Razgovor s korisnikom:Geologichar

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretragu
Pozdrav, Geologichar! Dobrodošli na Wikipediju na srpskohrvatskom jeziku!
Wikipedia je projekt slobodne internetske enciklopedije koju svako može uređivati.

Ako se prvi put nalazite na Wikipediji i želite joj doprinositi, preporučamo da odvojite nešto vremena i proučite pet osnovnih načela, te se upoznate sa Wikipedijinim smjernicama i preporukama. Ako vam zatreba pomoć pri uređivanju, možete da pregledate stranice pomoći i prođete kroz uvodni kurs/tečaj.

Na stranicama za razgovor uvijek se potpisujte: bilo da utipkate 4 tilde ~~~~ bilo da kliknete na ikonu na traci za uređivanje. Izmjene članaka se nikad ne potpisuju.

Na stranici Nedavnih izmjena možete saznati za nove zanimljive članke, ko je trenutno aktivan, odnosno šta se trenutno na Wikipediji radi. Na stranici Pijace možete pročitati o novostima na Wikipediji i obratiti se zajednici, bilo da sudjelujete u diskusijama ili postavljate pitanje.

Nadamo se da će vam ovdje biti ugodno, te da ćete svojim doprinosima postati stalni saradnik - Wikipedijanac! Ako imate bilo kakva pitanja, slobodno se obratite meni ili drugim urednicima na Pijaci. Još jednom, dobrodošli na Wikipediju i sretan rad!

Hello and welcome to the Serbo-Croatian Wikipedia! We appreciate your contributions. If you do not speak Serbo-Croatian, that's no problem. Talk to us via our village pump in your native language or find and contact users who speak your language. We hope you enjoy your time here!

--Biljezim se sa štovanjem,Poe 02:38, 1 juni 2016 (CEST)[odgovori]

Timovi[uredi kod]

Timovi na sh.wiki obično funkcioniraju na ad hoc bazi, odnosno kao dio specifičnih wikiprojekata (kao Wikiprojekt Države). Svaki korisnik, ukoliko za to ima dovoljno volje i vremena može pokrenuti te wikiprojekte i na Pijaci pozvate druge korisnike da mu se pridruže. --OC Ripper (razgovor) 10:07, 1 juni 2016 (CEST)[odgovori]

Nadam se da ima zainteresovanih i iskusnih korisnika. -- Geologichar razgovor 11:00, 1. јун 2016. (CET)

Kopiranje sadžaja[uredi kod]

Zdravo! Vidim da si započeo s praksom prenošenja članaka s drugih Wikipedija, što samo po sebi nije problem, ali nije praksa koja se potiče jer nismo c/p repozitorij za članke s drugih Wikipedija. Uz to, prilikom prenošenja treba obratiti na usklađivanje tog sadržaja sa standardima i pravilima ove Wikipedije te na to postoje li već članci s tim sadržajem na ovoj Wiki.

Nije problem ako prenosiš vlastite članke, ali ne bi bilo poželjno prenositi članke s drugih Wiki već pisati vlastite :) --Biljezim se sa štovanjem,Poe 11:30, 1 juni 2016 (CEST)[odgovori]

Vidim da je i OC RIPER prenosio neke moje članke sa srpske vikipedije.. -- Geologichar razgovor 11:32, 1. јун 2016. (CET)

Možda sam preneo neke članke koje već postoje na sh vikipediji,ali više se neće ponoviti. Uglavnom kad kopiram biće na ćirilicu, i kategorije i reference biće sređene. -- Geologichar razgovor 11:35, 1. јун 2016. (CET)

Ćirilica ovdje nije pravilo, iako je dozvoljena, ali se koristi u znatno manjoj mjeri jer pokušavamo iznaći soluciju da se promjena vrši softverski --Biljezim se sa štovanjem,Poe 12:33, 1 juni 2016 (CEST)[odgovori]

U redu,moj otac je predavao srpskohrvatski. Samo da vam kažem za Kolegu2357,ja sam ovo ime stavio zato jer je moj deda bio rudar,a video sam da i jedna korisnica ima slično ime. I samo sam stranicu kopirao, nemam zle namere. -- Geologichar razgovor 12:36, 1. јун 2016. (CET)

Zaštita[uredi kod]

Za to trenutno nema nikakve potrebe --Biljezim se sa štovanjem,Poe 12:56, 1 juni 2016 (CEST)[odgovori]

Ali ako neko umesto administratora menja ili briše moju korisničku stranicu ja bih te molio da je zaštitiš,i da objasniš ostalim korisnicima da nikoga i nemam namere da se lažno predstavljam. -- Geologichar razgovor 13:00, 1. јун 2016. (CET)

Blokada[uredi kod]

Nema potrebe za zaštićivanjem jer si od ovog trenutka trajno blokiran. S obzirom na sličan način uređivanja i gramatičke greške, dao sam na provjeru radi li se o mom dragom Vojvodi i gle - radi se! :D Meta ne laže :D[1] Mislim, drago mi je da si uporan i da želiš pisati na Wiki, mada mi nije janso iz kojeg razloga jer samo kopiraš članke, al' to je sada irelevantno. Korištenje više naloga, posebice kako bi se izbjegao raniji blok, strogo je zabranjeno i sankcionira se trajnim blokom kako glavnog tako i svih sporednih naloga, što znači da ti je trajno zabranjeno uređivanje na ovoj Wikipediji i to zbog grubog kršenja pravila. Svaki daljnji pokušaj registracije novog naloga bit će automatski blokiran, a sav sadržaj pobrisan. Predlažem, kao što je to radio Heraklit, povlačenje u pećinu (ili kakav rudnik? :D) na kontemplaciju :) --Biljezim se sa štovanjem,Poe 13:13, 1 juni 2016 (CEST)[odgovori]