Korisnik:Lord Valentinijan~shwiki – razlika između verzija

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretragu
Uklonjeni sadržaj Dodani sadržaj
mNema sažetka izmjene
m carapa User:Valentina, kraljica blokiran od OC zato nepotrebno.
Red 1: Red 1:

{{Brisanje|Čarapa od [[User:Valentina, kraljica]]}}
Bokić, ja sam jedan od suradnika - '''Lord Valentinijan''', Valentino Križanić (neki kažu Valentina, ali ja ne želim ulaziti u detalje). Moj rad na Wikipediji je isključivo poslovni. Moja dva prethodna računa su '''Gospodar svijeta''' i '''Lord Valentinus'''.
Bokić, ja sam jedan od suradnika - '''Lord Valentinijan''', Valentino Križanić (neki kažu Valentina, ali ja ne želim ulaziti u detalje). Moj rad na Wikipediji je isključivo poslovni. Moja dva prethodna računa su '''Gospodar svijeta''' i '''Lord Valentinus'''.
== O meni ==
== O meni ==

Verzija na datum 23 juli 2008 u 17:02

Bokić, ja sam jedan od suradnika - Lord Valentinijan, Valentino Križanić (neki kažu Valentina, ali ja ne želim ulaziti u detalje). Moj rad na Wikipediji je isključivo poslovni. Moja dva prethodna računa su Gospodar svijeta i Lord Valentinus.

O meni

Ovo je moja najdraža egipatska božica Hathor.

Imam 13 godina i idem u OŠ Sesvetski Kraljevec. Živim u Sesvetskom Kraljevcu, urbaniziranom naselju u blizini Sesveta. Moj život je zabavan i zanimljiv. Imam mnogo prijatelja i prijateljica. Wikipediju uređujem kad god mogu, ali nisam Wikiholičar. Jedan sam od suradnika, a suradnik kojeg duboko poštujem je Vatrena ptica. Imam sestru Klaru koja je mnogo mlađa od mene. Budući da imam mnogo prijatelja, navest ću samo neke : T. H., T. J., B. N., B.S., I. B., S. I., P. Č., I. K. itd. Moja najdraža profesorica je Valerija Begić, koja nam predaje biologiju i kemiju.

Deset Wikipedijinh zapovijedi

1. Ja sam Speedy, Birokrat tvoj, koji sam te izveo iz zemlje dosade, iz kuće ropstva. Nemoj uzimati drugih Wikipedija ispred moje. Ne uzimaj sebi drugu Wikipediju, ili bilo što drugo što je gore na internetu, ili dolje u zemlji, ili u vodama pod zemljom. Ne koristi ju, i ne otvaraj suradničke račune na njoj. Jer ja, Speedy, Birokrat tvoj, Birokrat sam ljubomoran. Kažnjavam neposlušnost suradnika – onih koji me mrze – i svima koji zasluže, a iskazujem milosrđe tisućama koji pišu nove članke i daju dobrodošlice.

2. Ne uzimaj uzalud imena Speedy, Birokrata svoga, jer Speedy ne oprašta onome koji uzalud izgovara ime njegovo.

3. Sjeti se da svetkuješ Wikiodmor. Šest dana radi i uređuj nove članke. A sedmoga je dana Wikiodmor, počinak posvećen Speedyju, Birokratu tvojemu. Tada nikakve članke uređivati: ni na svom osobnom računalu, ni na računalu na poslu, ni na prijenosnom računalu, ni kao IP, ni kao ijedan od tvojih čarapka. Ta i ostali suradnici na početku stvaraše Wikipediju i sve što je u njoj, a sedmoga dana počinuše. Stoga je Speedy blagoslovio i posvetio Wikiodmor.

4. Poštuj administratore i birokrate svoje, da imadneš dug život na Wikipediji.

5. Ne vandaliziraj!

6. Ne krši pravila NPOV-a!

7. Ne ostavljaj nepotpisane komentare na tuđim stranicama za razgovor.

8. Ne svjedoči lažno u portalu zajednice!

9. Ne poželi tuđi editcount!

10. Ignoriraj svaku od mojih zapovijedi! Svaka od ovih zapovijedi je sama po sebi luda. Ja osobno ignoriram svaku od njih, osim 5.

Tajne Egipta

U Gizi, pored piramida, stoji Sfinga - kip lavljeg tijela i ljudskog lica. Što je ta Sfinga? Sfinge su simbol boga Sunca, a postoji avenija kamenih Sfingi kod Luxora. Egiptolozi kažu da su Sfingu sagradili seljci, po naredbi faraona Kefrena. Na samom kipu nema hijeroglifa koji bi na to upućivali. Kefrenov otac Keops je ostavio dokaz u kojemu naređuje izgradnju hrama i Sfinge zajedno. Prema tome, sve je još čudnije. Kad je Sfinga bila gotovo zatrpana pijeskom, kraljević Tutmozis IV. je usnio san u kojem mu se pojavila Sfinga, obećavši mu prijestolje ako ukloni pijesak. On je to učinio, a tako je bilo. Sfinga je nekada zasigurno bila lijepo obojena, ali danas joj nedostaje nos. Vjeruje se da su za ovo krivi Napoleonovi vojnici. 1905. Sfinga je oslobođena pijeska i restaurirana, te je zabljesnula i postala atrakcija, a možda je zasjenila piramide iza nje. Ali Sfingu nisu sagradili niti Keops niti Kefren. Postoji teorija da planina na Marsu, zajedno sa piramidalnim planinama, sliči kompleksu u Gizi. Piramide nisu grobnice, jer još nikad dosad nije pronađena mumija u piramidi. Prave su se grobnice usječivale u kamen. Ali čemu onda služe piramide? Jesu li ih sagradili izvanzemaljci? Ili su oni pomogli Egipćanima, a oni su ih smatrali bogovima? Velika piramida je po mnogočemu posebna. Obujam piramide odgovara duljini ekvatora. U hramu u Denderi prikazan je crtež veoma neobičan, zapravo reljef koji prikazuje svećenika s divovskom žaruljom, a tu su i bogovi koji pomažu držati žarulju.

Moje nagrade