Razgovor s korisnikom:Hercule Poirot

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretragu

Pozdrav još jednom. Ako mogu predložiti, ti počni s nekim ne tako grandioznim izmenama :-) tj. s nekim za koja ti nisu potrebna admin ovlaštenja, a posle će se videti. --Igorwindsor 23:29, 17 siječanj-јануар 2007 (CET)

Da, vidim da si počeo. Samo polako, nema žurbe :-) Srećan rad! --Igorwindsor 23:34, 17 siječanj-јануар 2007 (CET)


Templatei za slike[uredi kod]

Nešto ranije sam radio na ovom popisu - Wikipedia:Templatei za slike - preuzetom s bosanske Wikipedije. Ako možeš, pogledaj što se tu može uraditi. --OC Ripper 21:18, 18 siječanj-јануар 2007 (CET)

Ako misliš da treba sve ispočetka probaj napraviti radnu verziju pod naslovom Wikipedia:Templatei za slike/Hercule Poirot pa ćemo vidjeti. --OC Ripper 21:32, 18 siječanj-јануар 2007 (CET)

Pa meni izgledaju sasvim OK, ali da budem iskren, ja ti se u te slike i copyright baš ne razumem previše. Videćemo šta kaže OC Ripper, ja bih rekao da su u redu. --Igor Windsor 23:19, 19 siječanj-јануар 2007 (CET)
Meni izgleda OK, iako će trebati malo sređivanja u pojedinim detaljima (ime jezika, službeni naziv CIA-e i sl.). Dakako, trebat će se napisati i relevantni članci o autorskom pravu, poštenoj upotrebi, kao i uvesti kategorije za slike i druge medijske datoteke. --OC Ripper 14:00, 20 siječanj-јануар 2007 (CET)
Kada je neki template preuzet s bosanske, hrvatske, srpske ili neke druge Wikipedije, onda bi izraz "n bosanskom/srpskom/hrvatskom/crnogorskom" trebalo promijeniti s izrazom "na hrvatskosrpskom" ili "srpskohrvatskom". Nadalje izrazi kao "šablon" ili "predložak" bi se trebali zamijeniti izrazom "template", koji je do daljnjeg ovdje službeni izraz koji se koristi za šablone/predloške. --OC Ripper 20:34, 20 siječanj-јануар 2007 (CET)
Ista je stvar s izrazima "kategorija:" i "slika:" koji se mijenjaju u "category:" i "image:" dok se ne promijeni interfejs (što je u toku). --OC Ripper 20:35, 20 siječanj-јануар 2007 (CET)
Budem se pozabavio s tim templateima i prevođenjem izraza, ali sam danas radio na interfejsu. --OC Ripper 20:03, 21 siječanj-јануар 2007 (CET)

Admin[uredi kod]

Pa niti ja nemam admin ovlaštenja, te ih ne mogu dati ni tebi :-) Moraćeš to da vidiš sa OC Ripperom. --Igor Windsor 19:26, 22 siječanj-јануар 2007 (CET)


Pozdrav drugar! Nema potrebe za instant ovlašćenjima. Za bilo kakav sitan problem obrati se nekom aktivnom adminu i siguran sam da će ti izaći u susret. Admin ovlašćenja nisu toliko bitna. I bez njih se sasvim kvalitetno može doprinositi. --Poki 21:25, 30 siječanj-јануар 2007 (CET)

Hvala[uredi kod]

Zahvaljujem ti se na širenju mojih tekstova na druge wikipedije !! Pošto su moja stajališta i interpretacije događaja ponekad stvarno originalne zahvaljujem ti se na širenju tih pogleda. Imam ti samo jednu kritika u povodu user stranice. Ta je da si po mojoj interpretaciji tvojih riječi izrekao laž pošto ti ne pridonosiš wikipediji nego samo kopiraš tekstove s hrvatske wikipedije. Ujedno podržavam one koji su ti odbili dati administratorski status pošto smatram da ga ne zaslužuješ (lično mišljenje) dobiti za obično kopiranje tekstova. --Rjecina 23:59, 5 travanj-april 2007 (CET)

Slike[uredi kod]

Budem pogledao. --OC Ripper 21:29, 22 ožujak-март 2008 (CET)