Razgovor sa korisnikom:FriedrickMILBarbarossa

Iz Wikipedije, slobodne enciklopedije
Idi na navigaciju Idi na pretragu

Pozdrav, FriedrickMILBarbarossa! Dobrodošli na Wikipediju na srpskohrvatskom jeziku!

Za upoznavanje Wikipedije se preporuča stranica Nedavne izmjene na kojoj se najbrže može saznati za nove zanimljive članke, tko je trenutno aktivan, što trenutno radi, i što je u proteklom vremenu urađeno.

Savjetujemo vam da pročitate što Vikipedija jest, a što Vikipedija nije.
Odgovori na neka od često postavljanih pitanja:

Nadamo se da ćete uživati ovde, dajući svoj doprinos i da ćete postati stalni suradnik, Vikipedijanac! Molimo vas da se potpisujete na stranama za razgovor koristeći četiri tilde (~~~~); to daje Vaše ime, trenutno vrijeme i datum. Za sva dodatna obaveštenja možete me kontaktirati na mojoj stranici za razgovor, da postavite pitanje na stranici koju zovemo pijaca ili se obratite administratorima na njihovoj korisničkoj stranici za razgovor. Još jednom, dobrodošli! Biblbroks 14:11, 12 februar-вељача 2012 (CET)
Don't speak Serbo-Croatian? Sh-0? -- talk with us via our village pump in English

Interwiki[uredi kôd]

Gde nalaziš interwiki za pojedine kategorije ja uopšte ne mogu za neke da nađem? Pozdrav! --Javi se (razgovor) 10:21, 9 avgust-коловоз 2012 (CEST)

HR Wiki[uredi kôd]

Ne mogu da se prijavim tamo ovo mi stalno piše kad hoću tamo da se ulogujem

Pogreška u prijavi

Suradnički račun "Kolega2357" je zabranjen za kreiranje. Poklapa se sa sljedećim izrazom iz crnog popisa: .*[0-9]{4,}.*<newaccountonly>

jel znaš možda do čega je problem? Pozdrav! --Javi se (razgovor) 06:03, 11 avgust-коловоз 2012 (CEST)

Objašnjenje[uredi kôd]

Jel možeš molim te da mi objasniš šta ti ovo znači što si mi napisao na SR Wiki. Показан ми је наводни мотив корисниковог пребацивања. Но, не бих доносио преухитрене закључке и изједначвао корисника са добро нам познатим колегом. Pozdrav! --Javi se (razgovor) 06:43, 11 avgust-коловоз 2012 (CEST)

Brzo brisanje[uredi kôd]

Ovde takođe ima gadget za brzo brisanje kao na srpskoj Wikipediji. Pozdrav! -- Kolega2357 Razgovor 21:22, 19 svibanj-мај 2013 (CEST)