Razgovor sa korisnikom:Koreanovsky

Iz Wikipedije, slobodne enciklopedije
Idi na navigaciju Idi na pretragu

Pozdrav, Koreanovsky! Dobrodošli na Wikipediju na srpskohrvatskom jeziku!

Za upoznavanje Wikipedije se preporuča stranica Nedavne izmjene na kojoj se najbrže može saznati za nove zanimljive članke, tko je trenutno aktivan, što trenutno radi, i što je u proteklom vremenu urađeno.

Savjetujemo vam da pročitate što Wikipedija jest, a što Wikipedija nije.
Odgovori na neka od često postavljanih pitanja:

Nadamo se da ćete uživati ovde, dajući svoj doprinos i da ćete postati stalni suradnik, Wikipedijanac! Molimo vas da se potpisujete na stranama za razgovor koristeći četiri tilde (~~~~); to daje Vaše ime, trenutno vrijeme i datum. Za sva dodatna obaveštenja možete me kontaktirati na mojoj stranici za razgovor, da postavite pitanje na stranici koju zovemo pijaca ili se obratite administratorima na njihovoj korisničkoj stranici za razgovor. Još jednom, dobrodošli!
If you don't speak Serbo-Croatian: This is the welcome message sent to new users of sh.wikipedia.

Don't speak Serbo-Croatian? Sh-0? -- talk with us via our village pump in English

--OC Ripper (razgovor) 12:20, 13 mart 2016 (CET)

Švedska[uredi izvor]

Bok! Čisto da objasnim zašto sam pobrisao članak. Naime, osim zbog činjenice da je prenesen s hr.wiki, gdje je izrazito traljavo i loše napisan, neinformativan je i neažuriran; članak članka radi nam nije potreban. Ova Wikipedija, mahom mojim zaslugama, ima određene stilske kriterije za pisanje članaka o rukometnim reprezentacijama (recimo francuska ili katarska, za nešto kraću formu) i nastojimo se istih držati. Većina članaka još nije usklađena, ali to je proces koji traje i koji će se, s vremenom, provesti do kraja.

Dakle, brisanje nije bilo na ličnoj bazi ili zbog same teme članka, već zato što se radi o prebačenom članku koji je i u izvorniku nikakav i ne poštuje standarde ove Wiki, a članak samo da ga imamo nam nije potreban. Ukoliko želiš napisati članak poštujući standarde, nema nikakvih problema :) Dapače, pomoć na tom polju bi mi dobro došla --E.A.Poe 20:46, 5 februar 2017 (CET)