Razgovor:Sovjetski Savez

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretragu
Ovo je stranica za razgovor za raspravu o poboljšanjima na članku Sovjetski Savez.
Rad na člancima


Napomena

Tekst je bio pobrisan 3.12.2012 na zahtjev autora to jest vraćen je u stanje prije početka njegovog pisanja teksta --Rjecina2 (razgovor) 23:21, 3 decembar-просинац 2012 (CET)

Može li netko dati neki racionalni, suvisli argument zašto prethodne promjene teksta u članku ne bi bile dostupne radi evidencije i svega ostalog? Odnosno, zašto "autorstvo" jednog korisnika treba biti argumentom za brisanje doprinosa prethodnih korisnika? --OC Ripper (razgovor) 12:32, 4 decembar-просинац 2012 (CET)
Razloga nema i ovo je suludo i apsurdno i to treba poništiti --Biljezim se sa štovanjem,Poe 14:24, 4 decembar-просинац 2012 (CET)
Ne postoji racionalni, suvisli argument osim možda moje brzopletosti pošto nisam čekao (niti uopće dobio) email odgovor od odgovorne osobe kako jednostavno/praktično maknuti 50 promjena bez da se učini ovo što sam učinio.
Potpuno podržavam da na primer Ripper ili Bokica vrate povijest promjena, ali bez 50 mojih od kada sam počeo raditi na tekstu u zadnjih mjesec-dva dana.
Edgar ti ćeš trebati napisati novi svoj tekst koji će se bolje slagati s tvojim tekstom pošto povratka mojih promjena neće biti.--Rjecina2 (razgovor) 16:46, 5 decembar-просинац 2012 (CET)
Rječina, ne maltretiraj mene i ostavi se mene. Ono što ti je Antidiskriminator rekao je potpuna istina i nisi ti taj koji će određivati što će na Wikipediji biti, a što neće, niti na to imaš pravo. Sav sadržaj na Wikipediji pod GFDL licencom, dakle može se slobodno brisati, pisati, postavljati i uklanjati, ali brisanje evidencije je zlouporaba ovlasti i budi sretan da nisi blokiran zbog toga jer je to krajnje bezobrazno. Imaju se vratiti sve izmjene ovog članka, uključujući i one tvoje, a koja će izmjena stajati u članku, to nije na tebi da odlučiš jer na to nemaš pravo - ništa nije tvoje niti imaš pravo na zaštitu i uklanjanje sadržaja... pročitaj malo zakon o autorskim pravima --Biljezim se sa štovanjem,Poe 21:18, 5 decembar-просинац 2012 (CET)
Vraćena je cijela evidencija --Biljezim se sa štovanjem,Poe 21:27, 5 decembar-просинац 2012 (CET)