Razgovor s korisnikom:DobarSkroz – razlika između verzija

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretragu
Uklonjeni sadržaj Dodani sadržaj
→‎Jezik interfejsa: nova sekcija
Red 53: Red 53:


:Hvala! :) --[[Korisnik:Edgar Allan Poe|<font face="Freestyle Script" color="black" size="4px">Biljezim se sa štovanjem</font>]][[Razgovor sa korisnikom:Edgar Allan Poe|<font face="Freestyle Script" color="black" size="4px">,Poe</font>]] 15:08, 22 april 2016 (CEST)
:Hvala! :) --[[Korisnik:Edgar Allan Poe|<font face="Freestyle Script" color="black" size="4px">Biljezim se sa štovanjem</font>]][[Razgovor sa korisnikom:Edgar Allan Poe|<font face="Freestyle Script" color="black" size="4px">,Poe</font>]] 15:08, 22 april 2016 (CEST)

== Jezik interfejsa ==

FYI: [https://sh.wikipedia.org/w/index.php?diff=40677113&oldid=40676567]. --[[Korisnik:Nemo bis|Nemo bis]] ([[Razgovor sa korisnikom:Nemo bis|razgovor]]) 21:05, 17 januar 2017 (CET)

Verzija na datum 17 januar 2017 u 22:05

Dobrodošlica

Pozdrav, DobarSkroz! Dobrodošli na Wikipediju na srpskohrvatskom jeziku!
Wikipedia je projekt slobodne internetske enciklopedije koju svako može uređivati.

Ako se prvi put nalazite na Wikipediji i želite joj doprinositi, preporučamo da odvojite nešto vremena i proučite pet osnovnih načela, te se upoznate sa Wikipedijinim pravilima i smjernicama. Ako vam zatreba pomoć pri uređivanju, možete da pregledate stranice pomoći i prođete kroz uvodni kurs/tečaj.

Na stranicama za razgovor uvijek se potpisujte: bilo da utipkate 4 tilde ~~~~ bilo da kliknete na ikonu na traci za uređivanje. Izmjene članaka se nikad ne potpisuju.

Na stranici Nedavnih izmjena možete saznati za nove zanimljive članke, ko je trenutno aktivan, odnosno šta se trenutno na Wikipediji radi. Na stranici Pijace možete pročitati o novostima na Wikipediji i obratiti se zajednici, bilo da sudjelujete u diskusijama ili postavljate pitanje.

Nadamo se da će vam ovdje biti ugodno, te da ćete svojim doprinosima postati stalni saradnik - Wikipedijanac! Ako imate bilo kakva pitanja, slobodno se obratite meni ili drugim urednicima na Pijaci. Još jednom, dobrodošli na Wikipediju i sretan rad!

Hello and welcome to the Serbo-Croatian Wikipedia! We appreciate your contributions. If you do not speak Serbo-Croatian, that's no problem. Talk to us via our village pump in your native language or find and contact users who speak your language. We hope you enjoy your time here!

OC Ripper (razgovor) 10:56, 16 srpanj-јул 2013 (CEST)

Glasanje

[1] Pozivam te da glasaš. Pozdrav! --Kolega2357 Razgovor 00:30, 3 februar-вељача 2014 (CET)

Spomen-park Kragujevački oktobar

Obrati pažnju naslov je na latinici a članak na ćirilici. --Kolega2357 Razgovor 15:49, 16 ožujak-март 2014 (CET)

Da li možeš da mi se javiš email zanimaćete sigurno priča vezana za Wikipediju? --Kolega2357 Razgovor 10:30, 10 april-травањ 2014 (CEST)

Biseri

[2], [3] Ne znam da li pratis hr wiki ali Kubura je stvarno legenda sa svojim odvalama. --Kolega2357 (razgovor) 11:43, 30 jun-липањ 2014 (CEST)

  • Malo je reći da je čovjek glup sa svojim odvalama na hr.wiki ovaj Kubura. Čim vidi da nemaš iste fašističke ideale, odmah "Crveni karton". --Munjanes (razgovor) 13:50, 6 jul-српањ 2014 (CEST)


Slika

Bok, slika Datoteka:Pavelić Mussolini.jpg, koju si postavio, nema dva popunjena polja, koja su bitna da slika "opstoji" pa bih te zamolio samo da popuniš podatke o autoru i objašnjenje za Fair Use da nema problema :) --Biljezim se sa štovanjem,Poe 12:14, 23 jul-српањ 2014 (CEST)

Tres bien! :) Hvala lijepa :) Mah, slika je vjerojatno javno dobro, odnosno, ako je objavljena prvi put u NDH i ako je slikao netko iz NDH, onda sigurno je, ali postoji neka sitna mogućnost da je sliku opalio neki Talijan, novinar ili službeni fotograf, ili da je prvo objavljena u nekom talijanskom listu pa je onda sigurnije ići sa PU u ovom slučaju, kad nema jasnih podataka o autoru ili zemlji objavljivanja :) --Biljezim se sa štovanjem,Poe 12:43, 23 jul-српањ 2014 (CEST)

