Razgovor:Predsednik Kosova

Iz Wikipedije, slobodne enciklopedije
Idi na navigaciju Idi na pretragu
Ovo je stranica za razgovor za raspravu o poboljšanjima na članku Predsednik Kosova.
Rad na člancima


Kosovo stub.svg

Ovaj članak je deo Kosovo wikiprojekta, čija je namera da stvori i poboljša članke koji obrađuju teme vezane za Kosovo. Cilj projekta je objektivna i detaljna obrada kosovskih tema na Wikipediji srpskohrvatskog jezika. Ukoliko želite da sarađujete, ili da se bliže informišete o projektu, pogledajte stranicu Kosovo wikiprojekta.

Šablon je nužno obrazložiti na stranici za razgovor ili će biti uklonjen iz članka.--Mladifilozof 00:30, 11 rujan-септембар 2011 (CEST)

Kome je to nuzno? Postoji edit summary. --Biblbroks 02:07, 11 rujan-септембар 2011 (CEST)
na šablonu piše "razmatrati na stranici za razgovor". ne znaju svi korisnici za "edit summary", niti je "edit summary" predviđen za vođenje javnih rasprava.--Mladifilozof 23:13, 11 rujan-септембар 2011 (CEST)
ubuduce nemoj da izvrces. a jos manje da pretis. na sablonu pise: "Molimo da članak razmatrate na razgovor.". ne pise neutralnost. i prestani da birokratizujes stvari! --Biblbroks 17:22, 14 rujan-септембар 2011 (CEST)

aman čoveče ko ti šta preti, samo ti kažem da ispoštuješ proceduru, kao i svi ostali.--Mladifilozof 01:12, 18 rujan-септембар 2011 (CEST) ...ili će biti uklonjen iz članka - sta je ovo? Pavlovljevo uslovljavanje? o kojoj proceduri ti pricas - jesi li uopste procitao sta sam napisao? --Biblbroks 08:18, 19 rujan-септембар 2011 (CEST)