Razgovor o Wikipediji:Istaknuti članci/Kandidati

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretragu

Možda bismo mogli usporiti malo kandidovanje novih članaka. Može da se desi da ubuduće naiđemo na prepreke kao što su povređena nečija osećanja ako ne prođe nečiji kandidat. A da se umesto toga pozabavimo postojećim izabranim, da ih doradimo i možda izbacimo neke. Pa makar cirkularno kasnije reprezentovali već izabrane jer ne bismo imali dovoljno šta da prikažemo na glavnoj stranici kao "izabrani za određeni mesec/nedelju". Šta drugi misle? --Biblbroks (razgovor) 15:12, 25 jul-српањ 2015 (CEST)

Previše neobičnih hipoteza. Kada naiđemo na takve probleme, onda ih ima smisla riješavati. Dotad, nema razloga ne nastaviti dalje ako je sve OK.--Seiya (razgovor) 15:22, 25 jul-српањ 2015 (CEST)
Takvi problemi nisu neobični da se dese i dešavaju se na većim projektima, pa sam mislio preduprediti ih. --Biblbroks (razgovor) 15:51, 25 jul-српањ 2015 (CEST)
Ja sam ovdje bliži Seiyji. Mi smo tek ove godine uveli ovaj ritam i zasad je uredu. Koliko sam ja informiran, mi imamo u rezervi kvalitetnih članaka koji već sada zadovoljavaju kriteriju za barem 3-4 mjeseca (a koji nisu dosad predlagani) tako da... ne vidim problem. U tom će periodu zasigurno nastajati i novi kvalitetni članci tako da ne vidim zašto bismo tako rano mijenjali ovaj sustav --Biljezim se sa štovanjem,Poe 11:00, 26 jul-српањ 2015 (CEST)