Razgovor s korisnikom:Pokrajac/Arhiva 1

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretragu

Svaka čast. Tvoj rad na glavnoj starni je najbolji odgovor ljudima koji su sumnjali da li zaslužujemo srpskohrvatsku Vikipediju ili ne --Miramoto 03:30, 24 Jun 2005 (CEST)



Interwiki links[uredi kod]

Sorry it took so long, but I had to forward the request to a server admin. Anyway, the interwiki links to sh are now working properly, they state "Српскохрватски (Srbskohrvatski)". It's not too long, but if you think a shorter version you wrote about on my page should be better, please inform me.

Also, two other things. First of all, please request a logo for your Wikipedia language version on m:Requests for logos. Secondly, a question about your alphabet - are all the messages in the latin characters and cyrylica the same? What I mean is... Does every letter in latin correspond to the same character in cyrylica? Datrio 18:54, 26 Jun 2005 (CEST)

Glavna stranica[uredi kod]

Zdravo Pokrajac!

Drago mi je da radiš ovde. Ovo mi je definitivno zanimljivo, pa ću biti aktivan. Nego, odlično si sredio glavnu stranicu, ali da li misliš da nam stvarno treba i onaj paragraf na ćirilici? Mislim da svi posetioci koji čitaju ćirilicu znaju i latinicu, pa mi izgleda malo bespotrebno. --Dcabrilo 22:31, 9 July 2005 (CEST)

Bureaucrat[uredi kod]

You are now a bureaucrat, please find a second bureaucrat soon. Waerth 19:46, 12 July 2005 (CEST)

jezik[uredi kod]

dobar dan odazvao sam se na vaš poziv bio bi voljan sudjelovati u sh.wikipediji no objasnite mi neke stavke koje sam naveo pod razgovor glavne strane hvala. TheFEARgod 18:28, 5 August 2005 (CEST)

Ne smijemo li pisati o povijesti bivše Jugoslavije?[uredi kod]

Nisam potpuno neupućen tako barem malo shvaćam, ipak želio bih doznati o čemu je riječ kako bih mogao do kraja shvatiti. Jasno da nije zato što čitalac može čitati na hrvatskoj i srpskkoj Vikipidiji.Dejvid 16:12, 15 August 2005 (CEST)

Hvala za uputstvo. Znaš bolje nega ja šta ide i šta ne ide. Možda bi dobro došlo jasno pravilo? Dejvid 21:48, 15 August 2005 (CEST)

ćirilica i latinica[uredi kod]

Zdravo. Kako uspijete da pišete i ćirilicom i lat.? Imate dve tipkovnice ili postoji program? Meni bi bilo korisno tako nešto i da pišem u sr. vikipediji. TheFEARgod 23:20, 18 August 2005 (CEST)

у међувремену сам успео да модификујем. свеједно хвала. идем ја на српску. TheFEARgod 17:47, 19 August 2005 (CEST)

Администраторска овлашћења[uredi kod]

Hvala najlijepši. To mi znači puno ne toliko radi onog što mogu sada raditi time, nego zato što mogu osječate potpuno kao član zajednice.Dejvid 17:02, 3 November 2005 (CET)

Vojvodina[uredi kod]

Jel tebi smeta hrvatski jezik???

Vidi http://sh.wikipedia.org/w/index.php?title=Vojvodina&diff=10191&oldid=10183

YurikBot - radi veza sa drugim Vikipedijama[uredi kod]

Zdravo!

