Winnie Pooh – razlika između verzija

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretragu
Uklonjeni sadržaj Dodani sadržaj
YiFeiBot (razgovor | doprinos)
m Bot: migracija 1 međuwiki veza sada dostupnih na stranici d:q3766392 na Wikidati
Red 13: Red 13:


== Opis lika ==
== Opis lika ==
Winnie Pooh je žuti medvjedić. Jako je šaljiv i čini sve da se domogne svoje najveće poslastice-[[med]]a.U filmu o tigru pokušao je uspavati pćele kako bi se domogao meda. Dobar je prijatelj i uvijek pomaže drugima. Uvijek nosi kratku [[crvena|crvenu]] majicu.
Winnie Pooh je žuti medvjedić. Jako je šaljiv i čini sve da se domogne svoje najveće poslastice-[[med]]a. U filmu o tigru pokušao je uspavati pćele kako bi se domogao meda. Dobar je prijatelj i uvijek pomaže drugima. Uvijek nosi kratku [[crvena|crvenu]] majicu.


== Zanimljivosti o liku ==
== Zanimljivosti o liku ==

Verzija na datum 29 mart 2017 u 15:25

Originalne plišane igračke: Winnie Pooh u sredini, lijevo od njega Kanga, dolje lijevo Tigar, dolje desno Praščić i gore desno Sivko
Datoteka:Fifi i cvjetno drustvo 280309.jpg
Winnie Pooh u Zagrebu

Winnie Pooh glavni je lik iz crtanog filma Velike pustolovine Winnieja Pooha koju je napisao engleski pisac A.A. Milne.

Podaci o liku

Opis lika

Winnie Pooh je žuti medvjedić. Jako je šaljiv i čini sve da se domogne svoje najveće poslastice-meda. U filmu o tigru pokušao je uspavati pćele kako bi se domogao meda. Dobar je prijatelj i uvijek pomaže drugima. Uvijek nosi kratku crvenu majicu.

Zanimljivosti o liku

Najdraža hrana mu je med. Najbolji prijatelj mu je praščić. Živi sam, no kasnije praščić dolazi kod njega. Najdraže što govori je: Oh, bother.

Vanjske poveznice