Razgovor:Hirohito, car Shōwa

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretragu
Ovo je stranica za razgovor za raspravu o poboljšanjima na članku Hirohito, car Shōwa.
Rad na člancima


Ime nije u skladu s sh jezikom + tekst ima neenciklopedijske izjave--Rjecina2 (razgovor) 23:36, 22 jun-липањ 2013 (CEST)

Koje izjave? Za ime ima šablon "preimenovanje", ali o kojimse izjavama radi? Ovo nije objašnjenje, dovraga xD Ti navedi što ne valja, ja ću to fino korigirati i eto :D Ali "ima neenciklopedijske izjave" je već poigravanje s pravilima xD --Biljezim se sa štovanjem,Poe 23:38, 22 jun-липањ 2013 (CEST)
Mislim, poanta ovih šablona jest da se članak poboljša, dakle, nužno je da se izjave navedu da se članak korigira jer ja ovako ne znam ni što treba korigirati ni što u članku ne valja. Ovakvo ljepljenje ovoga bez obrazloženja (ja sam bio jasan - ne valjaju gramatika i ne valja stil, još sam za isto naveo primjere; ne moram valjda svako veliko i malo slovo navoditi?) nema nikakvoga smisla i bit će uklonjeno :) Očekujem od kolege da obrazloži, nakon čega ću ja korigirati ono što nije uredu --Biljezim se sa štovanjem,Poe 23:57, 22 jun-липањ 2013 (CEST)
S obzirom da kolega na opetovani upit nije obrazložio što su to i gdje su "neenciklopedijske izjave", kao što je bilo i kod Akihita, smatrat ću da se ovdje radi o problematici imena ovoga članka pa, skladno tome, staviti najpogodniji šablon za to. Šablon preuređivanje može se vratiti kada se utvrdi što se u članku treba preurediti i kada se isto objasni. Ovako, ispada da svatko može nalijepiti šablon, napisati neku frazu poput "tekst ima neenciklopedijske izjave" i onda bi to trebalo tako stajati, a takva je praksa nedopustiva. Kada se obrazloženje pojavi, onda neka šablon stoji --Biljezim se sa štovanjem,Poe 00:22, 23 jun-липањ 2013 (CEST)