Sarah Knauss

Izvor: Wikipedia
User-trash-full-3.svg Ovaj članak predložen je za brisanje. Razlog predlaganja za brisanje je: Irelevantno?
Ako se ne slažete sa brisanjem ovog članka, molimo da dodate {{hangon}} i da svoj stav ukratko pojasnite na stranici za glasanje ili na stranici za razgovor. Administratori, provjerite prvo da li drugi članci vode ovamo i historiju stranice.
Preferences-system.svg Ovom članku potrebna je jezička standardizacija, preuređivanje ili reorganizacija.
Pogledajte kako poboljšati članak, kliknite na link uredi i doradite članak vodeći računa o standardima Wikipedije.
Serbo croatian language2005.png Ovaj članak nije preveden ili je djelimično preveden.
Ako smatrate da ste sposobni da ga prevedete, kliknite na link uredi i prevedite ga vodeći računa o enciklopedijskom stilu pisanja i pravopisu bosanskog, hrvatskog ili srpskog jezika.
Crystal Clear action spellcheck.png Moguće je da ovaj članak ne poštuje standarde Wikipedije na srpsko-hrvatskom jeziku.
Sarah Knauss
Nema slobodne slike
Rođen/a 24. rujna, 1880
Umro/la 30. prosinca, 1999 (119 godina)
Poznat/a po
  • Najstarija osoba severne hemisfere

Sarah DeRemer Knauss (24. rujna, 1880 - 30. prosinca, 1999) bila je američka superstarica. Ona se smatra svjetskom najstarijom osobom prema Guinnessovoj knjizi rekorda od 16. travnja 1998., sve do njezine vlastite smrti. U dobi od 117, ona je također postavila rekord za svjetske najstarije osobe na graf od najstarijih živućih osoba tijekom vremena. Knauss je druga najstarija osoba koja je ikada u potpunosti dokumentirana,nakon Jeanne Calment , a ona je najstarija osoba koja je ikada živela u zapadnoj hemisferi. Ona je bila posljednja osoba koja je rođena prije 1885. Podebljani tekst