Razgovor:Naučna fantastika

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretragu
Ovo je stranica za razgovor za raspravu o poboljšanjima na članku Naučna fantastika.
Rad na člancima


Komentar[uredi kod]

Izvinjavam se unapred ako sam preskočio nečijeg omiljenog pisca. Jednostavno govoreći ovaj književni žanr (kao i ostali) je preopširan da bi se čovek sve važne pisce našao ili ih se uopće sjetio. Mogu još samo dodati da je 100 % sigurno da više neću raditi wiki analizu nekog književnog žanra :) --Rjecina2 10:34, 30 siječanj-јануар 2012 (CET)

Dodao sam istočnoevropski i istočnoazijski SF. Članak treba malo dotjerati, prije svega što se tiče izgleda. --OC Ripper 10:39, 31 siječanj-јануар 2012 (CET)
OK.
Da li je na kraju sekcije Cyberpunk i sadašnjost Jack Williamson greškom ispušten ili... ?--Rjecina2 21:33, 2 februar-вељача 2012 (CET)

Cyrano[uredi kod]

Sudeći po raspravi na en.wiki na tu temu, navodi o Cyranovoj homoseksualnosti se temelje na prilično slobodnim špekulacijama i neortodoksnim tumačenjima njegovog djela. U svakom slučaju, ako je i bio homoseksualac, nije bio "otvoreni homoseksualac" u današnjem smislu, a za samu temu ovog članka to ima isto toliko značenja koliko napisati da je bio "naučno-fantastični pisac koji je više volio sarmu od lazanje". --OC Ripper 11:09, 31 siječanj-јануар 2012 (CET)