Razgovor:Hrvatska

Izvor: Wikipedija
(Preusmjereno sa stranice Razgovor:Krvatska)
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretragu
Ovo je stranica za razgovor za raspravu o poboljšanjima na članku Hrvatska.
Rad na člancima


Kada cu Srbi razumijeti da nitko od njihovih susjeda nece da zivi sa Srbima? Srbi sve poduzimaju da se drugima nametaju isto tako s izmisljotima kao "Srpsko-Hrvatski" koje su 50 godina ljudima u skolama s sibama i zakonima nadmecivali. Ja bi rado govorio Hrvatsku cakavicu ili Hrvatski Sansigotski ali onda ti takozvani Srpsko-Hrvati nista nebi razumjeli. "Medu jude, medu zviri i bestimje me stavi lec".

Brdo Balkan je 1000 km od Hrvatske udaljen. Tko se njemu hoce moliti neka se moli.


Svaka cast na objektivnosti; za razliku od hrvatske wikipedije, vi ste bar normalna wikipedija. Hrvatska nije samo srednjeeuropska zemlja, kako je tamo napisano, nego takodjer i BALKANSKA i MEDITERANSKA. Jedno su puste zelje nekolicine poremecenih umova, koji pisu ovakve i slicne lazi na hrvatskoj wikipediji, a drugo je realisticko stanje stvari. Ovakve pojave su i razlog sto je hrvatska wikipedija usamljena u svojim stavovima, te sve vise propada, niko ozbiljan je ne cita, ili drugim rijecima, puna je providnih lazi i pristrasnosti. Svaki normalan covjek bi se smijao na glupostima napisane na hrvatskoj wikipediji u njenim clancima o Srbiji, o Zapadnom Balkanu, o Hrvatskoj, ili kada bi vidio unakazenu mapu CEFTE na istoj, koja nema veze sa realnoscu, pa i sa tim o cemu pisu u istoimanom prilogu. Ocito da urednici hrvatske wikipedije gube svoje vec pokidane nerve zbog sve vece vidljivosti SVIJETSKI PRIZNATIH ISTINSKIH FAKATA, koji ih jednostavno ubijaju, a to su: -HRVATSKA JE BALKAN, ISTO KAO I SRBIJA I BOSNA! -HRVATSKI, SRPSKI I BOSANSKI (SADA I CRNOGORSKI) JEZIK SU JEDNO TE ISTO I OSTACE JEDAN JEZIK, MA KAKO SE ON ZVAO! -ZAPADNI BALKAN JE REALNOST, I U NJEMU SU SVE DRZAVE BIVSE JUGOSLAVIJE BEZ SLOVENIJE, A SA ALBANIJOM! - HRVATI I SRBI SU GENETSKI ISTI NAROD, RAZDVOJEN POLITIKOM VATIKANA! - KAJKAVCI NEMAJU NISTA ZAJEDNICKOG SA STOKAVCIMA IZ HERCEGOVINE I DALMACIJE, JEDINO STO 'POVEZUJE' TA DVA NARODA JE KATOLICANSTVO I NISTA VISE! Etc. Lijepo je sto srpskohrvatska wikipedija kopira clanke sa hrvatske, bosanske i srpske wikipedije, sve je to isti jezik i nema problema oko pozajmljivanja clanaka, samo kada su podle lazi u pitanju u nekim od njih, trebaju se korigirati istinitim faktima i kao takve prenijeti na SH wikipediju, kao najbrze rastuca wikipedija uopce. Pozdrav i sve najbolje SRPSKOHRVATSKOJ wikipediji. Cheers.24.86.110.10 18:59, 1 decembar-просинац 2007 (CET)

Tako je !


Iako se slažem sa gore napisanim mišljenjem uvijek strepim kad ih čitam jer znam da za takvim mišljenjima često slijede snažna mišljenja sa druge strane. To obično vodi do groznih rasističih i nacionalističkih ispada i izjava koje je jednostavno bolno čitati. Sretan sam što se tako nešto nije dogodilo na ovoj stranici i nadam se da i neće.


Koji je ovo vrag. Isti narod koji je razdvojio Vatikan? Kakav Vatikan. Razdvojili su ga Milošević, Tuđman i BUDALE KOJE SU IH PRATILE. HRVATI I SRBI NE POSTOJE. POSTOJE SAMO JUGOSLAVENI, J*BO VAS NACIONALIZAM. Pozdrav iz Mostara.

Cijela ova "srpsko hrvatska" wikipedia je jedan veliki apsurd, šačica štovatelja nekog propalog režima se iživljava na internetu i sve ovo nije ništa drugo nego obična propaganda.

Još da dodam, ovaj članak koda je pisalo neko malo dijete ili odrasla osoba ograničenih intelektualnih sposobnosti, pogotovo je smiješan dio o gospodarstvu gdje je nabacano nekoliko šturih podataka iz kojih se ništa ne vidi što je očito učinjeno kako bi neko zadovoljio svoje frustracije.

Znaš što kažu američki neokonzervativci ??
Prokleta statistika uvijek daje pravo liberalima
Svakom poštenom i moralnom stanovniku Hrvatske smeta uništenje ekonomije i privatizacijska pljačka, ali također moram reći da govoriš istinu kada kritiziraš kako je dio o gospodarstvu malen i ima samo negativne komentare tako da moram reći kako si slobodan da ga nadogradiš pošto sam ja trenutačno zauzet završnim uređivanjem teksta NDH --Rjecina2 21:39, 26 jun-липањ 2010 (CEST)

Mrtvačko glasovanje[uredi kod]

Ne ulazeći u meritum navoda, mislim da bi bilo adekvatnije da ih se stavi u posebne, tematski odgovarajući članke kao što su Politika Hrvatske, Predsjednički izbori u Hrvatskoj 2005, Parlamentarni izbori u Hrvatskoj 2007, odnosno Predsjednički izbori u Hrvatskoj 2009 --OC Ripper 09:22, 12 decembar-просинац 2009 (CET)