Holly Madison

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretragu
Holly Madison
manekenka, televizijska ličnost
Biografske informacije
RođenjeHollin Sue Cullen
23. 12. 1979. (1979-12-23) (dob: 44)
Oregon, SAD
Profesionalne informacije
Visina1,65 m

Holly Madison (23. decembar 1979 -) je američka manekenka i televizijska ličnost, najpoznatija po tome što je kao jedna od djevojaka Hugha Hefnera nastupila u reality TV-seriji The Girls Next Door.

Biografija[uredi | uredi kod]

Madison je rođena u gradu Astoria u državi Oregon. Ima jednu mlađu sestru po imenu Stephanie i mlađeg brata Joe. Njezin otac je radio u drvnoj industriji i često se selio sa porodicom. U dobi od dvije do jedanaest godina, živjela je na Aljasci, prije nego se vratila u Oregon. Dvije godine je pohađala Državni univerzitet u Portlandu gdje je studirala teatar i psihologiju.

Godine 1999. Madison se preselila u Los Angeles kako bi studirala na Loyola Marimont University. Kako bi platila školarinu, natjecala se za mjesto fotomodela kompanije Hawaiian Tropic, te kao zabavljačica u Hootersu. Njezini nastup na tim pozornicama su je doveli do pozivnice na Playboyevo imanje. Nakon što jue imanje posjećivala godinu dana, Madison je pozvana da se tamo preseli za stalno, te je u augustu 2001. postala jednom od sedam službenih Hefnerovih djevojaka.

Karijera[uredi | uredi kod]

Za vrijeme treće i četvrte sezone serije The Girls Next Door, Madison je radila kao pripravnica, a kasnije kao urednica fotografije Playboya. Također je pomogla projektiranju kalendara The Girls Next Door za godinu 2008.

Madison pojavila na naslovnici i duplerici magazina Playboy u novembru 2005. te kao dio posebnog slikovnog promoviranja serije The Girls Next Door. Na naslovnicama se našla u septembru 2006, martu 2008. i februaru 2009.

Kao ljubiteljica životinja, Madison je 2006. pisala članke za prijatelja tromjesečni časopis The Coolest Little Pet Magazine. U aprilu 2007. se skinula gola u okviru propagandne akcije protiv nošenja krzna u organizaciji PETA.

Madison je postala zvijezda vlastitog reality showa pod nazivom Holly's World, koji se vrti oko njenog života i rada u hotelu Planet Hollywood u Las Vegasu. Program je započeo kao jednokratna emisija u decembru 2009, da bi se počeo redovno emitirati u junu 2010.

Vanjske veze[uredi | uredi kod]