Razgovor:Masakri u Kosovskom ratu

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretragu
Ovo je stranica za razgovor za raspravu o poboljšanjima na članku Masakri u Kosovskom ratu.
Rad na člancima


upotreba slike[uredi kod]

Ova slika nema nikakve veze sa ovom temom.

Further discussion about this subject is here ([1]) --Tadija

Ova slika prikazuje srpsku vojsku na Kosovu i služi da ilustrije odeljak o srpskim vojnim operacijama na Kosovu. Slika ima prilično veze sa temom i pre nego što se dokaže suprotno, preuranjeno je izbacivati je iz članka. Inače o upotrebi slike u ovom članku se raspravlja na samoj stranici članka, a ne negde drugde.--Mladifilozof 13:59, 15 ožujak-март 2010 (CET)
Ako mi ne pokažeš neki dokaz da je ovo SRPSKA vojska na KOSOVU, onda ova slika nema šta da radi ovde. Jasno je da ona služi da ilustrije,... ta, ta, ta, ali ona može da služi za to tek kada se dokaže koja je to vojska, i jeste na kosovu. Jedini dokaz koji imamo je da je ovo ruska vojska... --Tadija 21:06, 15 ožujak-март 2010 (CET)

Nisi u poziciji da postavljaš nerazumne uslove. Postoji jasan opis slike koji je dao korisnik koji ju je postavio. Administrator na commonsu ti je lepo odgovorio. U svakom slučaju, ovde nije mesto za generalno osporavanje slike, već za razgovor o njenoj upotrebi u članku.--Mladifilozof 05:38, 16 ožujak-март 2010 (CET)

Nisi ni ti u poziciji da postavljaš na vikipediju bilo kakve neosnovane gluposti, i sve što je po tvom osećaju prikladno. Zahtev je sasvim normalan, i poštuje osnovne ideje po kojima je vikipedia osnovana. Ako ne možeš da dokažeš šta ova slika predtavlja, onda se ona neće koristiti. Takođe, njoj svejedno nije mesto ovde, pošto nema nikakve veze sa ovom temom. Da li su ti ljudi koje vidimo počinili zločin? --Tadija 18:30, 17 ožujak-март 2010 (CET)

gornja slika ne prikazuje ljude koji su počinili zločin. štaviše, na slici se uopšte ne vide lica ljudi. slika prikazuje srpske snage na kosovu i jednostavno ilustruje poglavlje o operacijama srpskih snaga na kosovu.--Mladifilozof 15:05, 27 april-травањ 2010 (CEST)

Ne znamo ko je gde je i zašto je. Ne koristi se ovakva slika. --Tadija 16:06, 15 maj 2010 (CEST)[odgovori]
Znamo ko je: Vojska Jugoslavije. Znamo gde je: na Kosovu. Znamo zašto je: da bi se borila protiv OVK, a ako je verovati presudama Međunarodnog suda, i da bi vršila progone Albanaca.--Mladifilozof 17:10, 15 maj 2010 (CEST)[odgovori]
Ma hajde, molim te. Na koji način mi možemo znati gde su oni i šta rade. Pokušaj da se ponašaš u skladu sa neutralnom stranom, a ne isključivo tvojom antisrpskom. Fakat je da mi ne možemo znati gde je ovo, niti gde su pošli. Prema tome, predpostavke ostavimo za negde drugde. --Tadija 20:06, 17 maj 2010 (CEST)[odgovori]

Kao prvo, molim te da ne vređaš. Ova slika stoji na Wikipedijinoj ostavi sa opisom da je to kolona Vojske Jugoslavije na Kosovu. Ukoliko smatraš da je opis slike netačan možeš ga tamo osporiti ali nemoj mene ovde napadati. --Mladifilozof 17:15, 20 maj 2010 (CEST)[odgovori]

Pristrasnost[uredi kod]

Ovaj članak je napisan od strane Albanaca koji "uveličavaju" događaj. Uključuju srpske službe bezbodnosti, koje nisu učestvovale u ovom delu. U delu su učestvovale SRPSKE PARAVOJNE formacije.