"Padobranski" glasovi

Možda bi bilo bolje da se ta specifična primjedba prebaci u komentare izjašnjavanja. Kao što sam napisao Igoru, moje je skromno mišljenje da se svatko ima pravo iskazati mišljenje o ovoj wiki, ali da uzimanje u obzir takvog mišljenja bez da se u obzir uzmu neki drugi kriteriji predstavlja nešto sasvim drugo. --OC Ripper (razgovor) 16:10, 14 oktobar-листопад 2014 (CEST)

Upravljanje čekanjem

Nisam stavila nijedan link s razlogom: zanimalo me hoće li tko od domaćih "dati ruku". Maria Sieglinda von Nudeldorf (razgovor) 20:27, 1 студени-novembar 2014 (CET)

"Kako je teklo razotkrivanje sramotne hrvatske Wikipedije"

Dođoh ovdje da kažem dvije riječi: svaka čast! Kad se o hrvatskoj Wikipediji radi, ovo je članak svih članaka.

Evo stavljam URL ovdje čisto u želji da barem netko tko dođe na tvoju stranicu za razgovor klikne na njega: http://www.lupiga.com/vijesti/razotkrivanje-sramotne-hrvatske-wikipedije. :-) GregorB (razgovor) 21:04, 26 студени-novembar 2014 (CET)

Da, i upravo to skupljanje svih saznanja na jedno mjesto je nešto što je neprocjenjivo. Svi znaju (ili misle da znaju) poneki dio priče, ali kompletna slika je nešto što nam je nedostajalo. GregorB (razgovor) 18:48, 28 студени-novembar 2014 (CET)
Sledio sam URL koji je postavio GregorB. Interesantan tekst. Sa zanimanjem sam ga čitao i naišao na sledeću rečenicu: "Bilo je puno poziva na intervju i od strane srpskih novinara no s njima nisam htio komunicirati. Držim se one stare – neka svatko čisti ispred svoga praga." "Srpskih novinara" i "njima" se moglo odnositi na novinare ili osobe koji se u pogledu etničke pripadnosti izjašnjavaju kao Srbi ili su državljani Srbije. Kakvo god da je značenje, mislim da je ova rečenica u potpunosti u neskladu sa osnovnom idejom i teksta i tvojih aktivnosti opisanih u njemu. Ovo sam napisao sa namerom da ti skrenem pažnju na to kako bi, ukoliko nađeš za shodno, ubuduće izbegao iznošenje takvih protivurečnih stavova. --Antidiskriminator (razgovor) 23:01, 28 decembar-просинац 2014 (CET)
To što postavljaš granice i pragove i deliš ljude na nas i vas a zajednice na naše i vaše je u direktnoj suprotnosti sa proklamovanim ciljevima tvojih aktivnosti (navodno) usmerenih protiv nacionalsocializma. U toj meri da se stiče utisak da je ovde ipak primarno "Sjaši Kurta da uzjaši Murta". Očigledno je da sam napravio veliku grešku što sam napisao dobronameran komentar. Srećna ti Nova Godina, i tebi i svima vama, a i nama, gde god da su granice i pragovi koje si postavio između vas i nas (ko god da smo to vi i mi). Pošto očigledno ne želiš komunicirati sa nama (ko god da smo to mi) ovaj komentar će biti poslednje što ću ti napisati. --Antidiskriminator (razgovor) 14:16, 29 decembar-просинац 2014 (CET)

Test

Dobar, htio bih napraviti random test: ne znam da li je to moj kompjuter, ali u članku The Royal Tenenbaums su odjednom masovno uvećani stavci "Uredi / Уреди". Na drugim filmovima naizgled sve štima, normalne su veličine, ali za ovo ne znam što se dogodilo (Edgar kaže da kod njega izgleda sve OK). Daj probaj isto tako možeš li uređivati poglavlja "Radnja", "Glavne uloge" ili "Produkcija", jer meni to ne ide, moram uređivati cijeli članak.--Seiya (razgovor) 12:23, 2 februar-вељача 2016 (CET)

Zanima me da li si bio u stanju uređivati pojedina poglavlja ("Radnja", "Glavne uloge", "Produkcija"...)-a ne uredite izvor-u članku?--Seiya (razgovor) 11:13, 3 februar-вељача 2016 (CET)

Slika

Zamolio bih te, ako ti ne bi bio problem, da urediš sliku i licenciraš ju sukladno pravilima i uobičajenoj praksi. Dosad nije bilo problema pa vjerujem da neće ni sada, ali samo upozoravam, jer ću sliku u ovakvoj formi morati pobrisati, a ne vidim neku nasušnu potrebu za tim jer se ista da srediti :) --Biljezim se sa štovanjem,Poe 12:32, 22 april 2016 (CEST)[odgovori]

Hvala! :) --Biljezim se sa štovanjem,Poe 15:08, 22 april 2016 (CEST)[odgovori]

Jezik interfejsa

FYI: [4]. --Nemo bis (razgovor) 21:05, 17 januar 2017 (CET)[odgovori]