Pasión de gavilanes

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretragu
Za ostale upotrebe, v. Skrivene strasti.
Za ostale upotrebe, v. Osveta ljubavi.
Pasión de gavilanes
ScenarioJulio Jiménez
RežijaRicardo Suárez Ramírez Rodrigo Triana
NastupajuDanna García
Mario Cimarro
Paola Andrea Rey
Juan Alfonso Baptista
Natasha Klauss
Michel Brown
Zemlja porijekla Kolumbija
Broj epizoda188
Produkcija
Producent(i)Hugo León Ferrer
Emitiranje
Originalni kanalTelemundo, Canal Caracol
Originalno prikazivanje7. 10. 2003.[1]2. 12. 2004.

Pasión de Gavilanes kolumbijska je telenovela produkcijske kuće Telemundo. Glavne uloge imaju Danna Garcia, Mario Cimarro i Paola Rey.

U Hrvatskoj se emitirala na programu RTL Televizije pod naslovom Osveta ljubavi, a u Srbiji na programu RTV Pink pod naslovom Skrivene strasti.

Sinopsis[uredi | uredi kod]

Najstariji brat, vrijedan i odgovoran Juan vodi cijeli posao. Prilično je strog i pomalo primitivan. Srednji brat Oscar je ambiciozan i proračunat, a novac uvijek nalazi na neočekivanim mjestima. Franco je najmlađi, a od svoje braće se razlikuje po tome što nema smisla za posao, romantičan je. Najmlađa u obitelji je njihova sestra Libia, koja ima samo sedamnaest godina. Svojoj braći ona je i radost i briga te oni često pretjeraju u svojim izljevima ljubomore. Problemi počinju kada se djevojka upusti u vezu sa starijim, oženjenim muškarcem, Bernardom Elizondom, ignorirajući savjete svoje braće. Kad Libia zatrudni, braća zatraže od Bernarda da je oženi, ne znajući da on već ima obitelj. Bernardo ipak pristane, ali uskoro pogiba u nesreći. Libia to ne može podnijeti i baci se u smrt s mosta. Braća se zaklinju da će je osvetiti.

Nekoliko dana kasnije odlaze na imanje Elizondovih gdje ih slučajno zaposle kao radnike koji su trebali izgraditi vrtnu kućicu na stražnji dio zdanja. Shvativši da im zamjena može omogućiti bolji pristup stanarima i lakši put ostvarenju plana, oni prihvate igru i smišljaju plan: zavest će Bernardove kćeri na isti način kao što je on zaveo njihovu sestru.

Bernardova udovica Gabriela je arogantna i netolerantna žena puna predrasuda koja svojim kćerima nameće vlastite želje, ne obazirući se na njihove. Najstarija Norma je tužna koliko i lijepa, jer je u mladosti bila silovana, a majka ju je natjerala udati se za čovjeka kojeg ne voli. Obje njene sestre, Jimenu i Saritu , majka strogo kontrolira, ne dopuštajući im uživati u svojoj ljepoti i mladosti. Jedini koji se Gabrieli može suprotstaviti njen je otac Martin Acevedo, stari vojnik u invalidskim kolicima. Zabavan, nježan i zanimljiv, nikad se ne libi reći ono što misli.

Uloge[uredi | uredi kod]

Glumac Lik
Danna García Norma Elizondo
Mario Cimarro Juan Reyes
Paola Rey Jimena Elizondo
Jorge Cao Martín Acevedo
Juan Alfonso Baptista Óscar Reyes
Michel Brown Franco Reyes
Gloria Gómez Eva Rodríguez
Kristina Lilley Gabriela Acevedo de Elizondo
Natasha Klauss Sarita Elizondo
Ana Lucía Domínguez Libia Reyes / Ruth Uribe
Zharick León Rosario Montes
Juan Sebastián Aragón Armando Navarro
Juan Pablo Shuk Fernando Escandón
Sebastián Boscán Leandro Santos
María Margarita Giraldo Raquel Santos de Uribe †
Consuelo Luzardo Melissa
Júlio del Mar Leonidas Coronado
Lady Noriega Maria Josefa Trinidad Felipa 'Pepita' Ronderos
Talú Quintero Eduvina 'Edu' Trueba †

Izvori[uredi | uredi kod]

Eksterni linkovi[uredi | uredi kod]