Razgovor s korisnikom:Mare96

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretragu

Pozdrav! Dobrodošli na Vikipediju na srpskohrvatskom jeziku!

Za upoznavanje Wikipedije se preporuča stranica Nedavne izmjene na kojoj se najbrže može saznati za nove zanimljive članke, tko je trenutno aktivan, što trenutno radi, i što je u proteklom vremenu urađeno.

Savjetujemo vam da pročitate što Vikipedija jest, a što Vikipedija nije.
Odgovori na neka od često postavljanih pitanja:

Nadamo se da ćete uživati ovde, dajući svoj doprinos i da ćete postati stalni suradnik, Vikipedijanac! Molimo vas da se potpisujete na stranama za razgovor koristeći četiri tilde (~~~~); to daje Vaše ime, trenutno vrijeme i datum. Ako imate još pitanja, možete da ih postavite na stranici koju zovemo pijaca ili se obratite administratorima na njihovoj korisničkoj stranici za razgovor.Don't speak Serbo-Croatian? Sh-0? -- talk with us via our village pump in English

Hvala vam za vaše doprinose ovoj vikipediji. Srdačan pozdrav, --Biblbroks 11:37, 17 avgust-коловоз 2011 (CEST)

Upozorenje[uredi kod]

Svi vaši dosadašnji doprinosi na ovoj wikipediji su ako ne grešim revertirani zbog Vašeg unošenja pogrešnih podataka. Zbog te neugodne činjenice naša jedina mogućnost je da Vas upozorimo na Vaše greške i obavjestimo da tako što u buduće ne možemo dopustiti.
Nadam se u budućnosti neće događati Vaše slične greške i da ćete postati korisni, a ne blokirani član sh wiki zajednice. Ovo je prvo i zadnje upozorenje po ovom za mene lično tužnom pitanju--Rjecina2 19:52, 26 avgust-коловоз 2011 (CEST)