2006. na televiziji – razlika između verzija

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretragu
Uklonjeni sadržaj Dodani sadržaj
Nova stranica: == Globalni televizijski događaji == == Premijere TV-serija i redovnih emisija == *24. mart - ''Hannah Montana'' (Disney Channel, 2006 - 2011) *31. maj - ''The Hills (TV s…
 
oznaka: uređivanje izvornog koda (2017)
Red 1: Red 1:


== Globalni televizijski događaji ==
== Globalni televizijski događaji ==
*8. maj - [[Guy Goma]], dotada nepoznati [[Republika Kongo|kongoanski]] informatičar koji je došao u [[BBC]] obaviti razgovor o pomoćnom poslu, greškom poslan u studio kanala [[BBC News]], gdje ga novinarka [[Karen Bowerman]], misleći da je riječ o poznatom stručnjaku [[Guy Kewney|Guyu Kewneyu]], u emisiji uživo intervjuira povodom parnice [[Apple Corps v Apple Computer]], a što rezultira jednim od najpoznatijih i najspektakularnijih gafova u historiji televizije.


== Premijere TV-serija i redovnih emisija ==
== Premijere TV-serija i redovnih emisija ==

Verzija na datum 12 maj 2017 u 07:39

Globalni televizijski događaji

  • 8. maj - Guy Goma, dotada nepoznati kongoanski informatičar koji je došao u BBC obaviti razgovor o pomoćnom poslu, greškom poslan u studio kanala BBC News, gdje ga novinarka Karen Bowerman, misleći da je riječ o poznatom stručnjaku Guyu Kewneyu, u emisiji uživo intervjuira povodom parnice Apple Corps v Apple Computer, a što rezultira jednim od najpoznatijih i najspektakularnijih gafova u historiji televizije.

Premijere TV-serija i redovnih emisija


TV-serije i redovne emisije prestale s emitiranjem

Izvori