Beogradska poslovna škola – razlika između verzija

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretragu
Uklonjeni sadržaj Dodani sadržaj
Nema sažetka izmjene
oznake: mobilno uređivanje mobilno veb-uređivanje
m Vraćene izmjene 178.254.133.190 (razgovor) na posljednju izmjenu korisnika Dcirovic
Red 1: Red 1:
'''Београдска пословна школа''' (Виша основна)- висока школа струковних студија је државна високо [[образовна институција]], програмски оријентисана ка изучавању мултидисциплинарних научних области информатичког и економског усмерења. Пратећи домаће и светске трендове БПШ промовише концепт примењених студија и настоји да код својих студената изгради управо оне вештине и знања, која од њих захтева савремено друштво. То постиже атрактивношћу наставног програма, као и посвећеношћу и интензивном раду стручног особља. Кроз развојни пут дуг скоро шездесет година постигнуто је да се ова институција високо позиционира међу слично профилисаним образовним установама у [[Republika Srbija|Републици Србији]], као и у региону.Djordjeman
'''Београдска пословна школа''' (БПШ)- висока школа струковних студија је државна високо [[образовна институција]], програмски оријентисана ка изучавању мултидисциплинарних научних области информатичког и економског усмерења. Пратећи домаће и светске трендове БПШ промовише концепт примењених студија и настоји да код својих студената изгради управо оне вештине и знања, која од њих захтева савремено друштво. То постиже атрактивношћу наставног програма, као и посвећеношћу и интензивном раду стручног особља. Кроз развојни пут дуг скоро шездесет година постигнуто је да се ова институција високо позиционира међу слично профилисаним образовним установама у [[Republika Srbija|Републици Србији]], као и у региону.


== Садржај ==
== Садржај ==

Verzija na datum 20 septembar 2019 u 17:03

Београдска пословна школа (БПШ)- висока школа струковних студија је државна високо образовна институција, програмски оријентисана ка изучавању мултидисциплинарних научних области информатичког и економског усмерења. Пратећи домаће и светске трендове БПШ промовише концепт примењених студија и настоји да код својих студената изгради управо оне вештине и знања, која од њих захтева савремено друштво. То постиже атрактивношћу наставног програма, као и посвећеношћу и интензивном раду стручног особља. Кроз развојни пут дуг скоро шездесет година постигнуто је да се ова институција високо позиционира међу слично профилисаним образовним установама у Републици Србији, као и у региону.

Садржај

1 Основне студије

2 Специјалистичке студије

3 Стручна пракса

4 Историјат

5 Локација и зграда

6 Тренинг центри и лабораторије

7 Међународна сарадња

8 Спољашње везе

Вањске везе