Rana Vikrama

Iz Wikipedije, slobodne enciklopedije
Idi na navigaciju Idi na pretragu
Rana Vikrama
ರಾಣಾ ವಿಕ್ರಮ್
Režija Pavan Wadeyar
Producent Jayanna
Bhogendra
Scenario Pavan Wadeyar
Uloge Puneeth Rajkumar
Anjali
Adah Sharma
Girish Karnad
Rangayana Raghu
Vikram Singh
Muzika V. Harikrishna
Fotografija Vaidy S
Montaža Suresh Armugam
Studio Jayanna Combines
Distribucija Jayanna Combines
Reliance Entertainment
Datum(i) premijere
10. april 2015 (2015-04-10)
Trajanje 147 min
Zemlja  Indija
Jezik kannada

Rana Vikrama (kannada: ರಾಣಾ ವಿಕ್ರಮ್) indijski igrani film snimljen 2015. na kannadaju u režiji Pavan Wadeyarja[1].

Radnja[uredi - уреди | uredi kôd]

Film započinje ubijanjem novinara u mestu zvanom Vikramatheertha. Ona odlazi tamo da bi saznala za nepoznato mesto koje se ne nalazi na mapi Karnatake. O svom putovanju obaveštava ministra unutrašnjih poslova putem pisma. Vikram teži da postane policajac, ali biva odbijen jer ne želi da podmićuje zvaničnike. Paru ga zanima ljubav koja želi da se što pre nagodi. Upoznaje ministra unutrašnjih poslova i žali se zbog nesposobnosti zbog korupcije. Ministar unutrašnjih poslova je Vikrama otkrio kao grubog šegrta. Vikram odlazi do Vikramtheerthe i saznaje da je narod robovao Džonsonu. Zemlju Vikramtheerthe na nezakonit način izvozi Johnson uz pomoć MLA Kulkarini. Vikramtheertha je konačno prepoznata kao deo Karnatake. Vikram saznaje da su njegov deda Rana Vikrama i baka Govri pripadali neovisnoj Vikramtheerthi koju je napao deda Johnsona, gospodine. Louis Batten. Vikram se sada bori ličnom osvetom za one ljude iz Vikramtheerthe. Ulazi u trag Džonsonu i konačno ga ubija.

Uloge[uredi - уреди | uredi kôd]

Izvori[uredi - уреди | uredi kôd]

  1. „Director dilemma”. The New Indian Express. 31 October 2013. http://www.newindianexpress.com/entertainment/kannada/Director-dilemma/2013/10/31/article1864903.ece. Pristupljeno 9 March 2015. 
  2. „Vikram Singh to play a baddie in Kannada film Rana Vikrama”. 14 May 2014. http://indiatoday.intoday.in/story/vikram-singh-kannada-film-rana-vikrama/1/361805.html. Pristupljeno 9 March 2015. 

Vanjske veze[uredi - уреди | uredi kôd]