartz Sonic the Hedgehog
Colleen O'Shaughnessey Tails
Idris Elba Knuckles
James Marsden Tom Wachowski
Jim Carrey Doctor Eggman
Tika Sumpter Maddie Wachowski
Adam Pally Wade Whipple
Natasha Rothwell Rachel
Lee Majdoub Agent Stone

Izvori[uredi | uredi kod]

  1. Greška u referenci: Nevaljana oznaka <ref>; nije zadan tekst za reference po imenu McClintock
  2. „Sonic the Hedgehog 2”. United States Copyright Office. 2021-04-09. Arhivirano iz originala na datum May 24, 2021. Pristupljeno May 24, 2021. 

Vanjske veze[uredi | uredi kod]