Razgovor:HNK Hajduk Split

Iz Wikipedije, slobodne enciklopedije
Idi na navigaciju Idi na pretragu

Čišćenje[uredi izvor]

Članak je, subjektivno i objektivno, u očajnom stanju. Em je ovo malo informacija što ima zastarjelo, em je donja polovica nečitka u potpunosti. Sad, s obzirom da SH Wikipedija neko vrijeme nema baš ljudi koji bi pomogli u tome, sumnjam da postoji kakav organizirani način na koji bi se članak o sportskom klubu doveo u upotrebljivo stanje? Ima li kakvih ideja? Sheldonist (razgovor) 14:33, 12 juli 2018 (CEST)

Ova Wikipedija generalno nema prevelik broj urednika, ali čak i u toj maloj brojci, broj onih koji su zainteresirani za ovakve teme je - nikakav. Izuzev mene, koji popratim neke transfere i velika natjecanja, ovime se ne bavi nitko. Tako da, što se tiče tima, praktički je neizvedivo.
Naravno, ako si voljan sam krenuti u preradu članka, ja ti rado mogu pomoći s logistikom i šablonima, ili nekim stilskim stvarima. S pisanjem sadržaja, nažalost, ne mogu jer imam svojih projekata na kojima moram raditi, a i obveza van Wikipedije tako da bi mi jedan ovako opsežan tekst bio preveliko opterećenje. Za druge oblike pomoći, rado stojim na raspolaganju i bit će mi drago ako se netko uhvati ovog članka :) --E.A.Poe 15:39, 12 juli 2018 (CEST)
Problem vidim i u nepostojanju standardnih šablona za... skoro bilo što vezano za sport. Igrači se unutar istog sporta pišu u raznim tablicama, tako da bih predložio šablon iz članka Fudbalska ili nogometna reprezentacija Francuske, jer je najsličniji onom s engleske Wikipedije. Sheldonist (razgovor) 16:02, 12 juli 2018 (CEST)