Razgovor:Drugi svjetski rat u Jugoslaviji

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretragu

Ovaj članak je deo Wikiprojekta Drugi svetski rat u Jugoslaviji, pokrenutog radi zajedničkog pisanja i poboljšanja kvaliteta članaka vezanih za Drugi svetski rat u Jugoslaviji. Cilj projekta je objektivan i detaljan prikaz bitaka, vojnih operacija, događaja i učesnika drugog svetskog rata u Jugoslaviji, na Wikipediji srpskohrvatskog jezika. Ukoliko vam je bliska ova tematika, pozivamo vas da se uključite.

Ovo je stranica za razgovor za raspravu o poboljšanjima na članku Drugi svjetski rat u Jugoslaviji.
Rad na člancima


Ovo je tek početak jednog malo šireg članka, odnosno svojevrsna podloga za budući template. --OC Ripper 18:14, 24 rujan-септембар 2006 (CEST)

Dodaj i ustanke republika. Saša 02:45, 30 studeni-новембар 2006 (CET)

Slike logora+genocida[uredi kod]

PANONIAN budi ljubazan pa nađi neku službenu kartu logora na području Jugoslavije. Stvaranje karte po principu ovaj logor sam našao u ovoj knjizi, onaj u onoj i tako dalje bez da postoji ijedna karta slična tvojoj spada u najboljem slučaju u originalno istraživanje, a u najgorem u lažiranje podataka.

Kao što sam ti bio pokazao nije problem naći neku službenu kartu i njoj se nitko ne može protiviti. U takvom slučaju ja ću te podržati i braniti ću je, dok slučajevi šuć-muć kao ove karta nemaju što tražiti na wikipediji.--Rjecina2 09:08, 9 siječanj-јануар 2011 (CET)

slično stoji i za Užičku republiku i mnoge druge novoizrađene laičke karte. --Mladifilozof (razgovor) 02:09, 14 februar-вељача 2014 (CET)

Malcolmov citat[uredi kod]

Nije potreban u uvodu. Donji tekst nudi sva potrebna objašnjenja. --OC Ripper (razgovor) 21:38, 23 april-травањ 2012 (CEST)

Gdje je vojska kraljevine?[uredi kod]

Vidim da je uopste nema ovdje a dolje je pod silama osovine. Nebi bas tako trebalo biti iako su neki njezini vojnici kasnije se pridruzili NDH i drugima...! Pogotovo zrakoplovstvo se borilo dobro JedanDvaTri (razgovor) 03:38, 6 rujan-септембар 2013 (CEST)

Dodano u infokutiju. --OC Ripper (razgovor) 09:32, 6 rujan-септембар 2013 (CEST)