Nitko nije bio protiv ali smijem li ja sada ponijeti zahtev na stranicu na Meti s obzirom da, osim mene, nitko bio ni za? Dejvid 14:37, 20 November 2005 (CET)

Zainteresiran[uredi kod]

Maloprije sam se htio prijaviti, ali mi nije uspjelo. Rado bih surađivao, ali mi je ono malo što sam pročitao na stranici "pijaca" malo "pokvarilo volju" za suradnjom. Čemu svađa oko jezika, kad sam ja išao u školu, jedna domaća je bila na latinici a druga na ćirilici, i tako na smjenu. A svakom je bilo ostavljeno na volju da piše ili ekavicom ili ijekavicom, jedini je uvjet bio da se kroz cijeli tekst to radi konzekventno. Na taj sam način mislio da funkcionira i ova wikipedia, ili uopće, bar po mom mišljenju, nema smisla njeno postojanje. Jedino mi je žao što se nisam uspio prijaviti, pa ne znam kako bi netko od vas uopće mogao odgovoriti na ovo. Srdačan pozdrav svim sh-wikipedijancima. PS:pokušat ću ponovo sa prijavom

Добродошли на Википедију! Овде се може писати и на ћирилици и на латиници, јер је ово Википедија на хрватскосрпском језику. Поздрав, --Pokrajac 01:13, 18 December 2005 (CET)

Babel[uredi kod]

Hello! Please for translate it for serbo-croatian - text is in inverted commas (") - "Important notice: If there isn't template which you need, write to me and I prepare it. Please, don't create it yourself. Contact: Xxx." Антарес - Antares 22:32, 5 January 2006 (CET)

Hvala/Хвала/Thank you. Антарес - Antares 00:31, 6 January 2006 (CET)


Blokiranje[uredi kod]

Što si me blokirao. Samo sam rekao da se slažem sa njenim mišljenjem i da je car. To je moja stvar šta mislim --Јованвб 19:18, 7 January 2006 (CET)

Što ne odgovaraš??. Ovo blokiranje nije u redu i nemaš prava da radiš takve stvari na vikipediji --Јованвб 19:27, 7 January 2006 (CET)

Hvala na pomoći!!![uredi kod]

Bok,

Hvala na pomoći u dokazivanju da je sh wikipedija samo besmislano kopiranje sadržaja sa hrvatske i drugim wikipedija, čak i bez prevođenja. Kad je jednom zatvorimo, moći ćeš se pohvaliti da to nikada ne bi uspjeli bez tebe!

Pozdrav,

Sombrero 11:37, 9 January 2006 (CET)

sh-wiki[uredi kod]

Hello! About Babel: If needless I create a templates for Bosnian, Croatian & Serbian - you can delete it. About Pijaca: For many peoples, who's voted there (especially "yes for close"), it was a first edition on sh-wiki. I hope, this language version of Wikipedia will not be closed and (of course) I agree with your opinion... Greetings, Антарес - Antares 13:19, 9 January 2006 (CET)

Luka[uredi kod]

Trebam te hitno na icq-u. Dođi na icq večeras. Luka Jačov 22:06, 26 siječanj-јануар 2006 (CET)


Pa,evo recimo danas,od poslednjih 50 izmena 49 ste uneli ti i neki Hrvat Ripper. "Mislim,sta reci",ne buducnost "Wikipedije na Srpskohrvatskom" nije svetla,tim pre sto srpskohratski jezik ne postoji,zatim sto se niko vise njim(primarno) ne sluzi,zatim sto je OGROMNA VECINA clanaka samo prepisana sa srpske Wikipedije itd. itd. Mislim da ova kvazi-Wikipedia nece docekati prolece,jer je njeno postojanje POTPUNO NEPOTREBNO.

Pa reci i ti sam,kome ce da trazi clanke na "srpskohrvatskom" kad moze da pogleda na srpskom,hrvatskom pa cak i na bosanskom(!?!).

Mislim da su ostali ugledni clanovi srpske Wiki u pravu kada kazu da si ti aktvian na ovoj Wikipediji samo zato sto si potpuno raskrinkan na nasoj,zato sto na nasoj nemas vise nikakav kredibilitet i zato sto si od Moderatora ili sta si vec bio razalovan u obicnog korisnika,sa istim pravima koje,na primer,imam ja.Pa kad je vec tako,ajde da bar na nekoj Wikipediji budes glavni,cak iako je to potpuno besmisleno. 212.200.135.79 19:46, 28 siječanj-јануар 2006 (CET)