Razgovor:Svemirski turizam

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretragu
Ovo je stranica za razgovor za raspravu o poboljšanjima na članku Svemirski turizam.
Rad na člancima


Ja sam Nenad Marinković i ja sam autor knjige čiji sam sažetak napravio i postavio na internet stranicu wikipedije. Ovim u potpunosti prihvatam odgovornost za bilo kakve konsekvence! Knjiga objašnjava fenomen Svemirskog i Vojnog turizma a pisana je više od godinu dana u saradnji sa velikim svetskim kompanijama koje su priložile i više od 300 fotografija. Izdata je novembra 2008 godine od strane Vojno izdavačkog zavoda iz Beograda a prava sam zaštitio u autorskoj agenciji u Beogradu. Ako su Vam potrebni bilo kakvi drugi podaci molio bih vas da me kontaktirate kako bih mogao da vam ih prezentujem. Inače sam planirao da stranicu prevedem i na engleski i da je povežem sa nekom od stranica na engleskom jeziku. U toku su pregovori o objavljivanju knjige za Hrvatsko i Slovenačko područje.

Srdačan pozdrav Nenad Marinković nenad_marinkovic@hotmail.com +393473929064 (Trenutno se nalazim u Italiji na master studijama turizma i hotelijerstva)

Mogao sam videti da je siže svemirskog i vojnog turizma, kojeg mislim da nema ni na engleskom, osporen ali mi nije najjasnije zbog čega pošto vidim da je na kraju samog članka o Turizmu navedeno da je korišćena literatura određenog profesora, što je isto i sam mojom knjigom koju lično ja citiram i na koju samo ja naravno imam autorska prava?


Članak treba da ostane, ali iz onoga što se piše nije jasno da li se radi o opisu knjige ili opisu svemirskog turizma. Opis neke nedovoljne poznate knjige ne zadovoljava kriterijume vikipedije. Sa druge strane svemirski turizam je poželjno obraditi. Ja sam dodao par slika, ali članak i dalje treba srediti. --BokicaK 19:27, 16 siječanj-јануар 2009 (CET)
Sredjivanje članka je započeto prvo njegovim deljenjem na svemirske i vojenavanture sa sitnim zajedničkim imeniteljem kao što je kratak pregled turizma i ekstremnih avantura, u drugoj fazi će biti dodate fotografije a u trećoj će biti povećan obim članaka za konkretnije opise pojedinih avantura i mesta održavanja sa linkovima ka pojmovima kojih ima ali i onih koje bi trebalo stvoriti na srpskoj wikipediji. --Nenadmarinkovic
Ne znam da li će tekst ostati ili ne, ali najrađe bi pobrisao stranicu za razgovor zbog prevelikog broja privatnih informacija--Rjecina2 09:19, 6 april-травањ 2011 (CEST)