Bounty (Star Trek: Enterprise) – razlika između verzija

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretragu
Uklonjeni sadržaj Dodani sadržaj
n/č
 
mNema sažetka izmjene
Red 21: Red 21:
}}
}}


'''''Bounty''''' ({{jez-sh|Obećana nagrada}}) je epizoda [[SAD|američke]] [[science fiction]] TV-serije ''[[Star Trek: Enterprise]]'', premijerno prikazana 14. maja 2003. godine. Radnja se oslanja na raniju epizodu ''[[Judgement (Star Trek: Enterprise)|Judgment]]'' i prikazuje kako [[Jonathan Archer|kapetana Archera]] na prevaru zarobi telaaratski [[lovac na ucjene]] kako bi predao [[Klingonci]]ma; u međuvremenu, [[T'Pol]] je zaražena mikrobom koji je kod nje izazvao prijevremeni [[pon farr]], a zbog čega se počinje ponašati iracionalno.
'''''Bounty''''' ({{jez-sh|Obećana nagrada}}) je epizoda [[SAD|američke]] [[science fiction]] TV-serije ''[[Star Trek: Enterprise]]'', premijerno prikazana 14. maja 2003. godine. Radnja se oslanja na raniju epizodu ''[[Judgment (Star Trek: Enterprise)|Judgment]]'' i prikazuje kako [[Jonathan Archer|kapetana Archera]] na prevaru zarobi telaaratski [[lovac na ucjene]] kako bi predao [[Klingonci]]ma; u međuvremenu, [[T'Pol]] je zaražena mikrobom koji je kod nje izazvao prijevremeni [[pon farr]], a zbog čega se počinje ponašati iracionalno.





Verzija na datum 28 mart 2021 u 15:54

Bounty
Epizoda serije Star Trek: Enterprise
Epizoda br.Sezona 2
Epizoda 25
RežijaRoxann Dawson
ScenarioHans Tobeason
Mike Sussmann
Phyllis Strong
PričaRick Berman
Brannon Braga
MuzikaJay Chattaway
Produkcijski kod225
Originalno emitiranje14. 5. 2003 (2003-05-14)
Gostujući glumci
Kronologija epizode
← Prethodna
"First Flight"
Sljedeća →
"The Expanse"
Lista epizoda Star Trek: Enterprise

Bounty (sh. Obećana nagrada) je epizoda američke science fiction TV-serije Star Trek: Enterprise, premijerno prikazana 14. maja 2003. godine. Radnja se oslanja na raniju epizodu Judgment i prikazuje kako kapetana Archera na prevaru zarobi telaaratski lovac na ucjene kako bi predao Klingoncima; u međuvremenu, T'Pol je zaražena mikrobom koji je kod nje izazvao prijevremeni pon farr, a zbog čega se počinje ponašati iracionalno.


Vanjske veze