Razgovor s korisnikom:Jebem ti mater

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretragu
Vaš račun je trajno blokiran za uređivanje na Wikipediji pod ovim imenom. Razlog za to je što korisnički račun pod postojećim imenom nije usklađen sa pravilima o korisničkom imenu.

Vaše korisničko ime je jedini razlog za ovu blokadu. Dobrodošli ste ukoliko se odlučite za novo korisničko ime (v. dolje) i nastavite surađivati.

Korisničko ime ne smije biti promotivne prirode, povezano sa grupom ili organizacijom u "stvarnom svijetu", prijetvorno, napadačko ili disruptivno. Također, korisnička imena ne smiju završavati sa riječi "bot" ukoliko račun nije odobren kao bot račun

Ohrabreni ste da izaberete novo korisničko ime za račun koje zadovoljava naša pravila i sami kreirate račun. Istovremeno, ako ste već napravili uređivanja i želite sačuvati vaše doprinose pod novim imenom, možete zatražiti promjenu korisničkog imena tako da:

  1. dodate {{unblock-un|vaše novo korisničko ime ovdje}} on na vašu korisničku stranicu za razgovor. To možete učiniti čak i ako ste blokirani, jer obično čak i pod blokadom možete uređivati vlastitu stranicu za razgovor. Ako to niste u mogućnosti, možete pokušati kontaktirati administratora koji vas je blokirao klikajući "pošalji E-mail ovom korisniku" na njegovoj/njenoj stranici za razgovor.
  2. Po diskrecijskoj ocjeni administratora, možete biti deblokirani na 24 sata kako biste podnijeli zahtjev.
  3. Molimo da uzmete u obzir da možete zatražiti jedino ime koje već nije u upotrebi, pa molimo provjerite ovdje popis već zauzetih imena. Račun se stvara prihvaćanjem, pa tako nemojte pokušati stvoriti novi račun prije nego što podnesete zahtjev za promjenu imena. Za više informacije v. Wikipedia:Promjena korisničkog imena.
Ako mislite da ste blokirani greškom, možete se žaliti na ovu blokadu dodajući ispod ove obavijesti tekst {{unblock|vaš razlog ovdje}}, ali bi ste prije toga prvo trebali pročitati vodič za žalbe na blokadu.

OC Ripper (razgovor) 04:04, 10 decembar 2017 (CET)[odgovori]